Filters

10

uitstekend

goede afhandeling van afspraken en goed team dat snel en goed de panelen installeerde

 • Aanbevelen? Ja
8

Communicatie goed en goede installateurs

I.v.m. schaarste onderdelen lang moeten wachten maar dat is overal zo. Inmiddels is alles naar tevredenheid geïnstalleerd door het team “Jouri” van E2 energie. Met dit bedrijf kan je met een gerust hart in zee gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

alles volgens afspraak

17 zonnepanelen aangeschaft Mijn situatie is ter plekke beoordeeld. Er is een offerte op maat uitgebracht. In November besteld, in februari geïnstalleerd Keurig aangelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Helder, snel, degelijk en klantvriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden, personeel vriendelijk en beleefd.

Via Rabo collectief zonnepanelen besteld. Na lange levertijd panelen volgens afspraak, netjes en vakkundig door de buitenlandse werknemers geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top apparatuur met een professionele plaatsing.

Hun producten zijn van top kwaliteit en de monteurs zijn super professioneel en heel netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf

Ik heb zowel zonnepanelen als een hybride warmtepomp laten installeren. Zowel de voorbereiding, als de installatie, en de aftersales service was voorbeeldig: afspraken werden goed nagekomen. Het werk is netjes en professioneel uitgevoerd. De instructie was goed. Vragen werden altijd snel opgepakt en beantwoord en indien nodig werd er naar een voor beide partijen goede oplossing gezocht, en gevonden! Kortom, een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

5x Airco - Directe offerte, volgens afspraak en naar wens geïnstalleerd

Het offerte traject was erg transparant, niet wachten, maar duidelijkheid tijdens de afspraak, zodat keuzes direct kunnen worden gemaakt. Met dank aan de begeleiding van Erik en de opvolging hiervan. Dit was was de doorslag voor de keuze en het vertrouwen in E2 Energie. Levering kwaliteit en tijd zoals afgesproken. 5 Sterren -> Complimenten voor de installatie monteurs met afkomst uit Bosnië. Niet alleen super net werk opgeleverd, maar ook de moeite en durf om mee te denken en betere ideeën op tafel te leggen dan tijdens de intake dag voor installatie besproken was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Op het dak de oude panelen vervangen voor nieuwe zonnepanelen. Werkzaamheden uitgevoerd door hard werkende en vriendelijke mannen. Van begin tot eind is alles naar wens verlopen en conform de afspraken. Goed bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantgericht

Situatie- en klantgerichte intake, degelijk voorstel, betaalbare panelen en na een helaas lange levertijd, overmacht, plaatsing van 10 panelen in één dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geregeld zoals afgesproken

Alles naar wens en volgens afspraak geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Was bijna perfect

Snelle en duidelijke communicatie bij de eerste afspraak en de offerte. Het maken van de afspraak voor het plaatsen van de Airco was duidelijk en werd goed nagekomen. De medewerker die de Airco heeft geplaatst deed dit zorgvuldig en met respect voor onze eigendommen. Het werk van de elektricien, in de meterkast, werd snel en goed voltooid. Door tijdgebrek werd onvoldoende aandacht besteed aan de uitleg van de Airco/afstandsbediening.

 • Aanbevelen? Ja
7

Installatie snel en efficiënt.

De tijd tussen bestel opdracht en installatie viel nogal tegen waarbij de informatieverstrekking voor verbetering vatbaar is.Het installeren van panelen, de omvormer en bedradingen is uitermate netjes en snel uitgevoerd,door een zeer goed op elkaar ingesteld team.De bijgevoegde instructies inzake de btw teruggave zijn ook duidelijk voor een eenvoudige opgave.Nu de zon nog,

 • Aanbevelen? Ja
1

Onbetrouwbaar in afspraken

Onze eerste afspraak m.b.t. informatie over zonnepanelen en hybride warmtepomp moest worden verzet omdat het toch niet bleek te passen in de agenda van de adviseur. Daartoe poetsten wij onze agenda leeg voor een nieuwe afspraak, waar hij vervolgens niet kwam opdagen. Met hem telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt op 27-12 van 9:00-10:30, een bevestiging gehad per e-mail. Vervolgens kwam hij wederom niet opdagen. Ik kreeg rond 9:30 een mail met de mededeling dat hij de afspraak naar de dag erna heeft verzet. Daartoe belde ik hem, hij gaf aan dat hij 10:00 in zijn hoofd had, en aan alles hoorde ik dat hij niet waarheid vertelde. Hij bood aan alsnog te komen, maar na voorgaande ervaring is hopelijk duidelijk dat wij echt niet meer in zee gaan met E2Energie. Het komt op mij over alsof de adviseur of niet capabel is voor dit werk, niet eerlijk is, en wellicht overwerkt is en als een kat in het nauw gekke sprongen maakt. Wij adviseren dit bedrijf uiteraard aan niemand, op basis van deze ervaring.

 • Aanbevelen? Nee
7

Dubbel. Maar uiteindelijk werd het toch goed

Zeer lang op de plaatsing van de panelen moeten wachten. Tijdens het wachten was er totaal geen enkel bericht van E2. Je hoorde alleen iets als je zelf contact zocht. Dat vind ik jammer. Uiteindelijk zijn de panelen naar volle tevredenheid geplaatst. Deze zijn in de avond opgeleverd en de volgende dag belde de monteur of de installatie wel werkte. Chapoo

 • Aanbevelen? Ja
9

Informatie, installatie en afhandeling prima

Complimenten aan electricien en installateur van de panelen. Vakkundig, netjes en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

uitlevering duurde wel lang; plaatsing correct en het personeel erg beleefd

informatie over de wijze van de schakeling tussen de panelen en aansluiting op de omvormer kan beter. Zeker als je als "leek" instapt in het project verduurzaming d.m.v. zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Tot nu tevreden

Tussen de 1e opgaaf en de formele offerte zijn 10 maanden verstreken. Na de formele offerte goedgekeurd te hebben was mijn verwachting dat het nog enige maanden zou duren voor de zonnepanelen gelegd zouden worden. Echter 2 weken later lagen ze op het dak. De medewerkers waren vriendelijk. Netheid van werken mag meer aandacht hebben, afgeknipte kabelresten zijn op de grond achter gelaten. Installatie werkte niet, na enkele keren contact is het goed opgelost. Blijkt een verkeerde draadaansluiting geweest te zijn. Alles werkt nu zoals het hoort, voor zover ik kan beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en vakkundig

Snel en vakkundig geleverd en geïnstalleerd

 • Aanbevelen? Ja
9

prettige ervaring

Voor-gesprek plaatsing en installatie van de zonnepanelen keurig afgerond

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Snel en professioneel advies Korte levertijd Servicegerichte en vriendelijke monteurs

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed werk geleverd en prettige communicatie

Ik ben heel tevreden over E2 energie. Betreft plaatsing van zonnepanelen. Het 1e gesprek voor het uitbrengen van de offerte was heel informatief Er was persoonlijke aandacht en tijd voor uitleg. De levering en plaatsing was snel en goed. Tot nu toe functioneert alles goed. De monteurs waren vriendelijk en correct en hebben keihard gewerkt om de werkzaamheden in 1 dag klaar te krijgen. Mijn vragen werden door de medewerkers van kantoor vriendelijk en duidelijk beantwoord. Communicatie is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
6

tot nog toe ben ik tevreden

moet nog voltooid worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, duidelijk en betrokken medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

installatie conform afspraak en planning

We hebben in mei besteld en geleverd gekregen in november, Geheel volgens de planning, zonder vertraging. Betreft een hybride warmtepomp.

 • Aanbevelen? Ja

Over E2-Energie

E2-Energie is installateur van zonnepanelen in Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden PV-Installaties voor consumenten, bedrijven en overheden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd