Duidelijk en vlotte afhandeling

Mijn ex en ik hadden voor onze kinderen eigenlijk al een mooi ouderschapsplan bedacht, ook de boedelverdeling al rond, voor we de officiële weg gingen bewandelen. Ivm een nieuw huis mijnerzijds, wilden we de spoedprocedure inzetten. Er was duidelijke communicatie met alle partijen, de kosten prima te doen en de afhandeling (mits beide partijen meewerken uiteraard, dat was bij ons absoluut wel het geval) ging zeer vlot. Volgens mij zijn wij binnen 7 weken gescheiden vanaf ons allereerste contact met "NetjesScheiden.nl" (en dus Judex Legal". Ik kan het iedereen aanraden. Zeker als je geen ruzie hebt samen.

• Snelheid

Heel goed begeleid en snelle scheiding Altijd op de hoogte gehouden van alles wat ze deden Ben super dankbaar en raad iedereen aan

• Snelheid

meer doen dan beloven, snel en goed

als boven

Efficient en goed

Heldere service en follow up

Fantastisch

Wij zijn van het begin tot het eind, geweldig geholpen door ervaren mensen. En alles is tot een goed einde gebracht, dus aan iedereen die gemakkelijk deze stap wil zetten raad ik het ten zeerste aan

• Snelheid

Vriendelijke mensen en duidelijke communicatie

Wij hebben een goede ervaring gehad. Alle communicatie verliep digitaal, dit was prima en duidelijk. Snelle afhandeling van onze scheiding, scheelt ook dat wij als (ex) partners in goed overleg zijn/waren.

Heel fijn!

In deze periode die voor mij erg heftig is heb ik het volste vertrouwen in jullie gehad. Snelle afhandeling en een duidelijke communicatie per mail en videogesprek. Met vriendelijke groeten Yvonne Rijnbeek

• Snelheid

Geweldige begeleiding bij onze scheiding

Wij willen iedereen van Judex Legal, die ons begeleid hebben,bij onze scheiding hartelijk bedanken. Jullie hebben ons deskundig , vriendelijk en snel begeleid. Daarvoor heel veel dank, Margaretha van Tussenbroek en John de Putter.

Prima begeleiding

Prima begeleiding in duidelijke stappen!

Correct en klantvriendelijk

Duidelijke communicatie en je wordt continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

• Snelheid

Uitstekend geholpen bij een vervelende kwestie

Zeer vakkundig en duidelijk geholpen Afspraken netjes nagekomen Super vriendelijke medewerkers Bedankt voor de hulp met deze vervelende kwestie

• Snelheid

Alles super snel geregeld, heldere en duidelijke communicatie

Wij zijn in ruim 6 weken gescheiden, van het eerste gesprek tot de bevestiging van de gemeente. We zijn geweldig geholpen, super snelle reacties, duidelijke en heldere uitleg. Wij raden jullie zeer zeker aan!

• Snelheid

Boven verwachting heel goed door de scheiding bergeleid !

Bijzonder goed ervaren ! Altijd bereikbaar zeer goed door de scheiding heen geleid ! Raad het iedereen aan !

Zeer goed geholpen

De scheiding zeer snel geregeld en bij vragen altijd heel snel antwoord en aan de telefoon zeer vriendelijk. Zeer tevreden.

Snel,vriendelijk, behulpzaam

Snelle vriendelijk service ,van elke stap keurige update en bevestiging. Alles duidelijk uitgelegd. En alles transparant.

prima geregeld

Alles vlot en vakkundig doorgenomen en in gang gezet. Vragen werden snel beantwoord. Kortom prima gergeld

Super goede hulp!

Wij zijn super goed geholpen met deze al zo nare situatie. Ze zijn beleeft en duidelijk, ze houden je goed op de hoogte in gang van zaken.

zeer goed

Ik hou er een zeer goede ervaring aan over. Wij zijn heel goed begeleid

• Snelheid

Heb alles alleen moeten regelen , en met jullie hulp verliep alles uitstekend, dank je wel , ga een heerlijk nieuwe toekomst tegemoet Met vriendelijke groet M Nijhoff

Super goed

Wij hebben natuurlijk niet zo'n fijne tijd achter de rug . Maar de ervaring met jullie was echt super jullie hebben ons altijd goed te woord gestaan en ons altijd alles uitgelegd als wij er om vroegen. Mijn hartelijke dank daarvoor. Groetjes wim kivits

Heel goed

Ze hebben ons heel goed geholpen, heel duidelijk wat er ging gebeuren en ze hielden ons goed op de hoogte.

• Snelheid

Geweldige service, enorm aardige, professionele mensen

Zeer gebruiksvriendelijke site waar je al de belangrijke zaken kan noteren. Bij onduidelijkheden werden we direct geholpen, maar er was niet veel onduidelijk. Hele vriendelijke, professionele mensen aan het werk bij Judex Legal.

Goed en correct

Mijn ervaring was top. Alles correct en snel afgerond.

erg goed geholpen

Ik ben erg blij dat we Judex hebben gekozen die ons begeleiden bij het scheidingspoces. daardoor wordt er zoveel uit handen genomen door hun en bij vragen wordt er snel gereageerd.

• Snelheid

persoonlijke aandacht is iets waar jullie goed in zijn.

zo'n tijd is spannend en onbekend. Maar de persoonlijke aandacht en gehoord te worden heeft er toe bijgedragen dat ik me veilig voelde en dat ik begrepen en gehoord werd. daardoor begreep ik ook waar het over ging en heb ik de dingen die gezegd zijn goed onthouden. Dank jullie wel voor de goede begeleiding. nu ga ik mijn leven opbouwen en ondanks dat ik nog niet ben waar ik wil zijn. Heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken.

Catharijnesingel 55

3511GD Utrecht

Over Judex Legal

Judex Legal is hét kantoor dat mensen begeleidt bij de laatste fase van de gemeenschappelijke scheiding. Landelijk weten scheidingsbegeleiders ons te vinden om hun zaken aan ons toe te vertrouwen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid begeleiden wij deze mensen in de laatste fase van hun scheiding. Hierbij staat de positieve klantervaring, met een snelle doorlooptijd en grondige juridische controle voorop.