prima ervaring Goede en correcte werkers. goed resultaat

snelle en duidelijke offerte. planning van de werkzaamheden prima en correct. Goede en correcte onderaannemer (voegverwijderaar) Goede en correcte invoegers. prima voorlichting over wijze van uitvoering en te gebruiken materialen en kleurstelling.

Een goede ervaring!!!

Mijn ervaring met de broers bloemhof is uitstekend. Goede communicatie. De voorgevel had scheuren ivm oude verroeste pennen in de gevel, de mannen hebben de gevel van het huis weer hersteld. Geen scheuren meer, oude snij voeg van vroeger weer in de gevel, steeg en gevel achter ook goed behandeld en gevoegd, mijn huis lijkt weer als nieuw. Conclusie is dat ik ze weer zou vragen!!!!

Vakwerk!

Hier zijn vakwerkers aan het werk. Uitstekende kwaliteit en plezierige samenwerking. Zeer tevreden.

Graanhof 9

7951XC Staphorst