Fantastisch geholpen

Echt een vak garage met enorm veel kennis en kunde , en dat heb ik helaas wel anders meegemaakt.

Garage met vertouwen

Zeer betrouwbaar en service is top! Mooi familie bedrijf !

vriendelijk , snel en deskundig

niks op aan te merken

Goede service, vriendelijk en eerlijk bedrijf.

Top service

Fijne en snelle service .

Alles perfect

Afspraak maken, service, klantvriendelijkheid.

Doen alles om de klant gelukkig te maken.

Gewoon een bedrijf met uitstekende vakmensen waar de klant nog koning is.

Uitstekende service

Zie boven

Al twintig jaar mijn garage!

Hoef maar te roepen en direct reactie. Prijstechnisch heel netjes en vooral heel veel aandacht.

Geweldige garage zoek niet verder

Geweldige garage zoek niet verder

Door mij gekochte renault clio zeer netje afgeleverd, Echt een aanrader dit bedrijf !!

Op zaterdag middag auto gekocht,in detail nagelopen en afgeleverd zoals het hoort,Super!!

Top Geregeld!

Ik heb al vele auto's gekocht bij verschillende garage bedrijven , maar bij Jaarsma is de klant ,nog écht klant.

Perfecte service!

Zeer professioneel, kunnen alles repareren!

top bedrijf

auto liefhebbers

Geeft goed gevoel, auto in goede handen

Het ophalen en brengen van de auto voor een beurt was grote klasse.

Fijne mensen, super service!

Een oase in de garagewoestijn!

mijn f 250 gekocht bij piet jaarsma in 2004 nu 16 jaar later was de moter een beetje zenuwachtig, een paar nieuwe injectors geplaatst e.d. nu loopt hij weer als nieuw. goed voor de volgende 16 jaar. super gedaan is ook een super truck.

Prima garage

Goede service en vriendelijke mensen

De service is geweldig en de mensen zijn vriendelijk en altijd bereid te helpen.

Klantvriendelijk, vakkundig bedrijf

Je wordt vriendelijk en goed geholpen.

Klantvriendelijk, weten waar ze over praten

Ze hadden een foutje gemaakt op de factuur waar ik wel even een paar berichtjes over moest sturen maar werd netjes opgelost.

Klantvriendelijke garage!

Zaterdag 20 februari j.l. telefonisch een afspraak gemaakt om een BMW I3 REX te mogen bekijken. Ik werd vriendelijk ontvangen door Harmen en alhoewel het de bedoeling was dat ik de auto even zou bekijken etc. werd de auto gelijk klaargezet om een uitgebreide proefrit te kunnen maken. Na de geslaagde proefrit van het rijden op elektrisch en het beoordelen van de Range Extender op geluid etc. de auto weer teruggebracht. Onder het genot van een kop thee toch maar eens aan Harmen gevraagd wat inruil van mijn huidge auto Chevrolet Volt LTZ 2013 met 120.000 km op de teller zou opleveren. Harmen heeft mij een zeer eerlijk inruilvoorstel gedaan waarbij alles inbegrepen was en geen omslachtige verhalen over afleverpakketten etc. Hier kunnen veel garages nog wat van leren qua duidelijkheid naar de klant toe! Na de offerte te hebben ontvangen ben ik teruggereden. Tijdens deze terugreis werd mij duidelijk dat het comfort en rust van mijn huidige auto mij toch meer aansprak en dat de BMW (hoe goed die ook reed) van het verlanglijstje geschrapt kon worden. Ik heb dit na het weekend gelijk doorgegeven aan Harmen die hier alle begrip voor had. Mocht er weer eens een occasion zijn, waarvoor ik geinteresseerd was, dan was ik uiteraard weer van harte welkom. Kortom een aanrader deze garage!

Snelle service! en klantvriendelijk.

fantastisch

meer dan toegewijd

Deskundig en behulpzaam

Deskundig en altijd bereid met je mee te denken

Ridderdijk 11 b

8741KE Hartwerd