Het contact met Annette hebben wij als zeer prettig ervaren. Zeer betrokken en heeft het geleid tot een mooi persoonlijk afscheid.
In het holst van de nacht Anja moeten bellen met het verzoek een uitvaart te organiseren. Vanaf het eerste nachtelijke begin tot ruim na de uitvaart was zij op plezierige wijze pro-actief in the lead. Zij had goede adviezen (over de keuze voor het crematorium), tips (bv voor bloemen) en raadgevingen en stond open voor ideeën onzerzijds. De communicatie verliep heel soepel. De nazorg was uitstekend. Anja's werkwijze was ontzorgend in een periode waarin je als nabestaande kwetsbaar bent.
In deze moeilijke tijd was Anja een geweldige steun, ook gaf ze ons de ruimte om onze wensen te verwezenlijken, zij was altijd aanwezig om ons met raad en daad bij te staan.
We hebben Anja als een betrokken en fijne gesprekspartner ervaren die in alle facetten van het overlijden en de uitvaart van mijn vader goed en respectvol schakelde op de wensen die wij hadden. Dankjewel voor je begeleiding Anja.
Het was een uitvaart met een bijzonder verhaal. Anja heeft ons ontzettend goed geholpen en begeleid met alles. Wij hebben dankzij Anja waardig afscheid kunnen nemen van iemand waar wij zielsveel van houden. Nogmaals dankjewel Anja.!!
We zijn heel goed begeleid, alles goed geregeld. Vriendelijk en sociaal en vooral heel meelevend.
We hebben het contact met jullie als zeer warm en betrokken ervaren. Hoewel jullie planning het in eerste instantie niet helemaal toe liet om ons te begeleiden, vonden we het onwijs fijn dat het uiteindelijk toch is gelukt. Een uitvaart die voor ons en de familie als onverwacht kwam en mede dankzij jullie goede zorgen een mooi afscheid is geworden. We willen jullie daarvoor heel erg bedanken! Liefs Sigrid, Richard en Cheryl
Meedenkend, ontspannen sfeer, kijkend naar de mogelijkheden, ad hoc probleem oplossingen die wij zelf hadden veroorzaakt. Goede nazorg. Anja heeft alle zorgen met de betrekking tot de uitvaart weg genomen zodat wij ons konden focussen op wat echt belangrijk was.
Zeer vriendelijk en betrokken is Anja, ook kijkend om zich heen hoe de situatie is en daar op inspelen en aandacht aan besteden! Dankjewel voor al je goede zorgen, wij kijken hier heel fijn op terug!
Ze had een luisterend oor. Ze kwam ook met adviezen en tips. Ze kon de dingen goed uitleggen, zodat het voor ons begrijpend was.
Vanaf het begin een zeer prettige samenwerking waarbij goed naar onze wensen is geluisterd en waar nodig fijne adviezen zijn gegeven. We zijn meer dan tevreden en kijken terug op een uitvaart waar onze moeder trots op zou zijn geweest.
Vanaf het begin een zeer prettige samenwerking waarbij goed naar onze wensen is geluisterd en waar nodig fijne en nuttige adviezen zijn gegeven. We zijn meer dan tevreden en kijken terug op een uitvaart waar onze moeder trots op zou zijn geweest.
Vanaf het begin een zeer prettige samenwerking met Anja waarbij goed naar onze wensen is geluisterd en waar nodig fijne adviezen zijn gegeven. We zijn meer dan tevreden en kijken terug op een uitvaart waar onze moeder trots op zou zijn geweest.
Vanaf het begin zeer prettige samenwerking waarbij goed naar onze wensen is geluisterd en waar nodig fijne adviezen zijn gegeven. We zijn meer dan tevreden en kijken terug op een uitvaart waar onze moeder trots op zou zijn geweest.
Anja luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en geeft waar nodig goede adviezen. Is warm en liefdevol; geduldig. We kijken terug op een mooie uitvaartdienst geheel volgens de wensen van onze moeder, Vooraf en achteraf zijn alle zaken heel transparant; wij kunnen Anja ten zeerste aanraden.
Dr Reilinghplein 6
4141DB Leerdam