Heeft een totaal van 206 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten waarderen de betrouwbaarheid en open communicatie. De prijsopgaven zijn helder en er is aandacht voor reële kosten. De service is professioneel en vriendelijk, met praktische adviezen. Consistentie in kwaliteit en klantgerichtheid komt duidelijk naar voren.
Sterke punten
Betrouwbare en eerlijke communicatie
Duidelijke prijsopgaven
Vriendelijke en professionele service
Gebaseerd op 21 reviews
Geweldige service
Zeer detaillistisch rekening. Duidelijk in afspraken en super service. Onze beide autos zijn hier in onderhoud. Enige nadeel: op tijd afspraak maken want zit flink vol. Maar bij pech konden we toch gelijk terecht!
29 March 2025
Anoniem
Odijk
Wordt altijd netjes geholpen.
Altijd vriendelijk en goede service.
29 March 2025
Jacqueline
ODIJK
Lekker doorgaan zo
De koffie is er ook goed.
27 March 2025
Henk
Prima garage
Afspraak beurt, alles in prima overleg gedaan, goed advies en klaar op afgesproken tijd.
Vriendelijke en correcte communicatie
26 March 2025
Alfred
Werkhoven
Een topper als het gaat om autotechniek
Naast APK en onderhoud op mijn Citroën ook het onderhoud en de APK op mijn camper van 1997. Dan moet je wel verstand hebben van auto's, die zich niet zo makkelijk laten servicen als de huidige generatie. Sander vindt altijd wel een oplossing en zorgt voor een voorbeeldig werkend systeem.
14 March 2025
Zeist
Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid alles goed voor elkaar
12 March 2025
Jos
Odijk
Zoals inmiddels gebruikelijk heeft Sander weer perfect werk afgeleverd. Altijd eerst netjes een prijsopgaaf voordat hij aan de slag gaat. Uitstekende service!
4 March 2025
Elmer
Leersum
Geweldig uitgevoerd
Zeer prettige garage en persoon.
1 March 2025
Ria
Vriendelijk, transparant, nauwkeurig.
Gisteren bracht ik voor het eerst mijn Nissan naar Sander, voor een APK-keuring en om de oude banden te wisselen. Hij was vriendelijk, transparant en accuraat. Ik waardeerde zijn communicatie. Ik heb al een nieuwe afspraak gepland voor een nieuwe keuring in de zomer.
13 February 2025
4 February 2025
Gerrit
Utrecht
Goede, eerlijke, garage.
Goede, eerlijke, garage. Smeert je geen dingen aan waar je niet op zit te wachten. Denkt prettig mee.
29 January 2025
Tim
Deskundig advies gehad
Naast het onderhoud/APK ook deskundig advies gekregen over vervanging van mijn huidige auto
29 January 2025
Ton
Odijk
zoals altijd begripvol, helpend en vakwerk!
al jaren vaste klant bij Anderson - topbedrijf met betrokken eigenaar
25 January 2025
Marianne
Vriendelijk en servicegericht
Sander is een vakman en altijd behulpzaam. Een vertrouwd adres.
23 January 2025
Cor
Deskundig en uiterst correct
Ik ben zeer tevreden met Anders On en kom t.z.t. graag terug voor een volgende APK en onderhoud.
15 January 2025
Henk
Bunnik
goede service en zeer vriendelijke eigenaar
eerste keer bij dit garage bedrijf, zeer goed geholpen.
Komen zeker terug voor vervolg.
11 January 2025
cor
houten
Goed advies, werkt netjes en prettige afstemming
Inmiddels zijn wij 2 keer geweest voor onderhoud en APK en daar zijn we erg tevreden over
7 December 2024
Mariette
Zeist
Gewoon goed en betrouwbaar!!!!!!
Grote beurt en APK laten uitvoeren. Vantevoren prijsopgave gekregen. Duidelijke communicatie. Alles volgens afspraak. Fijne en schone garage . Eigenaar Sander vriendelijke man en staat garant voor een perfecte aflevering!!!
28 November 2024
Supersnelle en professionele service
Bedankt voor het onderhoud aan mijn auto! Ik kon snel terecht en ben tevreden met de geleverde service.
21 November 2024
Annika
Odijk
Je weet wat je kan verwachten
Duidelijk advies van Sander over wat er moet gebeuren aan de auto en wat de kosten zijn. Je weet waar je aan toe bent.
10 November 2024
Bunnik
Prettig contact en professioneel bedrijf
Snel geholpen en vooraf netjes een prijsopgave
25 October 2024
Maurits
Vakwerk, vriendelijk en behulpzaam
Snel weer opweg geholpen! Flexibel en fijn dat er meegedacht wordt voor de klant
5 October 2024
Marc
Cothen
Neemt de tijd voor de klant
Snelle service.
Aanschaf nieuwe auto
2 October 2024
Gérard
Vriendelijk, goede service
Sander is vriendelijk, denkt met de klant mee en is een echte vakman.
14 September 2024
M
Zeist
Erg vriendelijk en heel fijn meegedacht over apk en onderhoud van onze bu****per
Onze bu****per was toe aan APK en onderhoud. Moest toch wat meer aan gebeuren. Werd fijn rekening gehouden met onze geplande vakantie met de bus, waardoor de werkzaamheden tussen andere planningen door werd gedaan. Heel erg fijn!
Prettig en toegankelijk in de communicatie. Ook met wat vragen over extra aanpassingen voor een babyzitje kregen we fijn advies over alternatieve manieren om het zelf te doen.
Al met al zeer tevreden!
15 June 2024
Darell
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 206 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over Autobedrijf Anders On
Bent u ook zo nieuwsgierig wie er binnen Autobedrijf Anders On in Bunnik uw geliefde wagen verzorgt en de telefoon beantwoordt?
Groot gelijk, dat zou ik ook zijn. Sander Onwezen is de naam, uw Auto Monteur in hart en nieren. Als kleine jongen liep ik al bij mijn opa in het bedrijf, daar keutelde ik wat, mocht ik vegen, auto’s wassen en meekijken hoe hij het werk allemaal deed.
Naarmate ik ouder werd, mocht ik meer. Zo liep ik de vakanties en de weekenden hele dagen mee.
Vanuit daar ben ik mijn opleidingen gaan volgen en binnen het familiebedrijf komen te werken. Dit heb ik 18 jaar gedaan, met mijn voorliefde en passie voor FORD. Zo verliefd, dat ik me erin heb gespecialiseerd. En natuurlijk krijgt ieder ander merk van mij net zoveel liefde en aandacht.
Mijn droom was mijn eigen plek, waar ik mijn ideeën werkelijkheid kon laten worden.
“Kwalitatief goed werk verrichten, en de klant het gevoel geven dat hij thuis komt bij….ons!” Dat is wat ik wil overbrengen; dat u als klant zich thuis voelt bij ons. Wij zullen naar u eerlijk, open en oprecht zijn en zullen u geen nonsens verkopen. Samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen om zo tot een goed en gewenst resultaat te komen.
Dit geweldige avontuur ga ik niet alleen aan, mijn partner in crime Mariëlle Kroon, staat naast mij. Ons familiebedrijf dat klaar staat voor uw familie!
We zien u graag, de koffie staat klaar….(ook de limo).