Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent vriendelijk personeel, heldere communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen transparante informatie en meedenken bij oplossingen. De ervaringen worden beschreven als betrouwbaar, professioneel en klantgericht. Al met al ontstaat er een positieve indruk.
Goed geholpen en op een prettige manier contact onderhouden. Eerlijke afhandeling van zaken.
20 July 2026
JH
Tolbert
Onlangs heb ik hier mijn elektrische auto gekocht en ik ben ontzettend tevreden. Nooit bedacht een elektrische auto te kopen maar vanaf het eerste contact voelde ik me welkom en werd er echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ik kreeg eerlijk en deskundig advies, zonder enige druk om een keuze te maken. De auto werd netjes afgeleverd en alles was perfect geregeld. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Ik rijd met veel plezier in mijn nieuwe elektrische auto en kan ze dan ook van harte aanbevelen!
29 June 2026
G
Sneek
Eerste contact was met Augustines over de aankoop van een nieuwe Dodge Ram. Inruil en aankoop afgehandeld door Hugo. Zeer vriendelijke mensen en zeker een aanrader.
11 June 2026
Jan
Nieuwland
Mijn 4e auto die ik aanschaf bij Jaarsma. Altijd vriendelijk en nemen de tijd om je te woord te staan. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
4 June 2026
Maya
Hartwerd
Geen rust voor het is opgelost!
3 June 2026
Danny
Nieuwleusen
Zeer klantvriendelijk
27 May 2026
Martin Stellingwerf
LEEUWARDEN
We hebben een Volkswagen Caddy maxi bij de firma Jaarsma gekocht. De informatie die Hugo ons gaf was uitgebreid en volledig. We hebben onze bus Transporter nog in kunnen ruilen. Jaarsma is een betrouwbare verkoper. We zijn heel blij met de auto.
7 May 2026
Antoinette Van Roosmalen
Amsterdam
Brengen voor service beurt
28 April 2026
Jouke
Hallum
Heb nu 2 auto’s bij jullie gekocht en in onderhoud,super goede service en nooit wat te klagen. Goede en vriendelijke monteurs Groetjes Klussenbedrijf Krul BV
7 April 2026
Bart
16 March 2026
Frans
Burgwerd
Recent mijn RAM 1500 Sport gekocht bij Autobedrijf Jaarsma en ik ben zeer tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alles goed door te nemen en mee te denken. Ook het inruilen van mijn auto verliep prettig en transparant. Ik kreeg een realistische en nette inruilwaarde, zonder gedoe of onverwachte verrassingen achteraf. Dat geeft vertrouwen. De communicatie was duidelijk, afspraken werden nagekomen en de aflevering van de auto was gewoon netjes geregeld. Kortom: betrouwbaar bedrijf, eerlijk in zaken en prettig om zaken mee te doen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie auto en goede service.
5 March 2026
Bas
Dronten
Goed en snel geholpen en de espresso is uitstekend!
29 January 2026
Rein
Wanneperveen
Altijd uitstekende servicecontracten kwaliteit.
19 January 2026
Ynte Kuindersma
Joure
Zeer goed en vriendelijk geholpen
19 January 2026
Huygens
Lieshout
Er is altijd ruimte voor een vriendelijk woord en er wordt met je mee gedacht over mogelijke oplossingen.
5 January 2026
Robert
winsum
Prettige omgang en altijd kun je terecht voor vragen. Evt. problemen snel opgelost.
2 January 2026
Jaap
Easterlittens
Heb de auto op afstand gekocht dus alleen van de foto. Ze hebben keurig een jaar Bovag garantie gegeven een goede inruilprijs voor de mini gegeven en de Ampera ook nog thuis bezorgd door de verkoper met een fles wijn erbij en dat alles, binnen 1 week na aankoop, wat wil je nog meer en dat in ruil voor een Zeeuwse bolus! Echt een top bedrijf absoluut ! en natuurlijk een top verkoper Hugo die uiterst vriendelijk is en bijzonder vakkundig !
11 December 2025
René
Veere
Hier een nieuwe Ram Pick-up gekocht. Fijn bedrijf doen wat we afspreken en alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt Harmen Tom.
9 December 2025
Johan Lammers
KLARENBEEK GEM VOORST
Alles duidelijk, geen aanpassingen achteraf. Komt afspraken na en erg behulpzaam bij de aflevering.
4 December 2025
Erik
Arnhem
Goed en eerlijk advies van augustinus. Een erg mooie auto gekocht en ook na aankoop kun je terecht voor vragen. Echt aanrader dit bedrijf.
16 November 2025
Gerrie
Makkum
Met Harmen-Tom Jaarsma een telefoongesprek gehad en daar hadden we al een overeenkomst. Correcte man met veel kennis van zaken.
30 October 2025
Eric
Heeze
Van begin tot eind goed geholpen en alle afspraken nagekomen.
28 October 2025
Bart Smit
Top bedriuw
28 October 2025
A M
Arum
Het is een vriendelijk en klantvriendelijk bedrijf
27 October 2025
Jeroen