Professioneel
Prima geholpen. Het euvel was snel gevonden, en naar behoren opgelost.
Telkens weer word ik zo ontzettend plezierig ontvangen. Heel behulpzaam en altijd weer een lolletje en ook serieuze business. Ze luisteren naar de wensen van de klant en spelen hier op in. Voorheen bij onze vorige auto ook al. Nu weer nette nieuwe banden eronder. Binnen no time was het geregeld en kon ik weer veilig rijden! Zou deze garage bij iedereen aanbevelen.
Je komt bij de balie en wordt vriendelijk te woord gestaan Je omschrijft waarvoor je komt en er wordt met je mee gedacht Je maakt een afspraak jen mocht alles toch even anders gaan dan gedacht volgt een telefoontje Na afloop weet je zeker dat je samen hebt besloten de betreffende handelingen uit te voeren Volgens mij kan het niet beter!!
Voor een APK een afspraak gemaakt. Deze op het laatste moment moeten verzetten, was geen enkel probleem. Keuring verliep probleemloos, (14 jaar oude Cabrio) en was van binnen even schoongemaakt. Erg prettig!
Vriendelijk geholpen tijdens de apk voor onze beide auto's. En keurig gebeld toen de auto's klaar waren.
Ik ben zeer vriendelijk en correct en eerlijk geholpen. Ik zal hier zeker vaak terugkomen.
Ik kom al jaren bij Maas, en nog nooit een slechte ervaring gehad. Ook nu weer waren vriendelijkheid, deskundigheid en duidelijke informatie het uitgangspunt. Echt weer blij met hoe mijn Seat onderhouden is. Het kost klauwen vol met geld ja maar ik heb daarmee de zekerheid dat ik veilig de weg op kan.
Geen bijzonderheden
Leuk en zeer persoonlijk bedrijf.
Heb mijn auto weg gebracht maar mijn probleem is nog niet opgelost en dat heeft me wel 365 euro gekost
Ik ben tevreden over de service van Arjan en Danielle betreft mijn Qwic-ebike. Uitgebreide uitleg gekregen en er werd goed meegedacht over opties.
Altijd vriendelijk, prima service. Auto gewassen en gezogen terug na reparatie.
Zowel het maken van de afspraak met de bijkomende informatie als de uitgevoerde reparaties en de uitgebreide verklaring van de gemaakte kosten waren uitermate vakkundig en zeer klantgericht. Een gemaakte afspraak geldt bij Auto Maas ook werkelijk als iets dat nagekomen moet worden en niet als een verkooppraatje.
Alles verliep naar wens, communicatief goed geregeld.
Zie boven
Zie boven
mijn Qwic fietsaccu was tijdens de vakantie stuk gegaan deze is door Danielle aangemeld bij Qwic, de accu viel onder een terugroep actie. Binnen een week had ik een nieuwe accu. Top geregeld
Prettig contact, er wordt meegedacht, niet alleen voor nu maar ik voor de toekomst. Ze laten je niet voor onvoorziene zaken staan.
Prettig te woord gestaan bij kopen van e-bike
Goed en vriendelijk geholpen
Goed geholpen en geadviseerd