• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Top service

Snel geholpen, lekkere bak koffie gehad en gezeten in een fijne stoel tijdens het wachten. Wat wil je nog meer!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Vriendelijke, snelle service

Gebeld om afspraak te maken om het sterretje in mijn ruit te maken. Kon direct langskomen!

• Kwaliteit ruitherstel

Goed geholpen, Aardige monteur en lekkere koffie

• Kwaliteit ruitherstel

Superr snel en goed geregeld.

Zoveel beter dan carglass

Bizar hoeveel een service die hetzelfde is zoveel anders kan zijn in vergelijking met carglass. Ga hier naar toe, deze partij is wel netjes eerlijk en vriendelijk.

Superservice

Aan alle kanten gewoon top. Snel, duidelijke communicatie, vriendelijk, geen gezeik en alles heel makkelijk geregeld.

Uistekende vakman

Bas Autoglas (André) is een bevlogen vakman. Hij belde laat op de dag terug, zoals door hem toegezegd, voor het maken van een afspraak voor sterreparatie. Ik kon buiten kantooruren langskomen, heel flexibel. Daarnaast is de ster heel netjes gerepareerd. Veel beter dan een ervaring die ik hiervoor met andere reparaties had. Kortom: zeer tevreden.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima service en goed contact

Prima en goed

• Kwaliteit ruitherstel

top service, klaar terwijl je wacht

Vlotte service en een goede reparatie.

Goed geholpen!

Bas was aardig en heeft het perfect geregeld. Bedankt!

Goede koffie snel klaar

Bij het servicepunt in Hengelo was ik op het afgesproken tijdstip aan de beurt en tegen de tijd dat ik de koffie op had was de reparatie al afgerond. Bedankt!

Przyjazna i profesjonalna obsluga

Fijne service

Bij de locatie Hengelo geweest. Vriendelijk geholpen, sterretje is bijna niet meer te zien.

Ontzorging is top

Na melding is alles snel opgepakt, afwikkeling duurde iets langer door drukte

Kort gezgd FANTASTISCH

Wat een bedrijf no nonsense. Snel, vriendelijk en goed. Hier mogen zich veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

• Kwaliteit ruitherstel

Prima, erg goed geholpen én snel!

Prima, erg goed geholpen én snel!

Deskundig, snel, flexibel, vriendelijk

Doordat de leasemaatschappij met 123 werkt, kon ik niet in mijn woonplaats terecht maar ik had een afspraak in Hengelo. Gebeld met 123ruit, en Alex maakte tijd voor mij. Helaas werd de ster een scheur tijdens de reparatie omdat de ster in de ruit eigenlijk te groot was. Vervolgafspraak gemaakt. Alex, een echte vakman, ontving mij enthousiast, eigenlijk was ik te vroeg maar hij begon er meteen aan. Met het juiste gereedschap lijkt het heel simpel maar dit is echt een illusie. Ik moest wachten ivm mijn agenda die dag, dus ik had zelf een technisch klusje waarbij ik het gereedschap van Alex mocht gebruiken, echt top! Kortom Bas AutoGlas (Alex) een echte aanrader!

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling, daarnaast hebben de medewerkers enorm veel kennis van zaken.

Goed geholpen

Prima werk volgens afspraak

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service en vriendelijk personeel

Zie vorig punt

Leuk geholpen

Snel en vakkundige reparatie uitgevoerd

Snel en vakkundige reparatie uitgevoerd

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Goede reactie bij schademelding en snelle planning. Brengen en halen goed geregeld; zelfs na openingstijd.

Loodsstraat 12

7553 ED Hengelo