Niets op aan te merken

Persoonlijk, betrokken, met respect, meedenkend. Op een klein puntje van kritiek betreffende het meekijken via internet, en de vertraging video/audio, verder alles top geregeld en ook een goede nazorg

Erg persoonlijke behandeling

De groot kent een zeer persoonlijk betrokken behandeling.

Heel tevreden

Zijn erg tevreden. Alles correct geregeld, aan te bevelen. Hartelijk dank nogmaals Namens de kinderen en mijn zelf Marianne.

Uitstekend geregeld

Net zoals met onze eerdere uitvaarten, was alles tot in de puntjes geregeld. Al onze wensen zijn correct uitgevoerd door Henk de Groot. Zelfs ons verzoek voor een latere betaling was geen enkel probleem.

• Respect voor uw wensen

Heel fijn hoe er werd meegedacht.

Ellen heeft de wat ingewikkelde situatie heel goed aangepakt en ons daarmee echt onlast. Dank je wel Ellen!

• Respect voor uw wensen

Vol lof over de voorbereiding, uitvoering en nazorg!!

Met name de betrokkenheid en het meedenken, het aandragen van suggesties en bedenken van oplossingen hebben wij als zeer waardevol ervaren. Dit vanaf de eerste contacten tot en met de nazorg.

• Respect voor uw wensen

Ik heb er (helaas) twee keer gebruik van mogen maken. Niks is een probleem, alles kan. Warme en zeer professionele mensen met heel veel ervaring die je rust geven. Totaal anders dan de grote landelijke filiaalbedrijven met standaard menu kaart. Een echte aanrader.

• Respect voor uw wensen

Steun en toeverlaat in deze zo drukke en emotionele periode

ALLE aspecten omtrent de uitvaart van onze moeder zijn aan de orde geweest, besproken en naar wens uitgevoerd. Wij kijken terug op een waardevolle dag, waarin Ellen een heel belangrijke schakel is geweest. Hartelijk dank namens onze familie. Groet, Tom en Nel Bout

• Respect voor uw wensen

Met aandacht voor mijn 2 kinderen en mijzelf, maar ook voor onze Vader en Man Jimmy

Mijn ervaring met de Uitvaart van Henk de Groot was voor mij een nieuwe ervaring, alles moest meteen worden geregeld, geen tijd voor rouw maar kan ook niet anders, maar met steun van jullie hebben wij het als prettig ervaren en met een goed gevoel kunnen afronden. Ook achter de coulissen willen mijn Dochter en ik met het verzorgen en aankleden van mijn Man Jimmy samen met Natasja(de kapster) en Pam een toch wel in een ontspannen sfeer gedaan. Wat wij als prettig hebben ervaren is de familiekamer zodat we in ontspannen omgeving elke moment van de dag naar Jimmy konden gaan. De Crematie is ook goed geregeld in Bilthoven. Hierbij willen wij U bedanken voor de algehele service. Met vriendelijke groetjes namens mijn zoon Fabian, dochter Ramona en vrouw Milly.

• Respect voor uw wensen

Zoals ook bij eerdere uitvaarten een geweldige service met meedenken waar nodig.

Na de goede ervaringen met eerdere begrafenissen van ouders en schoonouders was ook de begrafenis van mijn vrouw perfect geregeld. Henk De Groot heeft de crematie vanaf het eerste tot het laatste moment uitstekend geregeld. Dit alles in de sfeer zoals wij graag ( kinderen en tweelingzus ) wilden. Op tijd met advies en humor en meedenken waar nodig zonder op te dringen. Henk heeft oog voor detail en het zit vaak in de kleine dingen. Zoals na de crematie de vraag wil je het bloemstuk nog hebben dan breng ik het wel even bij je thuis.

• Respect voor uw wensen

Heel prettig in de omgang met elkaar

Er werd ruimte gegeven om zelf over dingen na te denken, maar werd ook meegedacht en/of meegestuurd. Erg prettig in de omgang.

• Respect voor uw wensen

Alles is naar wens verlopen.

De begeleiding, betrokkenheid en communicatie is zeer prettig verlopen.

• Respect voor uw wensen

Zeer betrokken en fijne ervaring bij het afscheid van mijn man Jan.

Mijn zoons en ik hebben zeer fijne gesprekken gehad met Henk de Groot en wij hebben alle wensen kenbaar kunnen maken, daarbij heeft Henk ons op de diverse mogelijkheden t.a.v. de uitvaart gewezen.Voor ons was het een zeer bijzonder en mooi afscheid.

Super betrokken

Zeer goede service. Wensen van mam allen goed uitgevoerd. Erg betrokken.

Goede begeleiding en ontzorgd

Wij werden begeleid door Mees. We zijn erg prettig en snel geholpen en vooral ontzorgd door Mees en zijn team en is er goed geluisterd naar onze wensen. Enige punt van kritiek is dat hij tijdens onze afspraken wel af en toe naar onze mening wat te vrolijk was/grapjes maakte. Dat vonden wij niet zo gepast.

Perfect geregeld!

De Groot Uitvaart denkt werkelijk aan alles, niets wordt aan het toeval overgelaten. Overduidelijk een bedrijf met veel ervaring, nemen alles daadwerkelijk uit handen waar dat gewenst is!

Veel respect en aandacht

Goede verzorging en niets was teveel. Geduldig met respect voor een ieder

Snel,alert en correct

Het was een prettig contact met dhr. de Groot. Voor de eerste ontmoeting had hij al wat voorwerk verricht. Zijn ervaring was merkbaar aan de systematische afhandeling van de aandachtspunten en de goede adviezen. Dit alles zorgde voor een vlot verloop van de uitvaart. Crematorium Laren heeft een ontspannen sfeer en de catering was perfect verzorgd. Alles verliep conform de wensen van onze overleden moeder.

• Respect voor uw wensen

Liefdevol, warm, empatisch, persoonlijk en vakkundig

Wij kunnen oprecht zeggen dat mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder en onze oma een prachtig, respectvol en mooi afscheid heeft gehad door de Groot Uitvaart. Mede door de liefdevolle begeleiding van Mees is alles rondom de uitvaart goed en respectvol verlopen. Hij heeft ons echt bij de hand genomen in deze moeilijke situatie en ons het gevoel gegeven dat hij ons begreep en er naar ons geluisterd werd. In dit hele proces van afscheid nemen, neemt hij je mee door alle stappen, observeert, geeft ruimte, bevraagt en vraagt door, doet suggesties en neemt de benodigde tijd om te vragen hoe het met je is. Mees is iemand die met passie zijn werk doet en dat voel je. Het waren de kleine dingen, maar voor ons zo waardevol. Door bijvoorbeeld even met haar te praten terwijl hij een kettinkje bij haar om deed. De persoonlijke woorden tijdens de opening en afsluiting van de dienst. Ja, zo was ze! Dit paste bij haar en zo hebben we het voor ons gezien. Het allerbeste wat je kan wensen op zo’n moment. We zijn alle medewerkers die betrokken waren bij het afscheid eeuwig dankbaar.

Netjes geregeld

Fijn En ze denken overal aan . Alles goed geregeld.

geweldig

Wij hebben als mantelzorgers van onze tante ivm haar overlijden heel goede ervaringen met de Groot Uitvaart. Alles ging in zeer goed overleg. Informatie advies en documentatie was geweldig. Professioneel. Ook het digitale contact met de in Zwitserland wonende familie was helemaal goed. Henk hartelijk bedankt voor alles wat jullie geregeld hebben. Rob Corrie en familie uit Zwitserland.

• Respect voor uw wensen

we zijn tevreden, jullie waren flexibel, persoonlijk en betrokken!

x

• Respect voor uw wensen

Fijne mensen die je in alles ondersteunen.

Fantastisch

Volledige voorkomende professionele Adviezen. Ten alle tijden beschikbaar met raad en daad Heel veel dank Mees

Uitstekend!

De uitvaart en alles er om heen was uitstekend verzorgd: ik zou werkelijk geen verbeterpunten kunnen aandragen.

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl