Een aannemer die vakwerk levert en met je meedenkt.

Bart heeft een vrijstaande woning voor mij gebouwd. Ik hem leren kennen als een betrouwbare aannemer die verstand van zaken heeft en secuur en netjes werkt. Hij is iemand die zijn afspraken nakomt, flexibel is, je goed advies geeft en met je meedenkt in je wensen. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn nieuwe woning, dit dankzij Bart. Het was voor mij dan ook een zeer prettige samenwerking en het eindresultaat is gewoon super.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer prettig gewerkt met Bart!

Samen met Bart hebben we een flinke aanbouw gerealiseerd. Bart is betrokken geweest bij het voortraject tot het opleveren van de ruwbouw. In het voortraject heeft Bart me begeleid met het tekenwerk, aanvraag van de vergunning, bouwbesluit en de constructeur. Hierin heeft Bart vaak goed advies gegeven. Samen hebben we de ruwbouw (houtskeletbouw) gerealiseerd. Door deze samenwerking heb ik Bart als een harde werker ervaren. Hij wil de planning strak aanhouden. Zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Fijne aannemer die je ondersteunt

Aannemersbedrijf Bart van de Perre is een betrouwbare partij die niet alleen kundig is, maar die de klant ook tijdens de gehele procedure bijstaat in raad en daad. Niet is teveel en aanpassingen (die er veel komen tijdens een bouw) kunnen flexibel ingepast worden. Ik kan aannemersbedrijf Bart van de Perre zeker aanraden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Aannemer die met je meedenkt

Wij zitten nog midden in het bouwproces van onze nieuwbouwwoning. Onze ervaring tot nu toe: Bart denkt goed met je mee en gaat voor het beste resultaat. Elk detail wordt opgemerkt en met je besproken, dat geef heel veel rust. Vooral omdat wij niet om de hoek wonen. Tot nu toe zijn we heel erg tevreden over zijn manier van werken en zijn bouwsysteem.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne aannemer die meedenkt met elk detail en ook tijdens de bouw flexibel is.

In 2019 heeft Bart vd Perre onze nieuwbouwwoning naar volle tevredenheid gerealiseerd. We zijn erg gecharmeerd van zijn aanpak en groene manier van bouwen. Tevens een korte bouwtijd, droge bouw en niet afhankelijk van meerdere partijen.

Over Bouwnu