Een garage waar wij al jaren komen omdat het voelt als familie. Personeel staat altijd voor ons klaar
In één woord top.
En lekkere koffie ook!
Auto moest voor APK en onderhoud. Vanuit de fabriek bleek een software update nodig. Hierbij deed zich een probleem voor, waardoor auto niet op tijd gereed was. Zowel probleem met software als met vervangend vervoer naar volle tevredenheid opgelost!
Bij binnenkomst word je meteen vriendelijk ontvangen en , zoals in mijn geval, als je enige tijd moet wachten, wordt er koffie aangeboden. Het is goed toeven in de showroom, want je kunt kiezen uit een plekje in de gezellige zithoek - een makkelijke stoel -, of een plekje aan de leestafel, die voorzien is van allerhande tijdschriften en de krant van die dag. Alles is schoon en netjes en in deze tijd coronaproef. Tussendoor wordt er nog even geïnformeerd of alles nog naar wens is en dan is de auto klaar. Wat fijn is, dat er wordt verteld over het wat en hoe van de staat van de auto. Afrekenen op de door jou gewenste manier en dan word je ook weer vriendelijk gedag gezegd. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking!
Na een APK-beurt en een fikse rekening voor de uitgevoerde reparatie/herstelwerkzaamheden aan mijn bijna 20jarige Seat Arosa Sport, rijdt mijn autootje weer als een zonnetje. Er is geen andere garage als Auto Maas te Aalsmeer die mijn auto door-en-door kent. Ik vind het altijd gezellig daar te zijn, iedereen is vriendelijk en er hangt een vrolijke sfeer. Ik ben zeer content met hen. groetjes Margaretha
Bij het maken van de afspraak direct een gepast advies ontvangen met prijsopgaaf! Wat ze beloven maken ze ook waar!
Elke keer als ik bij Auto Maas naar binnen loop krijg ik een vertrouwd gevoel. De medewerkers zijn erg persoonlijk betrokken, altijd in voor een praatje en ook niet onbelangrijk leveren goed werk voor een eerlijke prijs!
Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg duidelijk te horen wat de kosten voor de APK en onderhoudsbeurs waren (op voorhand) en als er gebreken zouden worden gevonden zou ik daar nog over gecontact worden. En de auto stond netjes klaar op de afgesproken tijd gewassen en wel! Echt super service!
De ontvangst door Wil voelt als thuiskomen. Alles is zo geregeld
Zelfs op zaterdag kun je altijd terecht voor snelle goede service, klantvriendelijk, altijd in voor praatje.
!
Makkelijk afspraak maken en snelle service
Prettig en goed geholpen.
Zeer net en correct behandeld en probleem snel en vakkundig verholpen
Wederom weer zeer prettige ervaring bij deze garage. Ze zijn vakkundig en ook heel klantvriendelijk. Een aanrader om naar deze garage te gaan (en dat zeg ik niet snel)
Prettig bedrijf met prima service.
Zie bovenstaande regel. Showroom kan ietsje beter ingedeeld worden. Verder perfect
Er wordt van tevoren medegedeeld wat er vervangen moest worden. Zodat je weet wat de kosten ongeveer zijn, en niet verrast wordt.
goede samenspraak en overleg
Geen bijzonderheden :-)
Goede vakgarage met deskundig en zeer vriendelijke medewerkers.
Voor mij is het gemakkelijk dat ik ook op zaterdag afspraken kan maken en dan wordt alles van mijn auto nagekeken. Daardoor voel ik mij meer op mijn gemak als ik in mijn auto rijd.
Bij aankomst meteen netjes en snel te woord gestaan, koffie gehad en bij vertrek ook alles prima vezorgd.