Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten gaven aan dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is, met duidelijke uitleg. De service werd als snel en betrouwbaar ervaren en de prijzen werden als eerlijk beschouwd. Belangrijke aandacht ging uit naar professionele afhandeling en duidelijke afspraken. Over het algemeen werd de ervaring als positief en betrouwbaar beschreven.
Opzich een prima garage. Maar ik breng mijn auto daar zeke rniet nog eens. Geweest voor een grote beurt nou best wat betaald en service pff. Daarna nog geneld omdat er van alles nog mankeerde en er werd helemaal niet meer opgenomen. De dagen erna ook niet.
27 July 2025
Vera
Snel geholpen. Goede service
26 June 2025
Rob De Wilde
Vijfhuizen
Zeer vriendelijke mensen allemaal. Snel en top service wat je krijgt.
25 June 2025
Indelux Horeca BV
Zwanenburg
Ze zijn zeer meedenkend en voeren het onderhoud vakkundig uit. Ik zou deze garage aanraden.
9 June 2025
Sebastiaan
Amsterdam
Super ervaring, goeie snelle deskundigen vakmensen, zijn snel, betaalbaar, en goed!! Nogmaals super bedankt voor de goede service en mijn netjes ook op de hoogte gehouden. En goed om te weten dat jullie ook onderhoud doen. Ipv alleen schade herstel. Bedankt voor de tip.
31 May 2025
Samir
Amsterdam
Een reparatie die ik niet zag aankomen maar ze hebben het netjes en vlot opgelost voor me! Heel blij en tevreden met resultaat. Tot de volgende keer!
27 May 2025
Jan
Halfweg
Na een belletje kreeg ik te horen dat ik meteen langs kon komen rijden. Werd bij aankomst meteen geholpen. Service goed uitgevoerd. De eigenaar checkt alles nog zelf goed na. Prijs/ kwaliteit is goed.
22 April 2025
Shah
Amsterdam
Online een afspraak gepland voor apk en een beurtje. Om 8 uur gebracht en dezelfde dag klaar! Twee voorbanden vervangen voor een nette prijs. Gewoon nette en eerlijke mensen!
2 April 2025
Dick
Halfweg
2 keer mijn camper laten repareren en tevreden met hun manier van omgaan met de klant!
25 March 2025
Yannick
Prettige sfeer
15 March 2025
D Romeijn
Vijfhuizen
Heel vriendelijk en ervarende mensen.
5 March 2025
Dilawar Marufkhel
Zaandam
Goeie afspraken kunnen maken en die zijn ook goed nagekomen. Auto rijdt binnen een halve dag weer storing vrij!! Bedankt Vakgarage.
3 March 2025
Alvin
✨
26 February 2025
Remco
Amsterdam
Aankoop keuring laten doen a’ €149 In rapport werd gesteld dat remvloeistof aan vervanging toe was, echter na meting door garage waar auto was gekocht bleek watergehalte onder 1,5% te zitten en kookpunt boven 155 gr. (kan foto eventueel overleggen) schokbrekers waar ik aan twijfelde zijn niet gecontroleerd, althans staat niet vermeld in rapport. Proefrit staat afgevinkt, maar heeft niet plaatsgevonden.
18 February 2025
Ruud
Vijfhuizen
Maken tijd om een probleem snel te analyseren. Geven een goede inschatting van de kosten vooraf. Uitgevoerd werk is goed en gedegen.
8 February 2025
Gerard
Haarlem
Geholpen op een ouderwets prettige manier. De monteur denkt mee met mij en mijn probleem. Top.
29 January 2025
D
Vijfhuizen
gewoon een goede garage en een nette prijs
9 January 2025
matthijs schaeffer
amsterdam
Goede en snelle service
3 January 2025
Rutger Koster
Haarlem
Al een paar keer autoschade laten repareren, goede service voor een prima prijs
24 December 2024
MPZ
Haarlem
kwalitijt is goed maar de hoogste tarief in de regio
23 October 2024
said
hoofddorp
Goed geholpen en meedenkend. Had me auto snel weer terug. Ben tot zover te tevreden.
18 October 2024
Jan
Halfweg
Ik kom hier al jaren voor schades&onderhoud en iedere keer wordt ik goed geholpen en ben ik tevreden met het resultaat!
27 September 2024
Sem
Haarlem
Een van de beste garages waar ik ooit ben geweest. Top service, en top prijs-kwaliteit. Ik kom zeker terug
27 August 2024
Hadi
Amsterdam
Snel en vakkundig geholpen !
23 August 2024
marc zandvliet
amsterdam
Ik zat in tijdnood wat betreft naderende einddatum APK. Dit door eigen schuld. Maar het spreekwoord zegt: in tijden van nood leert men zijn vrienden kennen. En IK reken sinds een paar dagen terug de mensen van Vakgarage FAMO tot mijn vrienden. Waar eerder een garagehouder mij probeerde een poot uit te draaien (hij wilde misbruik maken van het feit dat ik nog slechts een paar dagen tijd had om mijn auto klaar te maken voor een herkeuring) door een prijs te vragen die echt schandalig hoog was en waar ik dus uiteraard niet op in kon gaan, kwam ik via internet op de site van FAMO terecht. Goede reviews zag ik! Gebeld en het probleem uitgelegd. Natuurlijk hadden ook zij het druk, maar begrip hebbende voor mijn situatie kon ik toch een paar dagen later terecht. En ondanks de drukte werd ik heel vriendelijk door al het personeel, van receptionist/planner, monteur tot ‘de baas van het spul’ te woord gestaan en geholpen. En last but not least, dat alles voor een eerlijke, vriendelijke prijs! Een paar uur na aankomst verliet ik met een blij gemoed de garage. Een TOP-garage! Albert Krikke
5 August 2024
Albert