Geachte heer A, Jammer om te lezen dat u ons met dit cijfer beoordeeld. De nuance die wij willen toevoegen aan uw reactie is dat de installatie in september 2017 is geïnstalleerd. Los van de vraagstelling of het probleem is veroorzaakt door ons of niet, veranderd niets aan het feit dat de afgesproken garantietermijnen zijn verstreken. Wij hebben de service verleend die u van ons mag verwachten. Echter zijn de servicewerkzaamheden buiten garantietermijn niet kosteloos. Wij hopen uw begrip. E2-Energie
Fijn om te lezen dat u tevreden bent, geniet van uw installatie!
Beste heer Kleyn, Ik heb uw gegevens doorgestuurd naar onze specialist. Hij zal tijdig contact met u opnemen voor de gemiste uitleg. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, geniet van uw installatie!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent, geniet van uw installatie!
Geachte heer Tulen, Toen de monteurs tijdens de installatie de gehaakte dakpannen zagen, stopten zij direct met de installatie. Er is telefonisch contact met u opgenomen door een van onze verkoopmedewerkers. Er werd aan u gevraagd of u akkoord gaat met de meerwerkkosten van het verwijderen van de stormhaken. U bent hiermee akkoord gegaan. De monteurs hebben hierna de installatie correct en netjes afgerond. De monteurs hebben meer tijd en materialen nodig om de stormhaken te verwijderen. Alles is met u in overleg uitgevoerd. U heeft een prachtige installatie op uw woning. Wij wensen u veel plezier met de installatie. E2-Energie
Fijn om te lezen dat u tevreden bent, geniet van uw installatie!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent Rob, geniet van uw installatie!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent Jan, geniet van uw installatie!
E2-Energie is installateur van zonnepanelen in Nederland. Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden PV-Installaties voor consumenten, bedrijven en overheden.