goed en betrouwbaar

komt afspraken goed na,goede communicatie.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Badkamer, Overige

uitstekend en betrouwbaar bouwbedrijf

Vakkundig personeel, gaan netjes te werk en een uitstekend eindresultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Kwaliteit voorop en zeer betrouwbaar

We zijn zeer tevreden over bouwbedrijf Mekenkamp. Heldere communicatie en ze kwamen hun afspraken altijd na. Ook ontvingen we een zeer nauwkeurige offerte, waardoor de kosten binnen afgesproken budget bleven. Elke dag kregen we een update wat er gedaan werd die dag en wat we de komende dagen konden verwachten. Daarnaast zijn ze zeer kundig in hun werk. Zeer tevreden over de kwaliteit van uitvoering.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Creatief, communicatief en secuur: in één woord: Vakmanschap met een hoofdletter!

Jaap Mekenkamp heeft bij ons voortreffelijk een garage gebouwd. De planning was op orde; geen verrassingen over meer of minder werk; eerlijk in zijn afspraken. Punctueel, secuur en plezierige werklieden over de vloer. Ik had geen andere aannemer willen hebben.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur

Korste Ossedam 57