Wij hebben een zeer goede ervaring met De Groot Uitvaart.

Henk en Mees waren vanaf de eerste ontmoeting zeer betrokken. Gedurende het gehele proces hebben zij ons prettig begeleidt en met ons meegedacht. Ondanks dat wij in meerdere opzichten buiten de gebaande paden traden. Ook de nazorg is keurig verzorgd.

Prachtig

Jullie zijn warm en zeer betrokken. Zowel de uitvaart van vader en van mijn moeder waren heel warmtevol. Wij willen jullie heel erg bedanken.

uitstekend

Het was de zesde uitvaart die De groot uitvaart geregeld heeft voor ons, en het wederom uitstekend gedaan Ze hebben goed geluisterd en de wensen van de overledene goed uitgevoerd Mees en je team dank je wel Mevr. M.P. van Dijk – Bielsma H.J. van der Hulst

Precies wat wij wilden

Wij wilden het klein houden maar niet te eenvoudig, er werd goed meegedacht en na het krijgen van diverse adviezen hebben wij een keuze gemaakt om het afscheid te laten plaatsvinden in een familiekamer, van begin tot het eind was alles tot in detail goed geregeld zodat wij een zeer waardig afscheid hebben kunnen nemen.

alles goed netjes geregeld

Bij een begrafenis komt er veel op je af en in korte tijd moet veel geregeld worden. De Groot Uitvaart regelt alles sympathiek, zaken en netjes.

Fantastische zorg en begeleiding

Ellen bedankt voor de goede zorgen en begeleiding!

• Respect voor uw wensen

Een uitvaart zoals je het zelf ook zou willen

De Groot Uitvaart heeft alles prachtig geregeld. De uitvaart van mijn vader was dankzij Mees de Groot heel erg mooi verlopen. Mees denkt goed met je mee en geeft tips waar nodig. Ook onze gasten en familie waren erg onder de indruk zoals de uitvaart was verlopen.

Was perfect

Onze wensen werden goed meegenomen en uitgevoerd. Iedereen was mee levend. Alles perfect geregeld. Erg bedankt

• Respect voor uw wensen

Zeer goede en ervaren uitvaart

Heb een zeer persoonlijke ondersteuning gehad en vond de uitvaart zeer goed geregeld met dank aan Ellen die ons zeer goed begeleid heeft

• Respect voor uw wensen

Voelde mij gesteund en ondersteund

Er werd rekening gehouden met onze wensen. Het contact voelde goed, waardoor vragen en wensen te bespreken waren. Voor en na de uitvaart voelden en voelen wij ons content met hoe alle zakelijke afwikkelingen zijn gegaan, maar er was ook genoeg ruimte om onze emotionele gevoelens te uiten. Wij willen jullie als familie bedanken voor het warme en open contact. Met vriendelijke groet, Karin van Eijden en familie

• Respect voor uw wensen

Uitermate vriendelijke en uitstekende begeleiding.

Precies zoals het moet. Niets op aan te merken.

• Respect voor uw wensen

Bijzonder dankbaar voor begripvolle service

Het was heel fijn om mee te maken dat er in deze moeilijke tijd veel begrip was voor hoe wij als familie het afscheid van onze moeder geregeld wilden hebben. Dit heeft ons zeker geholpen met een stukje verwerking.

• Respect voor uw wensen

Het was een waardige begrafenis

Het is een top team bij de groot je bent in zo intense verdriet en dan zo goede ondersteuning daar kunnen een hoop ondernemers nog wat van leren. Voor ons is er maar een uitvaart centrum en dat is de Groot

Betrokken, Luisterend, Meedenkend, Betrouwbaar

Wij zijn zeer tevreden over de Firma de Groot. Correct, betrouwbaar en betrokken. Meedenkend bij en correct antwoord bij nog openstaande vragen.

• Respect voor uw wensen

Geheel naar onze wens uitgevoerd/verlopen

Alles verliep correct, zorgvuldig en volgens afspraak. Ook over de nazorg zijn we zeer tevreden.

• Respect voor uw wensen

We werden goed begeleid in het plannen van de crematie. Er werd geluisterd naar onze wensen en mee gedacht.

• Respect voor uw wensen

Onomschrijfbare steun; geluidloos en met respect!

Staat eigenlijk hierboven. De Groot neemt veel gedoe uit handen in rommelige verdrietige tijd. Werkt met respect en liefde.

Hartverwarmend.

Na het intense verdriet wat het onverwachtse overlijden van onze moeder met zich mee bracht, was het hartverwarmend om met een uitvaart centrum zoals de Groot in contact te komen. Vanaf het eerste contact en nog steeds na 3 maanden zijn alle medewerkers heel erg hartelijk en meedenken. Niks is gek of raar en ze nemen echt de tijd om naar je te luisteren. De familiekamer met eigen sleutels waar onze moeder ruim een week heeft mogen staan heeft ons zoveel rust en ruimte gegeven, zodat ieder op onze eigen manier en op onze tempo afscheid heeft kunnen nemen van ons mamsie. De informele uitvaart zelf was prachtig en ook daar waren de medewerkers hartverwarmend. Onze dank is dan ook heel groot. De Groot uitvaart maakt het grote verdriet een klein beetje dragelijker.

• Respect voor uw wensen

Van eerste gesprek tot de nazorg Top!!

Twee keer in het jaar 2025. Je telefoneert met 1 van de medewerkers ( en het maakt niet uit wie je daar spreekt) vanaf dat moment wordt alle zorg van je afgenomen. Alles wordt besproken, bij vragen wordt je geholpen….. Er is tijd voor je verdriet maar ook begrip als het anders loopt. Ik kan alleen maar Dankjewel zeggen voor al jullie tijd en goede zorgen.

• Respect voor uw wensen

Warmte, respect en persoonlijke begeleiding

Wij hadden Ellen die de uitvaart van onze ouders heeft verzorgd. Ellen is warm, betrokken en met een oprechte aandacht voor zowel de grote lijnen als de kleine details. Ze weet precies wat nodig is om een afscheid persoonlijk, respectvol en troostend te maken, waardoor je je echt gehoord en gesteund voelt.

Intensief overleg, praktisch sterk

• Respect voor uw wensen

Als zeer prettig en betrokken ervaren.

Complimenten voor het bedrijf dat onze moeder thuis ophaalde, zeer respectvol!!! Ook Henk heeft ons zeer goed geholpen en meegedacht in oplossingen! Zeer tevreden over.

• Respect voor uw wensen

Mondeling had ik het al gezegd. De verzorging vanaf het begin tot het einde was zeer goed verzorgd. Wij hebben er met z'n alle over gehad en nogmaals namens de gehele familie hartelijk dsank voor de zeer goede zorg in deze moeilijke tijd

Warm, betrokken en professioneel

We hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen hebben dan De Groot, en dan in het bijzonder Ellen. Vanaf het eerste telefoontje tot het allerlaatste moment was zij warm en betrokken en heel erg behulpzaam. Ze voelde feilloos aan hoe moeilijk dit verlies was en gaf alle ruimte om afscheid te nemen van mijn moeder. Ook met het regelen van de uitvaart zelf was niets te veel, en aan alles werd gedacht. Ik kan er alleen maar met veel dankbaarheid op terugkijken en nogmaals Ellen te bedanken voor de goede zorgen.

• Respect voor uw wensen

Prettige begeleiding, word goed geluisterd en meegedacht.

In een moeilijke word de zorg van je overgenomen, naar je geluisterd en 24 uur per dag alle hulp geboden. Ellen dankjewel Marga, Erwin & Angelique, Gerben & Berend

Havenstraat 23 25

1271AB Huizen

035 – 525 43 65

Over De Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart in Huizen biedt ruimte om te rouwen Al drie generaties lang begeleiden de medewerkers van De Groot Uitvaart uit Huizen begrafenissen en crematieplechtigheden. Als uw dierbare is overleden, heeft u genoeg aan uw verdriet. Dan wilt u met uw gezinsleden, familie en vrienden ruimte hebben om te rouwen. Dan wilt u tijd hebben voor emoties, voor afscheid. Dan wilt u een passende uitvaart, in de geest van de overledene. Het is dan fijn om een uitvaartondernemer naast u te hebben die professioneel en ervaren is. Die weet dat een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van uw verdriet, maar ook beseft dat het in één keer goed moet. Een uitvaartondernemer die u persoonlijk advies geeft in een emotionele tijd, maar ook aanvoelt wanneer u en uw familieleden even ruimte nodig hebben. En natuurlijk een uitvaartondernemer die alle praktische zaken voor u regelt. U hebt al zorgen genoeg. Ons uitvaartcentrum aan de Havenstraat 23-25 in Huizen beschikt over twee familiekamers. Uw dierbare kan hier worden opgebaard. U krijgt de sleutel en kunt deze ruimte met uw familie de gehele dag gebruiken om met elkaar afscheid te nemen. Wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Bel ons gerust.

Over Uitvaartscore.nl