Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vakmanschap en de professionele aanpak. De communicatie is duidelijk en het werk wordt netjes achtergelaten. Ook de prijs-kwaliteit-verhouding wordt meestal als goed beschouwd. In het algemeen is de ervaring erg positief.
goed advies, prachtig resultaat!
16 June 2025
henri bouwknegt
Nijeveen
super mooi werk geleverd hartelijk dank
28 May 2025
berend
Dwingeloo
Erg blij met het resultaat van onze woonboerderij. Wat ziet hij er weer top uit, de mannen hebben heel goed werk geleverd! Enige minpuntje is dat ze door de volle agenda, wat natuurlijk een supergroot compliment is, niet meer kunnen uitwijken als andere factoren daar om vragen. Maar, zeker het wachten waard.
14 May 2025
Rudy
Zwolle
Prima werk voegwerk geleverd.
21 April 2025
Theo
De wijk
Zeer prettige mensen. Hele nette werkers: alles werd opgeruimd en schoongemaakt.
14 April 2025
Jeroen en Marianne Kocken-Berendse
Meppel
Harde werkers met oog voor detail.
8 April 2025
Erik
Meppel
Bij ons is een klein deel van het voegwerk gerepareerd. Dit is zeer vakkundig gedaan. Het ziet er weer prachtig uit. De Bloemhof broers verstaan hun vak en zijn nog gezellig ook! Jammer dat ze zo goed zijn… je moet wel even wachten voordat je aan de beurt bent.
29 January 2025
Mariel
Balkbrug
Zeer tevreden over uitstekend resultaat. En alles is perfect achtergelaten, tot schone ramen aan toe! Prettige vakmensen.
18 January 2025
Balkbrug
Meedenken en adviseren En dan accuraat oplossen Tegen een normale prijs kwaliteit verhouding
7 January 2025
Han
De Jong
Onze muren zien er weer als nieuw uit. Mannen met kennis van zaken en keurig werk afgeleverd. Bovendien zijn de heren erg prettig in de omgang. Dus super tevreden.
7 January 2025
H.J van Laar
Wanneperveen
de broers werken als een goed geoliede machine samen, aan een half woord hebben zij genoeg. De uitleg is duidelijk en je weet waar je aan toe bent. Het resultaat mag er wezen. Wij zijn >100% tevreden.
24 December 2024
Erik
Ruinen
Het heeft even geduurd voordat ze tijd hadden. Maar het geleverde werk ziet er super goed uit. De communicatie voor aanvang was prima
10 December 2024
Ronald
Zwolle
Deze twee broers weten van aanpakken. Ondanks het wisselvallige weer en dalende temperaturen in deze periode hebben ze vakwerk afgeleverd. Dit heeft geresulteerd in mooi voegwerk waardoor het aanzicht van onze woning en die van onze buren zichtbaar is in onze straat. Vriendelijke groet, Jan en Reina
28 November 2024
Zwolle
Fijne samenwerking, alles wordt netjes opgeruimd en ze leveren fantastisch werk! Wij zijn superblij met ons nieuwe huis:) Vakmannen!!
9 November 2024
Bas
Hoogeveen
Zeer aan te bevelen, wij zijn heel erg tevreden!
28 October 2024
Janke
Meppel
Prima werk voegwerk geleverd.
20 October 2024
Jan Hagedoorn
Meppel
Deze mannen weten echt goed waar ze mee bezig zijn en hebben hart voor hun vak. Ze begrijpen goed wat je wilt en denken ook mee om dit te realiseren. Wij waren een deel van de tijd. Iet thuis, maar ze kunnen prima alleen werken en laten vervolgens alles netjes achter. Wij zijn echt heel erg blij met het eindresultaat.
19 October 2024
Bob
Meppel
Van offerte tot afrekening alles loopt op rolletjes en het resultaat is geweldig!
24 September 2024
Fam. Klarenbeek Van der Sman
STAPHORST
Na offerte wel een jaartje in de wachtrij, maar dat was van te voren bekend dus geen enkel probleem. Het werk vlot uitgevoerd en ook alles opgeruimd en netjes achter gelaten. (Gevel reinigen , herstellen en opnieuw invoegen)
20 July 2024
Lubberto
Vollenhove
Vorig voorjaar in contact gekomen omdat ze hier in het dorp een voorgevel hadden schoongemaakt(stralen). Ze hadden een reclamebord bij dat projekt staan. Ze hadden het heel druk gaven aan dat het wel maanden ging duren. dat werd uiteindelijk begin juli 2024. Het is goed verlopen 2 dagen was alles klaar stralen en impregneren.
12 July 2024
Alfred
Wapserveen
Prima uitleg van te verrichten werkzaamheden. Efficiënte uitvoering. Er wordt netjes gewerkt. Bedrijf is voor wat betreft het buitenwerk sterk afhankelijk van de weersomstandigheden ( bv. Het uiterst natte voorjaarsweer )
8 July 2024
G.D.Donker
Meppel
Het resultaat ziet er goed uit. Er is zelfs meer gedaan dan afgesproken, compliment. De wachttijd was wel erg lang, anderhalf jaar.
20 June 2024
Zuidwolde
De gebroeders Bloemhof hebben bij de muren opnieuw gevoegd en gestraald en het eindresultaat mag er zijn. De woning heeft weer een mooie frisse uitstraling en ziet er weer als nieuw uit. Professionele vakmannen die prettig zijn in de omgang en weten waar ze over praten. Zeer tevreden met het geleverde werk. Dit bedrijf is een echte aanrader!
18 June 2024
Ria
Zuidwolde
De mannen hebben naar volle tevredenheid hun werk gedaan.. Ons huis is er enorm van opgeknapt. Iedere avond werd alles opgeruimd. Het zijn vriendelijke en gezellige mensen. Ik kan ze iedereen aanraden
15 March 2024
Jannie
De Jong
Vakmannen die weten wat ze doen en alles keurig achterlaten. Ons huis is er enorm van opgeknapt!
30 December 2023
Seine Kok