Prettig

Communicatie heel duidelijk. Snelle reactie op mijn vele mails.

Top service!

Snel, makkelijk, top!

• Snelheid

Wij hebben goede begeleiding gehad in deze moeilijke periode en wij zijn uitstekend geholpen. Bedankt hier voor.

• Snelheid

Dank voor de goede zorgen

Het traject verliep soepel en goed. Heldere en duidelijke communicatie met de dames van legal waardoor we de (toch wel ingewikkelde en emotioneel zware) procedure goed konden volgen. Tijdens het videogesprek konden we alles vragen en we voelde ons begrepen. Dank!

• Snelheid

Goed bereikbaar, geduldig en duidelijk.

Altijd goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Videobellen ging uitstekend. Ook dank aan de advocaat mw. mr. Meijers uiteraard. Oh ja nog vermeldenswaardig, ik voelde de empathie. Met vreindelijke groet, Ronaldo Meivogel.

Ontzettend snel en behulpzaam

Ging ontzettend snel. We konden het verificatiegesprek snel plannen en toen de stukken ontvangen waren door de advocaat gingen ze binnen 2 dagen naar de rechtbank. Al met al heel tevreden! Enige verbeterpunt is dat maar één van ons de link kreeg voor het online gesprek, maar dat was op zich verder geen probleem!

Duidelijk en vriendelijk

Alles verliep precies zoals het uitgelegd. We hadden binnen 3 weken alles afgerond. Vriendelijk en goed. Aanrader!

Prettige afhandeling

Op een fijne manier te woord gestaan door een van de dames. Duidelijke en snelle afhandeling.

Betrokken en deskundige begeleiding

Zeer te spreken over de betrokkenheid van de medewerkers en snelheid van reageren

• Snelheid

Uitstekende begeleing tijdens het traject

We hebben de begeleing als uitstekend ervaren. Er werd snel gereageerd en transparant gecommuniceerd. Top!

• Snelheid

Vriendelijke en snelle behandeling van onze scheiding

De meiden die ik heb gesproken wisten goed wat ze zeiden en konden al onze vragen beantwoorden. Uiteindelijk ging het ook nog super snel!

Fantastisch!

Op het moment dat onze scheiding bij de advocaat kwam te liggen, leek het in een stroomversnelling te gaan. Ze handelen heel snel en heel netjes. We werden goed geholpen, goed op de hoogte gehouden en ze gaven duidelijkheid over het proces. Heel fijn ook dat ze super goed bereikbaar zijn! Een betere afhandeling van mijn scheiding had ik niet kunnen bedenken!

• Snelheid

Snelle en professionele service!

Alles verliep heel gemakkelijk. In het videogesprek werd alles gecontroleerd en toelicht. Drie weken later hadden we al de bevestiging van de inschrijving van onze scheiding. Echt fijn die snelheid en vooral ook de vriendelijke mensen.

Catharijnesingel 55

3511GD Utrecht

Over Judex Legal

Judex Legal is hét kantoor dat mensen begeleidt bij de laatste fase van de gemeenschappelijke scheiding. Landelijk weten scheidingsbegeleiders ons te vinden om hun zaken aan ons toe te vertrouwen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid begeleiden wij deze mensen in de laatste fase van hun scheiding. Hierbij staat de positieve klantervaring, met een snelle doorlooptijd en grondige juridische controle voorop.