Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt overwegend positieve ervaringen met duidelijke uitleg, persoonlijk contact en professionele aanpak. Klanten waarderen de betrokkenheid en bereikbaarheid gedurende het hele proces. De feedback benadrukt rust, vertrouwen en betrouwbaarheid in de afhandeling. Al met al wordt de dienstverlening als zorgzaam en respectvol ervaren.
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad
6 March 2026
Francisca
Lelystad
Netjes geregeld duidelijke uitleg en nemen alle tijd voor de nabestaanden
4 March 2026
Dennis van iperen
Amsterdam
Prima ervaring en een goede begeleiding tijdens het gehele proces.
28 February 2026
Frank
Gaiser
3 February 2026
Ferry
Amsterdam
Alles ging met zoveel respect en medeleven. Zo goed geregeld en nauw contact en als maar wat was kon ik altijd sturen of bellen. Heel erg fijn . Ik kijk echt terug met lach (omdat ik weet dat me mam zo trots zou zijn ) en met een traan (omdat het ook allemaal waar heb kunnen maken ) Ik zal voor altijd dankbaar zijn en ga mezelf ook zker bij jullie aanmelden . Echt diepe respect
3 February 2026
Marcella
Amersfoort
Contract was vanaf het begin goed
2 February 2026
Leo
Hoofddorp
Het contact met Monuta verliep onder de gegeven trieste omstandigheden ongelooflijk goed. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en begrepen. Het voorstel voor de uitvaart sloot perfect aan bij de wensen van mij als nabestaande en was helemaal in de geest van de overledene. Daarom kijk ik met warme gevoelens terug op zowel de communicatie vooraf als op het uiteindelijke afscheid.
17 December 2025
Theo van der Hek
Breda
zie boven
3 October 2025
Lisa Sannes
Heerhugowaard
Aangenaam en zeer te vrede
2 September 2025
Octavia Hendriks
Purmerend
zeer goed verzorgd.
16 August 2025
G Maas
Zoetermeer
Alle zorgen werden uit handen genomen en Ik ben heel erg tevreden en enorm dankbaar voor de goede zorgen en professionaliteit van Mike van Verseveld. De begeleiding was vanaf het begin tot het eind erg warm en persoonlijk.
8 July 2025
Leonie
Goede info begeleiding.
15 May 2025
Nel
Landsmeer
Onze uitvaartverzorger Joost Evers heeft ons goed begeleid en geholpen met mijn moeders uitvaart. Was erg duidelijk en hield het luchtig in de moeilijke tijd. Gaf erg de rust in de beslissingen en grappen maken kon ook gewoon om het ook wat makkelijker te maken als je vol verdriet en stress zit. Wij waren erg tevreden!
1 May 2025
Rudy
Amsterdam
Monique heeft ons heel fijn geholpen.
15 April 2025
Tamara
Baarn
Zeer ervaren en verzorgende medewerkers een mooie uitvaart in een mooie huiselijke ruimte waar we een zeer mooi en waardig afscheid hebben kunnen nemen.
30 March 2025
İlona
Zaandam
Wij hadden een lieve en empathische Uitvaartverzorger die overal de tijd voor naam, kon troosten en de gehele uitvaartdienst tot in de puntjes verzorgd heeft. Dit heeft ons enorm gesteund in het verdrietige verlies van onze super lieve moeder.
21 March 2025
Cilia
Wormerveer
zoals ik al alles heb benoemd ben ik zeer tevreden geweest voor de uitvaart van mijn echtgenoot dhr.w.h.geijssen. en tevens alle complimenten aan uw medewerkster Monique.
12 March 2025
T.M. Geijssen van der Wiele
Diemen
Voldeed volledig aan mijn wensen
4 March 2025
Erwin
Bussum
Hallo Ik aben tevreden hoe Monuta de uitvaart heeft verzorgd van myn man, alles in overleg met de uitvaart ondernemer, zo n mooie uitvaart allemaal verliep zoals wy willen hebben, omdat het zo snel ging met myn man 3 dagen longontsteking heb opgelopen dus wy wisten niet hoe we t moeten regelen en Monuta heb uit ons handen genomen en alles geregeld ik ben zo bly dat myn man een mooie uitvaartdienst heeft !!! Groet
3 March 2025
Augustina Louwerens-Pical
Amsterdam
Vriendelijk, deskundig en zorgzaam. Meedenkend, rustig luisterend en verkennend naar onze wensen maar ook naar de wensen van mijn overleden man. Alles is op een rustige en respectvolle wijze geregeld. Geen verrassingen achteraf.
19 February 2025
Henriette
Diemen
Mijn ervaring met Monuta is zeer positief. Zij hebben vanaf het begin tot het eind enorm goed geholpen met het zo mooi mogelijk maken van de uitvaart van onze geliefde moeder. Wij als familie willen jullie allen hartelijk bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en betekend.
18 February 2025
Zeer prettig !
6 January 2025
Ed
Zeewolde
Super geholpen met verzorging van de crematie en het meedenken.
28 December 2024
Sheila Butselaar