Praktisch betrokken en zeer correcte afhandeling van alle noodzakelijke activiteiten

In een emotionele periode ziet De Groot Uitvaart kans veel praktische zaken snel op te pakken en ook uit te voeren. Oog voor detail zonder de grote lijnen (planning!) uit het oog te verliezen. Korte lijnen voor het zonodig bijstellen van de wensen voor de uitvaart(dienst). Altijd snel een reactie op eventuele vragen.

Kundig en vriendelijk

We voelde ons als familie veilig in de kundige handen van Henk de Groot.Niets wat we bedachten was raar.Zo is het hele afscheid soepel en liefdevol verlopen.Het is iets dat moet gebeuren maar waar je zelf op dat moment geen weg mee weet.Wij kijken dankbaar naar die laatste dagen terug.En dat helpt bij het verwerken.

• Respect voor uw wensen

De uitvaart van mijn vader.

Ellen heeft de uitvaart van mijn vader begeleid. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik haar eeuwig dankbaar ben voor hoe zij dit heeft verzorgd en hoe mooi zij heeft gesproken op de uitvaart. De uitvaart was prachtig en precies zoals wij het in gedachten hadden, van begin tot einde. Ze dacht mee in keuzes die er gemaakt moesten worden en zocht voor alles een oplossing. Ookal kwam ik elke dag in het uitvaartcentrum om mijn vader te bezoeken, het was Ellen nooit teveel. Ellen is een zeer betrokken en empathisch persoon. Het contact tussen haar en mij was ook erg prettig en ik kon altijd met vragen bij haar terecht. Ik kijk terug op een prachtige uitvaart en zal hier altijd, ondanks dat het erg verdrietig is, een mooie en liefdevolle herinnering uit halen. Ook wil ik Henk bedanken. Henk is heel zorgvuldig omgegaan met het vullen van de assieraden en de urnen voor mij en mijn familie. Ook hier zijn wij heel erg blij mee en dragen we voor altijd met ons mee. Nogmaals namens mij en mijn familie, heel erg bedankt!

• Respect voor uw wensen

Superfijn in een verdrietige tijd

In een verdrietige tijd heel goed opgevangen, heel fijn

zeer goed

zeer goed

• Respect voor uw wensen

De mensen van De Groot hebben ons enorm goed begeleid en totaal ontzorgd in het gehele proces.

We zijn heel blij dat mijn ouders al in het verleden contact hadden opgenomen met De Groot Uitvaart en hun wensen daar hebben doorgesproken. Bij het overlijden van onze moeder hielp dat enorm. Het was fijn dat we niet vanaf niets hoefden te beginnen met uitleggen, maar dat we als bekenden werden ontvangen en begeleid. De ervaring die de mensen van De Groot meebrengen, helpt enorm, evenals hun betrokken en ook nuchtere wijze van begeleiden. Ook de ruimte die er was voor ontspanning (moeder was echt aan het einde van haar leven) heeft iets van de zwaarte weggenomen. Op zo een moeilijke dag als de uitvaart, hoef je je geen enkele zorg te maken over de organisatie, alles wordt geregeld door de mensen van De Groot.

• Respect voor uw wensen

Zeer goede hulp, maar ook betrokken bij je verdriet en leegte.

Met de Groot Uitvaart hebben wij een hele goede ervaring gehad. Toen ik belde kon er eventueel direct iemand komen. Veel zaken, waar je niet altijd rekening mee houdt, werden zeer professioneel behandeld en fijne handreikingen gedaan. Zeer goede hulp, maar ook betrokken bij je verdriet en de leegte ondanks alle drukte. Over de uitvaart had ook iedereen veel lof dank zij de Groot. Ik zou iedereen de Groot aanraden.

uitstekend

We zijn heel tevreden over de manier waarop de uitvaart begeleid is. Het kon niet beter.

uitstekend verzorgd.

Wij vonden de Fa. De Groot ontzettend goed verzorgd. alles tot in de puntjes geregeld. ook waarderen wij dat Mees nog eens thuis kwam kijken bij onze moeder en schoonmoeder, of ze nog netjes er bij lag. en even een kort woordje bij het graf was ook erg mooi.

Prachtige liefdevolle mooie uitvaart

Lieve familie De Groot. Heel veel dank voor de prachtige liefdevolle uitvaart van onze Daan. Zowel voor, tijdens en ne het overlijden van Daan hebben jullie ons als gezin gesteund, naar ons geluisterd en ons opgevangen waar mogelijk. Henk jij was onze rots in de branding. Alles uit handen genomen, bij ons thuis geweest, de jongens opgevangen wanneer dat nodig was en echt alles tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg die jullie ons hebben aangeboden was fijn. Dankjewel fam. Groot en HENK DE GROOT in het bijzonder je bent echt geweldig!!

Gemoedelijk

Gemoedelijk, menselijk en gelukkig niet te stijf

• Respect voor uw wensen

Een buitengewone professionele organisatie met gevoel en oog voor detail

Deze professionals voelen de wensen van de opdrachtgever in zijn/haar gemoedstoestand feilloos aan. Zij komen met goede suggesties en brengen de uiteindelijke wensen subtiel en uitgebalanceerd tot uitvoering. Ook de persoonlijke nazorg was op maat.

Meelevend

Mees de Groot heeft de crematie van onze moeder verzorgt. Heeft meegedacht met ons en haar het afscheid kunnen geven zoals zij dat gewenst zou hebben.

Vriendelijk en professioneel

Meer dan tevreden met alle begeleiding, afspraken, uitleg, aandacht, rust, details.

• Respect voor uw wensen

Heel goed en toch bescheiden

• Respect voor uw wensen

Ik heb het luisterend oor en klaarstaan voor ons als familie heel fijn gevonden

Heel positief

• Respect voor uw wensen

Goede begeleiding in een moeilijke periode

Prettig dat veel regelwerk uit handen is genomen

• Respect voor uw wensen

Vol vertrouwen in de verzorging van mijn mans uitvaart

Toen mijn man in Frankrijk overleden was en ik DE Groot Uitvaart belde, was het voor mij een hele geruststelling zoals jullie op zaterdag notabene reageerden. Vervolgens merkte wij dat wanneer wij iets moesten beslissen Mees ons alleen maar een hint gaf, want hij begreep dat wij in staat waren zelfstandig van alles te regelen. Ik ben tevreden op de manier dat jullie mijn mans uitvaart verzorgd hebben. met vriendelijke groeten, Gerda Meeuwissen

geweldig

warm en persoonlijk. niets dan lof.

• Respect voor uw wensen

Het was voor ons een heel fijn en mooi afscheid.

Nadat het bekend was dat onze lieve vader/opa/echtgenoot was overleden en wij op dat moment met veel verdriet werden genoodzaakt een beroep te doen op de De Groot Uitvaart. Van begin tot het eind was alles perfect geregeld. Grote complimenten voor de manier waarop de begeleiding heeft plaatsgevonden en ook dat er wordt geluisterd naar de wensen van de nabestaanden. Namens de familie super bedankt

• Respect voor uw wensen

Met veel respect en klantgericht een mooi afscheid

Van begin tot eind fijne begeleiding en de vakmanschap en klantgerichtheid van fam de Groot geven een goed gevoel.

Prima alles geregeld

Aangezien de omstandigheden in Portugal moeilijk waren, voor repatriering naar Nederland, heeft Mees mij heel fijn geholpen en bijgestaan in het regelen van de uitvaart van mijn man. Vriendelijke groet, Hilly van der Ree - Verhoef

heel persoonlijk

goede ervaring ook in het verleden, fijn dat alle gegevens van een vorige keer nog aanwezig waren, flexibel in het maken van afspraken, samen overleggen ging goed en was ook erg persoonlijk. Alle wensen waren bespreekbaar en ook bij wijzigingen geen problemen ondervonden waardoor de uitvaart en het afscheid heel fijn en goed is verlopen.

• Respect voor uw wensen

In alle opzicht prima bijgestaan en de uitvaart tot in de puntjes verzorgd en uitgevoerd

Ondanks het intens grote verdriet zijn wij fantastisch bijgestaan door het complete team van De Groot uitvaartverzorging.

betrokken en behulpzaam

Mees de Groot heeft ons (weer) ontzorgt. Heeft zeker zijn mening niet opgedrongen maar is naast ons komen staan om de juiste keuzes te maken. Keuzes die gemaakt moesten worden tgerwijl je eigenlijk nog vol verdriet zit.

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl