Filters

7

Dubbel. Maar uiteindelijk werd het toch goed

Zeer lang op de plaatsing van de panelen moeten wachten. Tijdens het wachten was er totaal geen enkel bericht van E2. Je hoorde alleen iets als je zelf contact zocht. Dat vind ik jammer. Uiteindelijk zijn de panelen naar volle tevredenheid geplaatst. Deze zijn in de avond opgeleverd en de volgende dag belde de monteur of de installatie wel werkte. Chapoo

 • Aanbevelen? Ja
9

Informatie, installatie en afhandeling prima

Complimenten aan electricien en installateur van de panelen. Vakkundig, netjes en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

uitlevering duurde wel lang; plaatsing correct en het personeel erg beleefd

informatie over de wijze van de schakeling tussen de panelen en aansluiting op de omvormer kan beter. Zeker als je als "leek" instapt in het project verduurzaming d.m.v. zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Tot nu tevreden

Tussen de 1e opgaaf en de formele offerte zijn 10 maanden verstreken. Na de formele offerte goedgekeurd te hebben was mijn verwachting dat het nog enige maanden zou duren voor de zonnepanelen gelegd zouden worden. Echter 2 weken later lagen ze op het dak. De medewerkers waren vriendelijk. Netheid van werken mag meer aandacht hebben, afgeknipte kabelresten zijn op de grond achter gelaten. Installatie werkte niet, na enkele keren contact is het goed opgelost. Blijkt een verkeerde draadaansluiting geweest te zijn. Alles werkt nu zoals het hoort, voor zover ik kan beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en vakkundig

Snel en vakkundig geleverd en geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
9

prettige ervaring

Voor-gesprek plaatsing en installatie van de zonnepanelen keurig afgerond

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Snel en professioneel advies Korte levertijd Servicegerichte en vriendelijke monteurs

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed werk geleverd en prettige communicatie

Ik ben heel tevreden over E2 energie. Betreft plaatsing van zonnepanelen. Het 1e gesprek voor het uitbrengen van de offerte was heel informatief Er was persoonlijke aandacht en tijd voor uitleg. De levering en plaatsing was snel en goed. Tot nu toe functioneert alles goed. De monteurs waren vriendelijk en correct en hebben keihard gewerkt om de werkzaamheden in 1 dag klaar te krijgen. Mijn vragen werden door de medewerkers van kantoor vriendelijk en duidelijk beantwoord. Communicatie is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
6

tot nog toe ben ik tevreden

moet nog voltooid worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, duidelijk en betrokken medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

installatie conform afspraak en planning

We hebben in mei besteld en geleverd gekregen in november, Geheel volgens de planning, zonder vertraging. Betreft een hybride warmtepomp.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima Bedrijf .

Nogmaals prima bedrijf ,komen hun afspraken goed na, het leggen van onze zonnepanelen verliep prima. Alleen was wel lang wachten maar dat is een landelijk probleem.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Onze zonnepanelen zijn snel en zonder enig probleem geïnstalleerd en de monteurs hebben prima werk geleverd. Exact volgen onze wens en alles keurig achtergelaten. Zelfs gestofzuigd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding vooraf en alles netjes geïnstalleerd

Ik had totaal geen ervaring met zonnepanelen, dus het was erg prettig dat alle informatie via de e-mail duidelijk was. De vragen die ik gesteld heb werden snel en goed beantwoord, met duidelijk advies waar nodig. Het leggen van de zonnepanelen is uitstekend verlopen, waar mogelijk zijn alle kabels weggewerkt en beslissingen over keuzes die gemaakt moesten worden zijn allemaal in overleg genomen. En het belangrijkste, na een aantal uur was alles netjes aangesloten en leverden de panelen al. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Transparant, degelijk, goede communicatie

Op 20 september 2022 zijn door medewerkers van E2-Energie 10 zonnepanelen op het dak van ons huis aangebracht. Werkzaamheden zijn geheel conform de offerte, goed en deskundig, uitgevoerd. Oplevering was correct en vragen zijn duidelijk beantwoord. Alles keurig opgeruimd, complimenten !

 • Aanbevelen? Ja
10

De Daikin Altherma Hybride warmtepomp is in 1 dag perfect gemonteerd

Inmiddels is de 22 jarige gasketel vervangen door een hybride warmte pomp. (een pomp /ketel combinatie) Wij ontdekken dat buiten en binnen unit uitstekend samenwerken en het huis veel contanter wordt verwarmt. En aangezien de warmte pomp het huis kan verwarmen zonder dat de gasketel aangaat besparen wij ook gas. De gasketel springt pas aan als de temperaturen ver beneden nul zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

een "zonnige" ervaring

Via Rabo collectief zonnepanelen besteld. Verliep buitengewoon prettig. In overleg offerte bijgesteld. Minder dan 3 weken later was de installatie – in allesbehalve een dertien-in-een-dozijnhuis – een feit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

Goede klantenservice, duidelijk verwachtingen en communicatie. Medewerkers zijn kundig. Kwaliteit en prijs is goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, vanaf de offerte tot uitvoering.

Snelle reactie en afspraak na aanvraag offerte voor een airco. Duidelijke uitleg en er wordt meegedacht. Levering en plaatsing al na een paar weken. Er werd zeer netjes en schoon gewerkt bij plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering en de installatie correct en zeer netjes afgehandeld

Positief

 • Aanbevelen? Ja
10

Steeds vriendelijk te woord gestaan bij iedere vraag

Netjes gewerkt keurig alles opgeruimd Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en professioneel

Op zoektocht naar zonnepanelen heb ik meerdere bedrijven gebeld om een afspraak te maken voor een offerte. Bij veel bedrijven hoor je dan gezucht en moet je lang wachten op een afspraak en daarna op een offerte. Dat liep bij E2 direct heel anders. Na het online maken van een afspraak kwam account manager Erik van der Aa op huisbezoek. Een enthousiaste en gedreven verkoper die goed uitleg gaf. Hij maakte direct een installatieplan en aan het eind van het bezoek had ik een digitale offerte. Deze persoonlijke aanpak en de vele goede reviews gaf de doorslag om de opdracht aan E2 te gunnen. Op de dag van plaatsing kwam Erik van der Aa zelf nog even langs om de installateurs instructie te geven. Dat waren 2 hardwerkende mannen die aan het eind van de dag de klus netjes en opgeruimd opleverden. Een dag later belde Erik van der Aa nog even om te vragen op alles naar wens was verlopen. Heel attent. Al met al is de ervaring met E2 uitstekend. We hebben ook een warmtepomp besteld bij E2; hopelijk verloopt dat net zo goed en persoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn advies en snelle service!

Persoonlijk en advies op maat. Het plaatsen van de panelen ging erg snel en werd zelfs eerder gepland dan verwacht. Nu kunnen we deze zomer al genieten van onze zonnepanelen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, duidelijk en goede prijs

Ik ben bij E2 via een collectiviteit actie gekomen. Ik kreeg snel een offerte met legplan. Vragen die ik over beide had werden duidelijk en snel beantwoord telefonisch. Vanwege tekorten overal op de wereld heeft het wel even geduurd voordat het op het dag lag. Tijdens de schouw werd er goed meegedacht aan mijn wensen waar/hoe/wat. Op de dag van installatie kwam eerst iemand van E2 energie om de monteurs te begeleiden. De 2 monteurs waren Bulgaars en spraken eigenlijk geen Nederlands of Engels. Dit was voor mij geen probleem want het werk is perfect en netjes opgeleverd. Tevens wou ik graag steeds de voordeur dicht hebben als ze heen en weer liepen ivm katten, hier werd netjes mee rekening gehouden met een beetje hand en voetengebaar. Naderhand werd alles netjes opgeruimd en had ik gelijk profijt van de zon.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Slechte communicatie nadat offerte getekend is. Stuurt achteraf een factuur die afwijkt van de getekende offerte. Zou dit bedrijf niemand aanraden.

 • Aanbevelen? Nee

Over E2-Energie

E2-Energie is installateur van zonnepanelen in Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden PV-Installaties voor consumenten, bedrijven en overheden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd