Fijne,snelle en correcte afwikkeling

Mijn ervaring is prettig geweest.Ondanks dat alles digitaal gebeurd,De afwikkeling verliep vlotjes,correct en respectvol. Wij hebben een scheiding op goede voet gehad en dat is heel fijn,maar ook hierbij was er ruimte voor vragen,duidelijke terug koppeling en ook de overdracht van mediator( ook digitaal) naar de advocaat verliep heel prettig.

Fijn en snel geregeld.

Hadden een fijne communicatie,en alles was duidelijk en snel geregeld

Efficiente en zorgvuldige afhandeling

Ik heb ervaren: - maatwerk op onze situatie - duidelijke communicatie over welke stappen er gezet gaan worden en op welke termijn - vriendelijk zakelijk personeel - daad werd bij woord gevoegd

• Snelheid

Zeer snel geregeld. Alles verliep volgens planning. Ook het contact indien nodig, werd snel op gereageerd.. Een aanrader

• Snelheid

Maurice was een fijne meedenkende mediator

Alles is prima naar wens verlopen. Ik kreeg op al mijn vragen een snel en duidelijk antwoord.

Professioneel en prompt.

De paralegal en de advocaat waren zeer goed geïnformeerd door NetjesScheiden: de overdracht was vlekkeloos zodat mijn ex-partner en ik ons verhaal niet opnieuw hoefden te doen. Judex verspilde geen tijd en zorgde voor een supersnelle, keurige en complete scheiding. We werden over iedere stap uitgebreid geïnformeerd en continu werd gecheckt of we alles begrepen, of we nog vragen/opmerkingen hadden en/of dingen wilden veranderen. Een prettige, pijnloze ervaring!

Professioneel, duidelijk en snel

Ik ben heel tevreden. Alles is snel en goed geregeld.

• Snelheid

Zeer professioneel, correct en vriendelijk

Uit ervaring is scheiden een emotionele rollercoaster en als je dan kan steunen op een professionele organisatie als Judex is dat een welkome steun. Nogmaals dank JUDEX!!!

• Snelheid

Zeer goed geholpen, door deskundigen

Alles vlot verlopen, en zeer goed en professioneel gedaan.

Snel, professional en accurate

Ik ben zeer tevreden hoe het proces is verlopen. Hoe structureel en klantvriendelijk gehandeld werd. Ruimte voor vragen en feedback. Snel met alle antwoorden op vragen. Afspraken zijn nagekomen. Begeleiding in het proces ervaar ik als zeer prettig. Kwaliteit en professionaliteit is op hoog en toch prettig.

Elisa en Dilara Jullie zijn TOPPPPPERSSSSS

Wij zijn erg tevreden van Judex o.a. Elisa en Dilara juristen. Was een fijne ervaring. Duurde wel lang, maar de procedures in Nederland duren altijd lang.

Prima communicatie en afhandeling

Professioneel

Snelle en professionele begeleiding

We zijn op een vriendelijke en professionele manier begeleid bij onze scheiding. Alles was erg duidelijk en verliep zo snel als mogelijk was. En er was altijd ruimte voor vragen.

Goed en snel geregeld

Goed, snel en deskundig geregeld

Prima geregeld

Professioneel en duidelijk. Alles werd meteen opgepakt en doorgepakt.

• Snelheid

Altijd een snelle reactie, alles wordt snel opgepakt. Altijd beschikbaar voor vragen en kundige mensen.

• Snelheid

Niet dat ik er een gewoonte van wil maken maar als ik het wel zou doen zou ik weer bij jullie aanklo

Snel en goed verlopen

Kundige to the point begeleiding, geen overdadige mails/telefoons. Correcte snelle afhandeling.

Uitstekend hulp gekregen

Snelle reacties, vriendelijke medewerkers, hulp bij gehele procedure erg fijn om geholpen te worden. Nogmaals hartelijk dank!

Prettig!

Aan de hand worden meegenomen in een proces wat ik niet kende.

Persoonlijk

Het voelde zeer goed aan. Ze nemen ruim de tijd voor je. Ruimdenkend, vriendelijk en ze pakken dingen serieus aan.

Gewoon goed geregeld

Het was alles goed en netjes geregeld. Ondanks het allemaal schriftelijk en via internet geregeld werd voelde het niet vreemd. Ondanks een kleine minpunten, die ik al aangegeven had was het goed voor elkaar. Bedankt hiervoor

• Snelheid

Alles super net begeleid en geregeld voor weinig kosten, zeer tevreden.

Vanaf het begin tot het einde een heel vriendelijk, duidelijk en prettig contact. Ook de mailwisseling zeer prettig contact.

Prettig geholpen!

Vandaag dag 1 alles zeer prettig en als zeer kundig ervaren. Vrioendelijke en begripvolle contacten... hartelijk dank!

Zorgvuldig en bereikbaar

Duidelijke uitleg procedure. Als je iets vraagt krijg je snel en duidelijk antwoord.

Catharijnesingel 55

3511GD Utrecht

Over Judex Legal

Judex Legal is hét kantoor dat mensen begeleidt bij de laatste fase van de gemeenschappelijke scheiding. Landelijk weten scheidingsbegeleiders ons te vinden om hun zaken aan ons toe te vertrouwen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid begeleiden wij deze mensen in de laatste fase van hun scheiding. Hierbij staat de positieve klantervaring, met een snelle doorlooptijd en grondige juridische controle voorop.