Heel fijn en persoonlijk contact.

Een hele fijne ervaring in moeilijke tijden. Alles is mogelijk en jullie doen alles om te ontzorgen.

Heel fijn!

Dank voor alle hulp, medeleven, goede communicatie en het altijd goed omgaan met mijn (unieke) familie.

• Respect voor uw wensen

Discretie hoog in het vaandel

Wij zijn blij dat we de goede keus hebben gemaakt, mede te danken aan Gea Dop die ons adviseerde

• Respect voor uw wensen

Alles zoals overeengekomen tot in de puntjes geregeld.

Gezien de financiële situatie van de overledene en nabestaande is alles tot het minimum geregeld en zoals boven omschreven tot in de puntjes.

Warm en vertrouwd!

Dankzij jullie warme en betrokken begeleiding is de uitvaart van mijn broer een bijzonder en gedenkwaardig samenzijn geweest. Ook de afwikkeling is soepel verlopen. Nogmaals dank!

• Respect voor uw wensen

Aandacht voor elk detail en met oprechte warmte

Door de ziekte van mijn man hebben wij samen met Henk vooraf alles doorgenomen. Henk voelde ons precies aan en wist op een heel bijzondere manier een moeilijk gesprek om te vormen tot een mooi en betekenisvol moment. Er was ruimte voor emoties, en tegelijkertijd werden alle belangrijke aspecten van de uitvaart zorgvuldig besproken. Het gaf ons rust om te weten dat alles goed geregeld zou worden. Op het moment dat ik Henk belde om te melden dat het zover was, stond hij meteen voor mij klaar. Vanaf dat moment tot het moment dat ik de urn in ontvangst nam, heeft Henk mij op elke mogelijke manier ondersteund. De uitvaart was precies zoals mijn man het had gewild – een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid en wensen. Ik voelde me gehoord, gezien en gedragen in een tijd waarin dat van onschatbare waarde was. Het is tegenwoordig al bijzonder als iets goed wordt uitgevoerd, maar de persoonlijke zorg van Henk ging verder dan dat. Hij zette die extra stap, met aandacht voor elk detail en met oprechte warmte. Dat maakte niet alleen het afscheid, maar ook het hele proces, een stuk dragelijker.

Goed verzorgde uitvaart

Ik had helemaal geen ervaring met begrafenis tot ik de uitvaart De Groot belde en alles voor mij verzorgde, ik heb helemaal niets hoeven doen dat deden hun voor mij, ik ben zeer tevreden over het afhandelen van de begrafenis.

Zeer positief

Vanaf het allereerste begin prettig contact met Mees. Makkelijk bereikbaar. Rustig, goede adviezen en meedenkend. Fijn als je je zo gesteund voelt, niet alleen voor mij maar ook voor mijn kinderen.

• Respect voor uw wensen

Gewoon fantastisch van a tot z

Vanaf het eerste contact tot na de uitvaart super contact gehad en zeer goed geholpen op alle vlakken. Menselijk en kundig. Top.

• Respect voor uw wensen

Zeer kundig en fijn persoonlijk contact.

Prettige en adequate dienstverlening afgestemd op de persoonlijke behoefte. Communicatie vlot en prettig, tijdens de uitvaart de juiste toon en inhoud.

• Respect voor uw wensen

Alle zaken uit handen genomen

Ellen van de Groot was ons single point of contact. Alle zaken zijn prima geregelg in een prettige sfeer.

een hele fijne ervaring

mijn moeder woonde in Nederhorst den Berg en is daar ook overleden. omdat ik nog alleen over was en mijn man Mees goed kende hebben we de uitvaart laten regelen door De Groot Uitvaart. Je probeert alles op een mooie manier te doen en dan is het fijn als iemand met je meedenkt. En op deze manier een mooi afscheid hebben gehad.

• Respect voor uw wensen

We kijken als gezin terug op een enorm fijne manier van overleg,betrokkenheid en uitvoering van al onze wensen. Enorm veel dank

Meedenkend en betrouwbaar.

Op een moment dat er iets ingrijpends gebeurt is het belangrijk dat iemand meedenkt wat moet en/of kan. Die iemand was voor ons mevrouw Ellen Kos van uw uitvaart De Groot. Ons contact met haar was heel warm en ze was maximaal bereikbaar voor ons.

• Respect voor uw wensen

Ontzettend fijne, warme opvang.

De wens van mijn vrouw en onze moeder was dat Mees haar uitvaart moest begeleiden. Dit heeft hij met veel liefde, warmte en oprechte betrokkenheid gedaan. We hadden ons geen betere hulp en begeleiding kunnen wensen.

Prettig en liefdevol

We zijn liefdevol ontvangen en begeleid door het hele proces. Het voelde als een warme deken en als zeer liefdevol, meedenkend. We zijn begeleid door Ellen, ze voelde meer als familie dan iemand van uitvaart. We hebben het als heel erg warm en fijn ervaren.

• Respect voor uw wensen

De Groot nam veel zorg van ons over

Snel een afspraak gemaakt. De Groot dacht goed mee is deze moeilijke tijd. Alles tot in de puntjes geregeld. Contact was warm en begripvol. Begeleiding uitstekend.

• Respect voor uw wensen

Zeer professioneel en kundig bedrijf

Na het overlijden van onze vader is er contact opgenomen met De Groot Uitvaart. Nog dezelfde avond kwamen zij langs om alles door te nemen wat er bij een overlijden komt kijken. Zij hebben alles tot in de details verzorgd en uitgevoerd. Wij zijn in alles meegenomen om tot een mooi afscheid te komen.

Heel erg fijn en goed

Heel goed en meedenkend, invoelend geholpen met de uitvaart en alles eromheen van mijn moeder, wel erg blij mee, dikke tien

• Respect voor uw wensen

Alles zeer kundig en tot in detail verzorgd

Na het eerste contact met mevrouw Ellen Kos hadden we gelijk een goede indruk van de betrokkenheid maar ook professionaliteit van deze organisatie. We werden gewezen op zaken waar we zelf niet aan gedacht hadden waardoor de uitvaart op een mooie en waardige manier is verlopen We kijken we met een goed gevoel terug op deze waardige uitvaart.

Ik ben zeer tevreden.

Goede begeleiding, empathie was erg hoog, en ik had de indruk dat niets te veel was. Zeer professioneel ook.

• Respect voor uw wensen

Goede ervaring, ondanks het verdriet.

Ondanks het grote verdriet was ik gerust dat mijn moeder bij De Groot Uitvaart was. Er is goed mee gedacht met de omstandigheden en ik had er veel steun aan. Dat vond ik heel erg fijn. Alles werd mij heel goed uitgelegd. En ook de persoonlijke nazorg waardeer ik zeer.

Perfect verzorgde uitvaart

Wij waren uitermate tevreden over de gehele afhandeling van m'n moeders uitvaart, vooral ook het prettige contact en overleg met Mees maakte het voor ons tot een mooie en waardevolle uitvaart, onze dank hiervoor en wij zullen zeker weer voor de Groot uitvaart kiezen hoewel we dit liefst zo lang mogelijk uitstellen. Vriendelijke groet, Marcel van der Poel

• Respect voor uw wensen

Goed verzorgde uitvaart in ongedwongen sfeer

De uitvaart van onze moeder was goed geregeld , heldere afspraken kunnen maken waarbij de vrijheid van invulling naar ons toe zeer plezierig was en alles in een ongedwongen sfeer , bedankt daarvoor .

• Respect voor uw wensen

Met grote aandacht en persoonlijke begeleiding

Wij hebben kennis gemaakt met De Groot uitvaart doordat mijn echtgenoot kwam te overlijden. Door het fijne optreden van Mees en het begrip en de begeleiding en steun die hij ons gegeven heeft tijdens deze periode van regelen van de crematie van mijn geliefde echtgenoot vader en opa .Waren wij ook erg geraakt . Mees , was voor ons de juiste persoon en kijken daar nog steeds met een goed gevoel naar terug. Wat we hadden besproken en wat de wensen waren is precies gegaan waardoor het voor ons een mooi afscheid kon zijn. En daarvoor geven wij onze credits toch ook aan de aanwezigheid van Mees. Hiervoor onze dank.

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl