Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vakmanschap en de professionele aanpak. De communicatie is duidelijk en het werk wordt netjes achtergelaten. Ook de prijs-kwaliteit-verhouding wordt meestal als goed beschouwd. In het algemeen is de ervaring erg positief.
Ons hele huis laten voegen. Voorzijde met snijvoeg de rest met doorgestreken voeg. Waar nodig zijn ankers in de muur geplaatst. De gevels gereinigd en geïmpregneerd. Het huis is meer dan honderd jaar oud maar staat er nu weer prachtig bij. Alles keurig netjes achter gelaten. We zijn dan ook zeer tevreden. Vakmannen zijn het!
2 June 2026
wibe de Vent
Hoogeveen
Ons huis is weer helemaal schoon en fris dankzij de mannen van Bloemhof. Ze werken efficiënt, professioneel en erg netjes. Toen alles klaar was, hebben ze alles keurig opgeruimd achtergelaten. We zijn erg tevreden over de service en het resultaat. Zeker een aanrader.
8 May 2026
Dennis en Marlies
Meppel
Gevel is gereinigd en mooi schoon geworden! Stuk muur hersteld, deel vervangen en opnieuw gevoegd. Resultaat is als nieuw, kortom dik tevreden!
30 April 2026
Krale
Staphorst
Het bedrijf bestaat uit twee broers die uitstekend vakmanschap leveren. Reparatie van snijvoegen in een jaren dertig woning. Exact op kleur. Zo fijn dat er nog zulke vakmensen zijn, die ook nog eens met zoveel plezier hun werk verrichten.
20 April 2026
Peter
Zwolle
nette prijs en eerlijk advies. En daarnaast wordt er netjes gewerkt en goede kwaliteit geleverd
17 April 2026
Roy
Wanneperveen
Na gevelreiniging, nieuw voegwerk en impregneren, ziet onze woonboerderij er weer tiptop en als nieuw uit. Wij zijn heel blij en tevreden met hoe netjes en vakkundig de gebroeders Bloemhof hun werk hebben uitgevoerd. Vakwerk, bedankt!
1 March 2026
familie Kiers
Wapse
Vakmannen die goed werk geleverd hebben, hun afspraken correct nakwamen en prettig communiceerden. Onze oude woning ziet er weer prachtig uit door het herstel van oude voegen.
23 February 2026
Gert en Petra Vos
Hoogeveen
Top, alles volgens afspraak!
23 February 2026
Roelof
Meppel
De 2 broers zijn echte vakmensen. Geven goed advies, werken snel en leveren keurig werk af. Tevreden!
14 February 2026
Ellen
Meppel
Ze kwamen langs om de klus te bekijken en gaven goed advies hoe ze het aan zouden pakken en nette offerte. Steen(scheuren en gaten) en voeg reparatie. Duurde wel lang voor we aan de beurt waren, maar was het wachten waard. Alles is weer netjes en ze zijn de hele gevel langsgelopen om ook kleine beschadigingen aan voegwerk te verhelpen.
9 February 2026
M
MEPPEL
Een kwalificatie met cijfer 10 is volkomen op zijn plaats. De voorbereiding, uitvoering en afwerking van de werkzaamheden pretenderen kennis, vaardigheid en vakmanschap van de firma Bloemhof. Binnen twee dagen werd, tot volle tevredenheid, de gevel van onze woning gerenoveerd. Kortom een aanbeveling voor de fa. Bloemhof is meer dan ook op zijn plaats.
7 November 2025
Herman
Zwolle
Goed werk, aardige mensen!
7 November 2025
H.Somers
De Wijk
Goed werk van vriendelijke kundige mannen.
31 October 2025
Yvonne
Zwolle
De broers Bloemhof zijn vakmannen! Goed advies, ze weten wat ze doen. Vriendelijk, communicatief duidelijk en laten het schoon achter. Dus super! Dank!
31 October 2025
A.Schilder
Windesheim
Prima stel, relaxt Leuk in de omgang, leveren goed werk en ruimen alles weer netjes op En dat al bijna 25 jaar! Bijzonder
30 September 2025
Fred
Nijeveen
je moet er even op wachten maar ze leveren prima werk. Alles en nog wat meer voegen gerepareerd tegen de afgesproken prijs. Keurig gewerkt alles netje achter gelaten. Zeker aan te raden
28 September 2025
Paul
de Wijk
Komt de afspraken en levert goed werk en laat het allemaal schoon achter
27 September 2025
Jannes
Koekange
De samenwerking en met name communicatie was zeer goed. Het resultaat van de werkzaamheden, boven verwachting.
23 September 2025
Ab&Ada Bruintjes
Koekange
31 August 2025
Gerard
Meppel
Hebben kennis van zaken denken mee en geven advies en leveren daarna goed werk.
25 July 2025
henk
ruinerwold
Onze gevel ziet er als nieuw uit, wat een metamorfose. We hebben goed advies gekregen over de kleur van de voegen, er wordt goed meegedacht. Mannen die hun vak verstaan. Alles is netjes achtergelaten. En niet onbelangrijk: het zijn hele sympathieke mannen in de omgang en bieden geweldige service als de situatie daarom vraagt. Dikke aanrader!
16 July 2025
David
Zwolle
Uit alles blijkt dat ze weten waar ze het over hebben, echte vakmannen, die doen wat ze beloven. Goed communiceren en het werk iedere dag netjes achterlaten. We zijn blij met het resultaat, en onze keuze voor Bloemhof Voegwerken
11 July 2025
Peter
Meppel
leuke gasten die super netjes werken en een mooi resultaat leveren!!!
27 June 2025
Hillard
Meppel
goed advies, prachtig resultaat!
16 June 2025
henri bouwknegt
Nijeveen
super mooi werk geleverd hartelijk dank
28 May 2025
berend