Een gemoedelijke en professionele indruk kreeg ik van Autoservice Huls tijdens mijn eerste contact. Uiterst correct werd uitgelegd wat de servicebeurt inhoud en wat de verwachtte kosten zijn. Kortom, tevreden!
Goede service, wij hebben 2 Bussen in onderhoud bij Huls. we worden altijd netjes geholpen,
Vlot en goede medewerking.
Prima geholpen en cf afspraak.
goeie service, goed geholpen, vriendelijk personeel.
Super service die we iedereen aan kunnen bevelen.
Zeer klantvriendelijk. Komen deskundig over.
Na een onderhoudsbeurt weer met vertrouwen de weg op.
Het brandstoffilter van onze camper had het begeven en wij zouden een weekje weg. Ik klopte aan bij de fa. Huls en werd onmiddelijk geholpen. Super service.
Goede en efficiente service
Goed en perfect geholpen
Goede en snelle service!
Ik ben al vele jaren vaste klant bij Freddie Huls tot mijn grote tevredenheid. Ze geven altijd betrouwbare adviezen, de rekeningen kloppen altijd. Ze denken met je mee en bellen als er iets onverwachts gebeurt. Voeren altijd correct uit wat je hebt afgesproken. Beter kan niet!
Gemoedelijke garage in een klein dorpje. Ik kwam voor een beurt en APK. Mijn auto had een reparatie nodig en daarom werd er een 2e afspraak gemaakt. Ik kreeg de auto weer mee zonder te betalen, want dat kwam dan later wel. Een garage die de klanten vertrouwd, daar houd ik van.
Klant vriendelijk en altijd goed meedenken
Denk met de klant mee
Vriendelijk personeel fijne behandeling voor mij als klant.
Goed geholpen, vriendelijk personeel.
Prima garage
Afspraak maken gaat makkelijk en je wordt vriendelijk ontvangen. Het is uitstekend uitgevoerd en uitgelegd. De prijs is uitstekend. Wij zijn heel erg tevreden!
Ik laat mij geen verplichtingen opleggen
Van de afspraak tot en met de reparatie is alles goed geregeld. Prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed. Erg aan te bevelen.
Ben er al 23 jaar klant dat wil wel wat zeggen Wel wil dit even kwijt heb onderaan mijn E-mailadres ingevuld maar dat beteken niet dat ik zit te Wachten op de Cookies laat die maar gewoon achterwege
zie bovenstaande dat staat als een huis,
Terborgseweg 44
7084AE Breedenbroek