betrokken en behulpzaam

Mees de Groot heeft ons (weer) ontzorgt. Heeft zeker zijn mening niet opgedrongen maar is naast ons komen staan om de juiste keuzes te maken. Keuzes die gemaakt moesten worden tgerwijl je eigenlijk nog vol verdriet zit.

• Respect voor uw wensen

Alles was prima geregeld.

Onze wensen zijn professioneel en respectvol uitgevoerd. We kijken terug op een mooie uitvaart.

• Respect voor uw wensen

Persoonlijke en adequate dienstverlening.

• Respect voor uw wensen

Persoonlijk, begripvol en uiterst professionele begeleiding

Wij zijn zeer vriendelijk en uiterst adequaat bijgestaan in het gehele proces, door De Groot Uitvaart. Er is continue met ons meegedacht en er is zeer proactief gehandeld. De persoonlijke aandacht, ervaring, begrip, en medewerking van Mees en zijn team hebben wij zeer gewaardeerd in de ongelofelijk moeilijke tijden. Wij zijn jullie enorm dankbaar. De Groot Uitvaart kunnen wij dan ook van harte aanbevelen als het moment daar is.

Fantastisch meelevende medewerkers.

Vanaf het moment dat wij contact hebben gehad met vooral Mees, hebben wij een mooi afscheid kunnen regelen voor mijn lieve man. Voor ons was het een heel mooi prive afscheid, welke wij alleen met mijn kinderen en kleinkinderen hebben mogen vieren bij U. Het is een afscheid geweest om nooit te vergeten, zeker niet omdat het zo klein en privé was.

• Respect voor uw wensen

Uitvaart op maat, flexibel geregeld.

Prachtige uitvaart, ondanks bemoeilijkende factoren. Zeer tevreden over zowel communicatie als inzet en punctualiteit. Van harte aanbevolen.

• Respect voor uw wensen

Mees heeft ons keurig geholpen

Ervaren begrafenisondernemer.

• Respect voor uw wensen

Heel persoonlijk en snelle reacties op vragen. Heel fijn.

Geheel naar wens

Aan alle wensen voldaan. Goede begeleiding. Verder een eerlijk en persoonlijk advies!

Meer dan fantastisch!

Geweldige, rustige begeleiding, al onze wensen naar de begrafenis van onze moeder toe ,zijn ingewikkeld . Ook ideeën van de begrafenis ondernemers zelf, heel mooi en overdacht. Zodat wij met een heel goed gevoel op die verdrietige periode terug kunnen kijken. Hartelijk dank alsnog daarvoor.

• Respect voor uw wensen

Lieve en goede begeleiding van de uitvaart.

Ellen heeft ons begeleid, ze was altijd bereikbaar, ze wist onze wensen goed vorm te geven, dacht steeds mee. Een fijn aanspreekpunt voor ons als familie.

Warm en betrokken.

Mijn ervaring is uitstekend. Warm en niet afstandelijk maar toch veel respect. Er werd veel meegedacht over de uitvoering, waardoor het afscheid met weinig nabestaanden toch een mooie plechtigheid is geworden. Bedankt daarvoor!

bijzonder

Ik heb het als zeer fijn en bijzonder ervaren dat jullie alle tijd, rust en aandacht voor ons hadden. Het voelde alsof wij de enige waren.

Heel goed

Heel vakkundig, hartelijk en persoonlijk.

Geweldige meelevende uitvaart organisatie

Zeer fijne organisatie die een luisterend oor biedt en overal in meedenkt, snel schakelt en duidelijk communiceert. Het is nooit fijn als je ze moet contacten maar ze regelen alles en nemen een boel uit handen..... kan niets meer dan lof uitspreken over de familie en organisatie de Groot uitvaart.

Prettige uitvaart centrum

Fijne mensen die mooi en netjes hun werk doen. Meedenkend, behulpzaam. En doen hun best om alle wensen in vervulling te laten gaan. Ik vind het een mooi en nette uitvaartcentrum

Prettige en persoonlijke afhandeling

De Groot heeft ons als familie veel uit handen genomen bij de uitvaart van onze tante. Het uitvaartcentrum is prettig en de sfeer was informeel, zoals paste bij mijn tante.

stijlvol

Uitstekend geregeld, mooie stijlvolle uitvaart, prettig overleg

• Respect voor uw wensen

Zeer goed en netjes verzorgt

Zeer goede begeleiding

• Respect voor uw wensen

Fijne en betrokken begeleiding door de mensen van de Groot

We hebben de begeleiding als heel betrokken en tevens professioneel ervaren

• Respect voor uw wensen

Warm, persoonlijk en professioneel.

Wat een warme, persoonlijke en professionele zorg hebben jullie geleverd bij het overlijden van onze lieve moeder. De steun die we hebben gehad en de mogelijkheid om altijd even te bellen zullen we nooit vergeten. Ook de lieve berichtjes tijdens de feestdagen hebben ons zeer goed gedaan. Afscheid nemen van iemand die je zo dierbaar is wil je nooit. Maar met jullie zorg was de moeilijkste dag uit ons leven draagbaar. 1000 maal dank hiervoor.

Betrokken

De Groot Uitvaart heeft ons op professionele, vriendelijke en zeer betrokken wijze geholpen met de uitvaart van een dierbare. Niet alleen werden de wensen gehoord, maar werden ook zeer zinnige suggesties gedaan. Zorgzaam en betrokken, waarvoor onze hartelijke dank.

• Respect voor uw wensen

Alles goed bespreekbaar. Ook kwam Ellen met goede ideeën en liep alles volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden ook omdat de uitvaart van onze moeder plaats vond in Julianadorp en Den Helder was het voor Ellen een extra uitdaging. Alles liep op rolletjes overal werd rekening mee gehouden.

Ellen is super goed

Rustige lieve vrouw, begrip vol. De andere ook die ik gesproken heb. Echt super lieve mensen. Nemen de tijd voor je echt top

Warm en persoonlijk

Ellen was onze steun en toeverlaat. Zij nam alle tijd en gaf goed advies. Alles was tot in de puntjes geregeld. De woorden die zij sprak op het afscheid waren prachtig gekozen, heel warm en persoonlijk.

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl