Voor beide partijen een avontuur met een prachtig huis als resultaat

In het begin is het nog even aftasten wat je aan elkaar hebt. Het gaat immers om een huis, dat warm, vertrouwd en een veilige plek moet worden, waar je met plezier woont. Dat is een enorme vertrouwens kwestie. Gaande weg de bouw is onze ervaring dat door het meedenken van de aannemer, obstakels die je nu eenmaal tegenkomt tijdens de bouw van een huis, altijd naar tevredenheid op te lossen zijn bij de Firma Ungersma. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel en is een goede basis. Van tekeningen op papier tot en met zelfs een aangelegde tuin. Het is allemaal mogelijk! Het resultaat is fantastisch! Wij zijn erg blij met ons nieuwe huis en kunnen niet wachten tot we erin gaan wonen.

zeer tevreden over Ungersma

we hebben een robuuste schuurwoning laten bouwen door Ungersma. over het resultaat zijn we zeer tevreden. ze komen hun afspraken na en de tijdsplanning klopte volledig. prettige mensen die er werken en ze denken actief met je mee. de uitvoering is zeer goed. kortom: we zijn zeer tevreden over Ungersma

Prima aannemer!

Wij hebben onze nieuwbouwwoning laten bouwen door Ungersma. De aannemer denkt actief mee en is zich bewust dat hij voor de klant bouwt en niet voor de architect. Keurige afwerking. Hoewel niet alles volgens de planning ging, was het eindresultaat wel volgens planning gereed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Meedenken, meehelpen, meedoen. Met bouwbedrijf Ungersma doe je het samen!

Heb meerdere malen onze verbouwingen lagen uitvoeren door bouwbedrijf Ungersma. Wat daarbij opvalt is van scratch af aan het prettige contact. Prettig contact niet alleen mer de eigenaar IJsbrand Ungersma maar ook diens medewerkers. Men is toegankelijk. Communicatief. En denkt vooral mee. Op een prettige manier. Nooit te beroerd om bij de bouw ook op andere zaken mee te denken en mee te helpen. Dat valt met name op bij onverwachte zaken die zich voordoen. Bouwbedrijf Ungersma staat klaar en lost het op. Men komt afspraken na en levert kwalitatief goed werk. Tegen nette prijzen. En daarbij levert men zonder problemen en kosten net dat stapje meer. Ik wens iedereen een aannemer als bouwbedrijf Ungersma.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakkundige aannemer die snel en erg netjes bouwt.

Aannemer heeft in korte tijd onze, onder architectuur ontworpen, woning gebouwd met een hoog afwerkingsniveau. Er wordt meegedacht, zowel op de bouw als op kantoor. Goed contact, korte lijnen, vriendelijke mensen.

Heratemaheerd 14

9737MT Groningen