Filters

10

Zeer tevreden

Goede servies en snelle montage .

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en snel geregeld!

Diego, bedankt voor de duidelijke uitleg en het goede advies. Steven ook bedankt voor de acties rondom Stedin. Fijne mensen die meedenken. Binnen een maand, vanaf eerste contact, lag alles op het dak. Nu de zon nog. En natuurlijk de hele mooie bos bloemen: geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diego is een topper!

Fijn bedrijf! Wij waren vooral heel erg blij met de gedreven en betrokken Diego, die above and beyond gaat met zijn hulp!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige vaklui

Super tevreden over de monteurs Werken netjes ze hebben zelfs geholpen met klinkers dichtstraten geweldi

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en begeleiding in het voortraject en plaatsing.

Zeer goed geholpen met het voortraject naar plaatsing van de panelen. Alles netjes geplaatst kleine probleempjes direct vakkundig opgelost snel en efficiënt de panelen geplaatst. Zeer tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg duidelijk, klantvriendelijk en professioneel bedrijf

Mijn ervaring; Erg vriendelijke, niet opdringerige medewerkers. Afhandeling en werkzaamheden erg netjes uitgevoerd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ook is de verkoper/adviseur (Diego) een erg vriendelijk, enthousiast en professioneel persoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Mensen zijn duidelijk. Deal snel gesloten. Goede begeleiding. Netjes geplaatst. Vriendelijke medewerkers! Werken zeer netjes. Alles geregeld geen zorgen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, netjes, goede voorlichting.

Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Nette en vriendelijke werkmensen, waren keurig op tijd en hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, duidelijk een snel

Vriendelijke verkoper die meedenkt. Binnen een maand lagen de panelen op mijn dak! Ook de monteurs waren vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vriendelijk personeel! Snelle service, en altijd te bereiken. Duidelijke stappen, alles wordt geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede voorlichting en een snelle uitvoering.

Goed geregeld allemaal naar onze tevredenheid ! Diego, bedankt voor de duidelijke uitleg en het goede advies ! Nette afhandeling en ook nog een mooie bos bloemen gekregen ! En dit alles binnen 4 weken vanaf de informatie van Diego t/m montage van de zonnepanelen . Top !

 • Aanbevelen? Ja
9

probleemloze installatie in 1 dag

De eerste communicatie vlot en helder, zeer snel met antwoord. Goede begeleiding bij aanvragen subsidie en andere zaken. Montage ging snel, grote ploeg die de montage binnen 1 dag de panelen op het dak hadden gemonteerd. Ook de samenwerking om de stroomkabel van dak naar meterkast te trekken was zeer goed. Het systeem draait goed, met een handige App om te monitoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden

we werden door heel competente mensen (Diego) geadviseerd, en ook de verdere afhandeling verliep vlekkeloos met Stefan en Stephen. Ze hebben zelfs nog onze meterkast verder geoptimaliseerd. Heel vriendelijke werknemers met een ouderwetse "hands-on" mentaliteit! De bos bloemen van de Ned. Solar Maatschappij staat ook geweldig; bedankt daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijke en snelle goede uitvoering van het hele traject

nazorg zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

betrouwbare relatie en goed bereikbaar voor vragen

Tijdens het eerste gesprek met Mathieu een goed gevoel over de aankoop. Daarna bij vragen steeds goed bereikbaar en ook op de dag van levering een correcte afwerking. Het bloemetje was voor mijn eega dan ook de kers op de taart . .

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord: super!

Ik heb verschillende bedrijven thuis gehad maar NLSM stak er qua proffesionaliteit met kop en schouders bovenuit. Ze werken met goede kwaliteit producten en de montage verliep vlekkeloos. Dank! Onze buren gaan ook contact met jullie opnemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en kwaliteit

Mijn ervaring was zeer zeker professioneel, vakkundig en zeer klantvriendelijk!! Ben zeer tevreden met mijn nieuwe panelen en raad het iedereen aan. Bedankt nog jongens en zeker weten tot ooit!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct uitgevoerd, goede service.

Geheel volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Vakkundig personeel voor zowel de voorbereiding, inspectie en montage. Het systeem werkte direct na het installeren van de panelen, binnen ook keurig gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed en betrouwbaar

Goede service en uitleg hoe of wat

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Super fijn gesprek met Diego! Uitgebreid en enthousiast in zijn verhaal , duidelijke info , niets op aan te merken . Wij konden alles vragen. Diego nam ruim de tijd en wat vooral heel prettig was ; Geen druk. Nou wij gaan nooit over 1 nacht ijs maar nu wel! Complimenten voor Diego . Nederlandse Solar maatschappij moet je hebben voor je zonnepanelen

 • Aanbevelen? Ja
9

super

Van begin tot einde goed begeleidt en geinformeerd. Kunt altijd bellen als je vragen hebt. De mannen die de panelen geplaatst hebben waren zeer vakkundig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd en professioneel.

Het gehele aankooptraject als prettig ervaren. Na het 1e telefonische contact komt er een adviseur thuis die duidelijke uitleg geeft en alle tijd voor je neemt. Geen haast, geen druk om over te gaan tot aankoop. Daarna kwam er een technische inspectie van het dak om te kijken wat mogelijk was. Vervolgens een tekening opgestuurd gekregen van het dak met daarop de zonnepanelen ingetekend. Dan de dag van plaatsing. Keurige en beleefde monteurs die, zoals ze zelf zeiden, al jarenlang in het vak van zonnepanelen plaatsen zitten. Gewoon goed, wat je mag verwachten voor deze investering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Magnificent!!!

Ben normaal gesproken niet zo van revieuws schrijven. Maar heb van diego van de solarmaatschappij zoon goede service gehad. Dat ik voor mijn gevoel niet anders kon om de wereld te vertellen hoe geweldig zijn service is. Kan natuurlijk niet voor de rest van de medewerkers spreken maar als deze op hetzelfde niveau zitten, Kan de rest van de wereld hier een puntje aan zuigen. Als er iets is of je begrijpt het niet, heb je hem binnen 5 seconde aan de telefoon en verteld hij het verhaal wat hij al verteld heeft met net zoveel liefde nog een keer uit! Echt een top service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Ik ben tevreden. De service is gewoon wat je wil. Voorlichting was volledig en goed en de montage was top!!! Op de app kun je ook alles per paneel volgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eindelijk

Ik heb ruim rondgekeken voor zonnepanelen. Wat mij opviel is dat veel bedrijven een offerte toesturen en pas na akkoord fysiek langskomen. NLSM is hierin anders. Ze nemen echt de tijd en komen thuis langs voor advies op maat. Na het adviesgesprek hem ik voor hen gekozen en heb daar geen spijt van. Na de inspectie zijn de zonnepanelen binnen 2 weken geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja

Over Nederlandse Solar Maatschappij

Nederlandse Solar Maatschappij is de specialist op het gebied van zonne-energie. Het team staat 24/7 voor haar klanten klaar en verzorgt het volledige traject. Nederlandse Solar Maatschappij levert en installeert hoogwaardige glas-glas zonnepanelen, omvormers en randapparatuur met lange Europese garanties. Onze missie is duurzame zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.