Vanaf moment het eerste moment dat ik met Bram sprak was hij duidelijk en zeer prettig in de omgang. Komt z'n afspraken na en is kundig in zijn vak.
Bij Bram zie je dat hij het werk serieus neemt en je kan zien dat hij er ook veel plezier in heeft. Ik vond het een hele fijne samenwerking en goede service.
In de namiddag een afspraak gemaakt en de volgende dag in de ochtend al een taxatie. Vervolgens in de avond al het taxatie rapport in mijn Inbox ontvangen. Dit zal niet standaard zijn, maar ik heb het meegemaakt.
Zie tekst hierboven
Bram is zeer kundig, en geeft advies over hoe je de woning bouwtechnisch kan verbeteren. Goede communicatie en duidelijke afspraken.
Robin is makkelijk bereikbaar, zodra er een gaatje is in zijn agenda maakt hij de afspraak, doet goed onderzoek en is snel met zijn degelijke rapportage.
We zijn Heel goed en snel geholpen door Robin.
Bram is deskundig, plezierig in de omgang en geduldig. Stelt zich onafhankelijk op en werkt zeer grondig. Heel fijn dat in mijn geval de keuring snel plaats kon vinden, in de bouwvak.
Het snelle contact met A&T vastgoed, via Mayke was super!! Via whatsapp was er snel contact en was de afspraak binnen no-time geregeld. Ook voor mijn vraag achteraf was Mayke makkelijk te bereiken en kregen we dezelfde dag nog antwoord op onze vragen. Bram was op perfect op tijd en heeft het huis grondig doorlopen en binnen 3 dagen lag er een compleet taxatierapport voor ons klaar.
Joost schakelt snel, is flexibel, levert snel en denkt mee. Prettig in zijn communicatie. Zeer tevreden.
Netjes en duidelijk
A en T vastgoed had snel tijd voor een taxatie voor mijn toekomstige woning. Doordat ik het taxatierapport snel ontving, kon ik op tijd aan de gang met het hypotheekproces.
Goed .
Ik heb de samenwerking met deze taxateur als bijzonder prettig ervaren. Hij was oprecht betrokken, buitengewoon klantvriendelijk, dacht actief mee en vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Het advies was helder en deskundig en het rapport zorgvuldig en professioneel opgesteld. Het hele traject werd goed begeleid en verliep soepel.
Bram heeft mij zeer goed geholpen een een goede taxatie en goede adviezen. En ook nog eens op korte termijn, super!
Goed gesprek. Verstand van zaken en een scherp oog
Prettig contact en een zeer uitgebreid en professioneel taxatierapport in no time.
Vanaf aanvraag tot de keuring duurde slechts 5 dagen en rapportage was goed onderbouwd.
Geen vraag was te veel voor keurder Bram. Super toegankelijk en hele fijne uitleg.
Vriendelijke en deskundige medewerker die keurig uitlegde wat gevraagd werd zodat ik op vragen goed antwoord kon geven.
Ik werd goed op de hoogte gehouden en Joost was goed te bereiken. Schakelde zeer snel.
Aardige mensen. Snelle afhandeling.
Bram benadert voor een taxatie. Goede service en fijne communicatie. Zeker een aanrader.
prettig persoon