Verbetering in zicht!

Ik heb cbd druppels besteld voor de kat. Er was een kitten bij gekomen en daar is 1 van onze oudere katten het niet zo mee eens. Om hem te helpen weer beter in ze vel te komen ga ik dit proberen. Nu 2 weekjes bezig maar we zijn er nog niet helemaal. Begonnen met 2% nu een flesje met 4% bestellen. Benieuwd of het dan nog beter gaat. Groetjes monique

• Welk product heb je gebruikt? Cbd druppels kat
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3x daags 2 druppels
  • Hoe heeft het je geholpen? Ja redelijk

Heel tevreden, doet wat het voorspeld

Heel tevreden. Neem dit zelf alsook voor m’n dochter met ass, het bevorderd onze nacht rust en verminderd mijn dagelijkse pijn! Zeker aan te raden! Wat gebruiken wij: Marvelous mind 6% 3/4 druppels (dochter) beter inslapen Marvelous mind 12% 4/5 druppels (mezelf) beter inslapen Balanced body 12% 4/5 druppels (mezelf) dagelijkse pijnen tegen te gaan Sleepwell vitamines (mezelf) 1 a 2 capsules

• Welk product heb je gebruikt? N.v.t.
  • Hoe heeft het je geholpen? N.v.t.

Fijne en klantgerichte service!

Bij de levering ging er helaas wat fout aan de kant van PostNL. Na meerdere pogingen om een oplossing te vinden met PostNL was ik het zat en nam ik contact op met de klantenservice van Happy CBD. Het contact verliep snel en duidelijk. Er werd vanuit de klantenservice een goede oplossing aangeboden. Gelukkig is het allemaal uiteindelijk goed afgelopen en kreeg ik mijn pakket binnen. Het pakket kwam onbeschadigd aan en de inhoudt was goed ingepakt. Het informatieboekje wat meegeleverd is in het pakket is interessant en duidelijk. Al met al kijk ik positief terug op het contact en de service van de klantenservice van Happy CBD. Ik zal hier vaker wat bestellen!

• Welk product heb je gebruikt? Cbd druppels hond 2%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 4
  • Hoe heeft het je geholpen? Nog niet het gewenste effect bereikt maar ik bouw de druppels langzaam op.

Top!

Voor mijn kat Happy Cat CBD 2 procent druppeltjes gekocht. Leuk kokertje/flesje .Na ongeveer 1 week merk ik al verschil. Onze kat is levendiger en heeft minder last van haar gewrichten. Ben gestart met 1 druppeltjes p/dag en geef nu 2 druppeltjes p/ dag. Dat is genoeg voor nu. Van 3 druppeltjes wordt onze kat sloom. Erg fijn dat druppeltjes nagenoeg geur en smaakloos zijn! Fijne site met goeie info.

• Welk product heb je gebruikt? CBD druppels Happy Cat 2 procent in
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2
  • Hoe heeft het je geholpen? Onze kat is energieker en heeft minder last met trap lopen.

Eindelijk weer rustig in m’n hoofd en weer goed slapen

Eerste x gelijk 3 druppels , was geen goede move) dat was als vroeger “knetter” Nu 2 druppels na het warme eten en ik val gewoon weer op tijd in slaap. Wegens zenuwpijn vanuit mijn onderrug en versleten knieën. Half uur voor slapen gaan 3 druppels CBD full spectrum en als ik op sta. Hou het langer op een dag vol. Scherpe randjes zijn er af. Dan ook nog ADHD en afgekeurd. Zonde dat ik er niet jaren eerder mee begonnen ben.

• Welk product heb je gebruikt? HHC
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2
  • Hoe heeft het je geholpen? Het maakt het dragelijker en ben minder prikkelbaar

Service boven verwachting

Omdat de cbd maar af en toe gebruikt wordt was de 5 maanden houdbaarheid voor mij te kort. Gevraagd om het product om te mogen ruilen voor 1 met een langere houdbaarheid. Helaas niet op voorraad en hoewel de houdbaarheid door happy cbd gesteld wordt op 1 jaar terwijl de fabrikant 2 jaar zegt. Toch mijn geld teruggekregen omdat een langere houdbaarheid niet op voorraad was. Ik mocht het product gewoon houden. Service snel en boven verwachting

• Welk product heb je gebruikt? CBD threats

Verassend

Ik gebruik nu HHC olie. Redelijk tevreden maar geef toch de voorkeur aan CBD

• Welk product heb je gebruikt? Hhc olie
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? Voel mij rustig.

Topkwaliteit producten en super snelle levering!

Happy CBD heeft mij positief verrast met hun uitstekende service en hoogwaardige producten. De levering was snel en netjes verpakt, en de HHC-olie werkt precies zoals beschreven. Ik voel me rustiger en slaap beter. Zeer betrouwbaar en professioneel – ik blijf hier zeker bestellen!

• Welk product heb je gebruikt? Hhc

Even wennen

Goed gevoel, fijn in gebruik. Slaap beter, minder pijn.

• Welk product heb je gebruikt? Balanced body
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2x2
  • Hoe heeft het je geholpen? Beter slapen iig

Katzen sind ruhiger

Unsere zwei Katzen sind Dank der CBD Tropfen viel ruhiger und entspannter.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • CBD Tropfen für Katzen
  • 1 Tropfen am Tag (morgens)

Heel goed

Goed geadviseerd en snel geleverd.

• Welk product heb je gebruikt? Hcc 10%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3
  • Hoe heeft het je geholpen? Zeer goed

Goede ervaring

Zowel de gezichtscreme als de sport crème doen wat moet.

• Welk product heb je gebruikt? Gezichts creme
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? N.v.t.
  • Hoe heeft het je geholpen? De huid verdraagt het goed, geen roodheid, goed gehydrateerd

Es hat meinem Hund geholfen.

Ich habe das Produkt für unseren Hund gekauft und bin damit sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Minder onrust

Gebruik het bij mijn licht dementerende kat die onrustig was en veel miauwde. Merk wat meer rust echter wisselt het per dag. Al met al zeker wel tevreden!

• Welk product heb je gebruikt? Cbd katten
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? Opgebouwd naar 3 drupppels
  • Hoe heeft het je geholpen? Goed

Supergoed

Ik gebruik 1 a 2 druppels in een stukje leverworst voor mijn 2 oude franse bullen dames van 15 en 13. En ze reageren er goed op. Ik moet het zelf ook maar eens proberen ;)

• Welk product heb je gebruikt? 12%
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 1 a 2

Geweldige crème

De dag en nacht crème is heerlijk

• Welk product heb je gebruikt? Dag crème
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? Geen
  • Hoe heeft het je geholpen? Goed

Het gaat beter

• Welk product heb je gebruikt? Happy cbd
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? redelijk tot goed

Mijn hondje is veel minder gestresst

Mijn dwergkeesje van 13 jaar heeft al heel veel medicatie gekregen tegen stress, niets hielp. De meeste maakte haar enkel suf, en sommige zelfs incontinent. Ze heeft zelfs antidepressiva voor honden gekregen. Het enige wat een beetje hielp was Calmivet, maar dat was ook zeer moeilijk te doseren aangezien 1/4 de beste dosis was. En ook heel slecht voor haar nieren, ze heeft ook nierfalen, krijgt aangepast voedsel en medicatie. Iets minder was niet genoeg, iets meer was te veel en dan was ze suf. Jaren geleden ook CBD olie geprobeerd maar toen was de dosis nog lagen en gaf het geen effect. Nu is het verhoogd en geeft het haar wel het gewenste effect. Ze reageert nog wel extreem op andere honden, maar haar dagelijkse stress, het hijgen en nooit rust vinden is nu helemaal weg. En dat op een natuurlijke manier, want CBD olie kan geen kwaad. Ik ben dus zeer tevreden met het resultaat. Ik doe de druppels op haar brokjes en ze eet ze zonder problemen op. Ik heb ook de snoepjes, die geef ik extra als ik weet dat we iets gaan doen wat haar extra stress gaat geven, een dierenarts bezoek en een plaats waar veel honden gaan zijn.

• Welk product heb je gebruikt? CBD Dogs
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 1 a 2 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? Geeft rust aan mijn gestreefde hondje

verkoudheid en gespannen spieren

Het olie voor luchtwegen werkt voor mij al paar jaar veel beter dan gelijk wat antibiotica of hoestsiroop en zonder bijwerkingen. Ik voel meer energie en geen vermoeidheid, niet zoals bij andere voorgeschreven behandelingen, waar je hebt geen zin meer in niets. En bij gespannen spieren in het nek of rug er is olie voor balanced body die verlicht je pijnklachten en voorkomt ontstekingen. Ben blij dat zo'n natuurlijk alternatief bestaat.

• Welk product heb je gebruikt? CBD luchtwegen en CBD balanced body
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 1-2 druppels 2-3 keer per dag, enkele weken
  • Hoe heeft het je geholpen? uitstekend en zonder bijwerkingen

Ik slaap sneller en dieper

CBD olie besteld voor het rustgevende effect. Ik merk duidelijk verschil met inslapen en word uitgeruster wakker. Heel blij mee!

• Welk product heb je gebruikt? CBD Marvelous mind
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3
  • Hoe heeft het je geholpen? Sneller en beter slapen

Positief effect op migraine

Ik gebruik nu 3 wk elke avond twee druppels van deze olie en heb een stuk minder last van migraine. Smaakt neutraal en druppelt gemakkelijk in je mond. Ik hoop over een aantal maanden weer een reaktie te kunnen plaatsen.

• Welk product heb je gebruikt? Cbd met hhc
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 2 pd
  • Hoe heeft het je geholpen? Minder migraine

Heel goed !

Heb veel olie gebruikt en deze is van goede kwaliteit , dat proef en zie je gelijk. Met de cbn olie slaap ik dieper . De cbg wil ik nog wat meer gebruiken om daarin goed verschil te voelen met cbd. Welke ik dan fijner vindt voor overdag! Ik ben tevreden

• Welk product heb je gebruikt? Cbn, cbd , cbg
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3,3,3
  • Hoe heeft het je geholpen? Slaap en ontspanning

Een rustigere slaap bij de hond

Mijn Australian shephard gebruikt nu 1 week 3 druppels/ snoepje over de dag verdeeld. Dat was om te zien hoe hij zou reageren. Hij heeft er nu al baat bij, slaapt dieper en rustiger en lijkt minder te likken aan zijn huid. En hij vibdt de snoepjes lekker !

• Welk product heb je gebruikt? Druppels cbd en hondensnoepjes cbd
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 3 per dag
  • Hoe heeft het je geholpen? Rustige slaap, lijkt ook minder huidproblemen te hebben.

Slaap beter

• Welk product heb je gebruikt? HHC
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 6
  • Hoe heeft het je geholpen? Slaap beter

Ik heb CBN besteld maar daar krijg ik geen informatie van.

Doordat ik te weinig informatie heb over de CBN olie, weet ik ook niet hoe ik het moet gebruiken.

• Welk product heb je gebruikt? CbN
  • Hoeveel druppels heb je gebruikt? 1 keer per dag 4 druppels daarna 3 druppels vóór het slapen gaan
  • Hoe heeft het je geholpen? Als ik door de dag de druppels inneem heb ik geen energie en voel ik mij passief. Als ik de druppels inneem met ee vierde slaappilletje, voel ik dat ik beter slaap. Maar ik wil van dat slaappilletje af.

Jupiter 71

2684LV Poeldijk

Over Happy CBD

Onze naam zegt het al: bij Happy CBD staan ‘Happy’ en vooral ‘Happy customers’ centraal. We geloven in de kracht van een goed product en zeker ook in uitblinkende service. We begeleiden je dan ook graag in iedere fase van je ‘CBD-ontdekkingsreis’. Naast een topproduct, ontvang je van ons persoonlijke tips en tricks om het optimale uit je leven met CBD-olie te halen. Dankzij ons handige logboek vind jij nóg sneller je juiste dosering. Happy zijn met een product dat bij je past, daar gaat het om. We werken uitsluitend met hoogwaardige full spectrum CBD-olie. Deze olie bevat een volledig profiel van alle cannabinoïden. Onze CBD-olie wordt verrijkt met extra terpenen. Terpenen zijn organische, aromatische stofjes die van nature in duizenden plantensoorten voorkomen. De onderlinge werking ervan versterkt elkaar, waardoor je optimaal van de werkzame stoffen in de CBD druppels profiteert. Ook na je bestelling staan we te popelen om je te ondersteunen op een manier die voor jou goed voelt. We denken met je mee en geven je proactieve tips om het maximale uit je CBD-olie te halen. Wij leveren altijd snel en checken zorgvuldig al onze batches. Met je bestelling bij Happy CBD maak je trouwens niet alleen jezelf happy. Voor elke bestelling die we binnenkrijgen, steunen wij een goed doel. Echt geluk is geluk dat je kunt delen! Life is good, be happy!