snelle levering onderdeel, mijn auto is weer in orde

info op website was goed, ik kon mijn benodigde onderdeel (een achterklep-schakelaar) goed vinden. Snelle levering en mijn klep kan weer gebruikt worden, dank!

Top Ware wie Beschrieben. Super Service

Top. Schnelle Lieferung super Ware. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

I recomand their services

Understanding and friendly staff.

Prima service en snelle (re)acties!

Ik ben inpakken producten medewerker van Snuverink

Goede prijs/kwaliteit

Degelijk onderdeel voor een correcte prijs. Snelle & correcte levering.

Niet echt gekregenwaarvoor betaald

De moter war slecht verwijderd? Kabels en slangen er zo af geknipt en er zat een vlinder storing in met veel extra kosten als gevolg jullie zijn door de garage gebeld en er kon niets geregeld worden omdat er totaal 2000 euro betaald is waarvan ruim 300 euro statiegeld ik zou het netjes vinden als deze toch terug wordt betaald Het kost mij 800 euro extra nu

perfect niks op aan te merken aanrader

top

Alles Bestens!

Artikel wie beschrieben, schneller Versand,gerne wieder!

Niet tervreden

Gewenste artikel was naar mij niet gestuurd.Krijg ik credit nota maar het geld tot nu nog niet terug betaald!

product kwam kapot aan

Handschoenenkastje besteld, met door veer bediende klep. Bij aankomst was het kunststof scharnier afgebroken. Uit arren moede maar met kit weer gerepareerd. Zou fijn zijn als het beter ingepakt wordt de volgende keer, dan kan de klep niet open springen en door het gooi- en smijtwerk afbreken.

Niet tevreden

Stukje kapot niet vermeld op de website en te laat geleverd.

Zeer goed product en netjes

Goed onderdeel en goed af geleeverd zo als besteld was op de onderdelen lijn stonden goede foto's

Otrzymałem uszkodzoną część!

Nie polecam zakupu w tej firmie!Pas bezpieczeństwa który zakupiłem otrzymałem z uszkodzoną pirotechniką,pracownik firmy zaproponował że przyśle drugi sprawdzony i przysłał tylko inny model z innym numerem który nie pasuje do mojego auta.pieniądze wyrzucone w błoto i to 180 euro.Nigdy więcej nie,polecam tej firmy!

GASPEDAL Renault Kangoo/Grand Kangoo (KW) MPV 1.6 16V (K4M-G8) 2010 8200436878

Das gekaufte Teil funktioniert einwandfrei. Der Versand erfolgte recht schnell. Ich empfehle

Snelle en correcte afwikkeling

Prima bedrijf. Goed om online, buiten openingstijden, bestelling te plaatsen. En de opvolging is perfect

Precisi nelle descrizioni

Ricambio usato ma perfettamente funzionante

• Ci consiglieresti? Si

Perfect!

Vervangen van de veiligheidsgordel voor mijn bedrijfsbus. Onderdeel paste perfect, ik bespaarde mezelf nog eens € 200 door het onderdeel nieuw bij de dealer te kopen.

snelle levering

complete motor snel en netjes afgeleverd

Goed bedrijf, snelle service

Goede en juiste onderdelen. Netjes en degelijk verpakt. Snelle levereing

onderdelen zoals beschreven

Snelle service!

Makkelijk opzoeken en snel in huis. Prima kwaliteit.

Duidelijk over wat past en niet

Je goed en duidelijk geholpen

Vriendelijke behulpzame mensen

Spullen lagen klaar s'morgens vroeg terwijl ik in de avond besteld had na sluitingstijd

Goed advies

Altijd goed advies