Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat De Groot Uitvaart zorgzaam en betrokken is, met heldere uitleg en persoonlijke nazorg. Klanten voelen zich gehoord en gesteund tijdens het hele proces, van eerste contact tot nazorg. Het team wordt geprezen om empathie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
Prima ervaring met jullie bedrijf! Hoewel de aanleiding van het contact natuurlijk een overlijden is, zijn wij goed geholpen. De persoonlijke wensen aangaande de uitvaart zijn goed gehoord en vorm gegeven. De medewerkers zijn betrokken bij de familie. Dat voelde fijn!
16 June 2026
Anja Brands
Deventer
De Groot heeft de uitvaart goed geregeld met aandacht voor onze wensen. De uitvaart verliep vlekkeloos. Ook details waar wij niet aan gedacht hadden, bleken geregeld te zijn.
16 June 2026
Gusta
Diemen
Mooie ervaring met natuurlijk een verdrietige periode in ons leven. Maar….Super hoe wij als familie getroost en geholpen zijn door de family de Groot. En daarom zijn wij dankbaar hoe zij ons bijgestaan hebben in deze moeilijke tijd. In alle rust met een luisterend oor maar zeker heel belangrijk “duidelijkheid”. Alles voor ons ook perfect geregeld en nergens moeilijk over doen. Fijne mensen met een groot hart. Bedankt lieve mensen
mevrouw Henny Haselager
Huizen
Mees de Groot heeft ons professioneel begeleid Na het overlijden van mijn moeder Heel vriendelijk bedankt voor alle goede zorgen. Hartelijke groet Alie Sijl Schimmel
mevrouw Sijl
Huizen
Geruststellend dat je ontzorgd wordt en meegedacht wordt als je hoofd daar helemaal niet naar staat. Bovendien hadden wij Ellen die dit voor ons super gedaan heeft!
heer Tempelaars
Almere
Fijne begeleiding
Jasper Petrus
Hilversum
Een warm bad , zo heb ik en mijn familie de begeleiding ervaren. Dankzij jullie, ondanks de absurde situatie kijken wij er met een warm gevoel op terug.
14 June 2026
mevrouw Kelder
HUIZEN
Henk heeft ons zeer fijn terzijde gestaan, betrokken en meedenkend, hij stopt niet totdat alles naar tevredenheid is afgerond tot en met de grafsteen aan toe. Mooi mens, goed in zijn vak!!
14 June 2026
mevrouw Brouwer
Huizen
Alles wat we hebben afgesproken is uitgevoerd
12 June 2026
Gregorius
Huizen
We kennen De Groot Uitvaart (helaas) al een tijdje maar ook deze keer is er met flexibiliteit en respect de uitvaart van mijn vader geregeld en begeleid. Ook de "Uitvaart App" die ons ter beschikking werd gesteld was een grote hulp. Met de checklist en alle andere dingen waar je aan moet denken. Niets was teveel en goede adviezen hebben wij graag ter harte genomen. Een aanrader in moeilijke tijden.
Berry
HUIZEN
mevrouw Beemsterboer
Goed verzorgde uitvaart
heer Wijna
Oud zuilen
Na het plotselinge overlijden van mijn moeder heeft Ellen ons ontzettend goed en fijn begeleid. Er was veel ruimte voor onze wensen, zo konden wij elke dag langskomen om mijn moeder te zien en te verzorgen en meerdere avonden met familie langskomen.
GR
Huizen
We hebben de uitvaart ervaren als heel persoonlijk . Er was geen haast bij en alle begrip dat de medebewoners van Klaas tijd nodig hadden om afscheid te nemen ! Wij danken uw team want ook wij zijn achteraf benaderd hoe het met ons gaat ! Het was een mooi afscheid , waarvoor onze dank!
heer Eveleens
Aalsmeer
Fantastische ondersteuning met relevant advies.
heer Schaapherder
Huizen
Complimenten voor Mees die ons heeft begeleid met het regelen tijdens de voor bereiding en tijdens de uitvaart van onze moeder. Korte lijntjes via de mail comunicatie. Wij bevelen ten zeerste uitvaart De Groot aan bij andere.
mevrouw Kamp
Hilversum
Alles volgens onze wens verlopen.
mevrouw Vos
Almere
Als je ze nodig had, waren ze er.. Als je dacht dat je ze niet nodig had, waren ze er toch...
Hanneke
Huizen
Het was een mooi afscheid Ellen had alles weer prima geregeld Fijn dat je met een goed en warm gevoel kunt terug denken aan uitvaart
Anneke
Hartelijke persoonlijke behandeling
6 June 2026
Marion
Huizen
Dit gebeurde professioneel, empathisch en vakkundig. Ellen dacht op alle fronten mee, en gaf adviezen en suggesties. Dat ontzorgde en gaf ruimte voor rouw. Ook voor, tijdens en na het overlijden van mijn man was hier aandacht voor. Ik kan niets anders zeggen dan "het was allemaal ontzettend goed georganiseerd, met compassie en ruimte voor emoties" Ellen, nog ontzettend bedankt voor je werkwijze en je persoonlijke aandacht! Fenneke
2 June 2026
Fenneke van der Meer
Ede
De medewerkers van De Groot zijn van het eerste contact tot de afronding van het hele proces een grote hulp. Ze zijn altijd beschikbaar en helpen je op een empathische en toch ook nuchtere manier door alle zaken heen die moeten worden geregeld. Het is geruststellend dat zij alles al zo vaak hebben meegemaakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de afscheidsdienst. Zij hebben ons bij het overlijden van onze beide ouders heel hartelijk en efficiënt ondersteund.
1 June 2026
Marion
Horn
Goede begeleiding en verzorging tijdens overlijden en crematie
1 June 2026
Berthus
Huizen
Alles is goed geregeld, wat het ophalen van de overledene betreft, en ook de uitvaartdag zelf. Er wordt meegedacht en aan alles wordt gedacht, ook waar je op dat moment zelft niet aan denkt. En je mag altijd bellen/mailen met vragen, wat ook erg fijn is. Geweldig vond ik het (onverwachtte) aandenken aan mijn ouders wat ze hebben laten maken. Zo lief. Ook na de uitvaart is er nog een mogelijkheid voor nazorg.
25 May 2026
Moni
Laren
Er werd goed meegedacht met onze wensen en keuzes aangedragen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. De medewerkers waren erg flexibel dus er konden op het laatste moment nog dingen gewijzigd worden. Ze waren professioneel, maar op een zakelijke manier.
24 May 2026
Joke
De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen
Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden.
Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene.
Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg.
Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.
Havenstraat 23 25
1271AB Huizen