Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken snelle levertijden en duidelijke communicatie. Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de correcte beschrijvingen. Er zijn enkele klachten over prijzen of retourprocessen, maar die zijn beperkt. Over het algemeen is de ervaring positief en betrouwbaar.
eerlijk advies gegeven
28 June 2026
Albert Harrewijn
Brakel
Een aanrader voor iedereen die juist en snel wil geholpen worden
28 June 2026
Jean
Bilzen Hoeselt
injector besteld gebruikt goed verpakt en snel verstuurd ga zo door zeer tevreden volgende keer eerst bij snuverink kijken
25 June 2026
john van oijen
Kerkdriel
tres rapide et produit conforme
22 June 2026
ADRIEN GIMENEZ
Bergerac
respect des delais
18 June 2026
JEAN DOMINIQUE SIMON
BEAUCOUZE
Onderdeel zeer snel geleverd en werkt prima.
15 June 2026
Bob Meilof
Bovensmilde
Achterlicht besteld snel geleverd en ook voor een goede prijs . Ben zeer vriendelijk geholpen.
14 June 2026
Leo poldervaart
Oudenhoorn
Zoals het hoort te zijn.
13 June 2026
Abjan
Bentelo
Via het advies van mijn autoschadebedrijf online gaan zoeken naar mijn gewenste artikel. Toevallig had U dit in voorraad. Na contact met uw klantenservice duurde het niet lang, dat ik het artikel thuis ontving. Zo werd de reparatie aan mijn auto minder duur!
12 June 2026
Kees
Nijmegen
Heel erg behulpzaam met het vinden van het goede onderdeel.
12 June 2026
Gerrit
Nijverdal
Voortreffelijk! Zeer betrouwbare leverancier met een uitmuntende communicatie.
11 June 2026
Huub Nijhof
Hengevelde
had versnellingsbak opgehaald met 5000 km was niet goed was al ooit open geweest kreeg daarna wel netjes andere opgestuurd deze ingebouwd deze had 8000 km gelopen deze was ook weer niet goed deze waren afkomstig van een partij die ze opgekocht hadden deze ook retour toen revisie bak bij ander bedrijf gehaald omdat we er ziek van werden. ze zouden het netjes oplossen kreeg inderdaad mijn geld terug en 75 euro voor twee maal bak in en uitbouwen je kunt je voorstellen hoe je je voelt 75 euro voor alle tijd en ellende dus doe je er voordeel mee als je heel veel tijd hebt en goed tegen stress kunt dan beveel ik ze graag aan maar ik zou het toch anders opgelost hebben
Beveelt niet aan
9 June 2026
willy lankveld
Volkel
Zelf voor het kleinste ondereel gaat de medewerker kijken of het nog ergens ligt. Mooi strak voorscherm gekocht.
6 June 2026
Egbert van Faassen
Lutten
Hi! I ordered privacy screens for my car, and both the order handling and the service were top-class. I can definitely recommend ;O)
29 May 2026
Matti Makkonen
Örebro
Op zoek naar een krikzet voor mijn peugeot 207. Gevonden via onderdelen website. Bijna als nieuw voor een perfecte prijs. Hier ga ik voortaan naar toe.
28 May 2026
Frank
Grave
Goede prijs, goed artikel, goed en tijdig bezorgd
28 May 2026
fons
voorburg
Snelle reactie, goed geholpen.
23 May 2026
Bert
Ede
word snel op e mail gereageerd ook worden onderdelen volgens afspraak verstuurd
21 May 2026
Herman
STEENWIJK
Ich habe ein Türschloss für ein älteres Fahrzeug gekauft und es kam in einem Top Zustand noch vor dem angegebenen Termin an. Gerne wieder.
19 May 2026
Willi Bell
Düren
Snelle reactie op mijn uitvraag en ook een snelle levering. Prima bedrijf
17 May 2026
Ron Beek
Soesterberg
Ik heb een reservewiel besteld. Op de website stonden foto's van diverse wielen en banden. Toen het wiel bezorgd was, was het die met de beste band! Ze bleken ook moge een de goedkoopste!
14 May 2026
Roberto Reali
Landsmeer
Goed contact gehad met het bedrijf
3 May 2026
Corné
heerle
Auto portierrubber is inmiddels vervangen,en het ziet er weer als nieuw uit,geweldig hartstikke bedankt.
30 April 2026
Johan
Lage Zwaluwe
Altijd netjes en vriendelijk geholpen, levert goede kwaliteit en gedegen advies waar nodig.
27 April 2026
Anne
Hengelo
Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het juiste onderdeel. Met onze technische kennis zorgen we ervoor dat het in één keer goed is, zodat je snel weer verder kunt.
Heb je ons in de toekomst weer nodig? Dan kun je ons het snelst telefonisch bereiken, dan denken we direct met je mee.
prima geholpen zowel digitaal als aan de balie jammer, dat de prijs niet onderhandelbaar was.
20 April 2026
R van Helmond
Nijmegen
Dank je wel voor je review!
Als familiebedrijf sinds 1959 combineren we ervaring en technische kennis om klanten snel aan het juiste gebruikte onderdeel te helpen.
Mooi om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Voor advies zijn we altijd telefonisch goed bereikbaar.
Snuverink Autodemontage is dé specialist in gebruikte auto-onderdelen voor de Franse merken Citroën, Peugeot, Renault, Dacia, DS, Fiat en Opel. Wij helpen garages en schadeherstellers snel aan het juiste onderdeel, in één keer goed.
Met ruim 75.000 zorgvuldig geteste onderdelen op voorraad en verzending door heel Europa zorgen wij dat klanten direct verder kunnen. Als familiebedrijf sinds 1959 combineren we technische kennis, korte lijnen en echte passie voor auto’s. Want voor ons is gebruikte auto-onderdelen leveren geen werk, het is topsport.
Is het lastig, moet het snel of is nieuw niet leverbaar? Ook dan bellen klanten Snuverink.
Kamerlingh Onnesstraat 15
7271AZ Borculo