snelle service en nette mensen

Ik ben super geholpen. zelfs de auto wordt als service gratis gewassen

Geen onnodige kosten

Elk jaar breng ik mijn auto trouw naar een garage bedrijf voor onderhoud. Onduidelijk was steeds of de servicebeurt die gedaan werd wel noodzakelijk was. Sander heeft daarin duidelijk een andere visie. Hij kijkt naar de geschiedenis van de auto, naar de gereden kilometers (dit jaar heel weinig) en ik kon nu dus volstaan met een APK keuring en wat daaruit voortvloeide en een winterbeurt. Top! Na de vlot verlopen schadeafhandeling eerder bij hem gebracht, ben ik ook nu weer vol lof!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima, goed en flexibel geholpen

Afneembare trekhaak laten plaatsen op een ford S-Max. Titanium S uitvoering, daarom bij de meest aanbieders uitgesloten (dubbele uitlaat met diffuser bij achterbumper), hoewel volgens het kentekenbewijs gewoon gewicht getrokken mag worden. Anders On dacht goed mee, was prima mogelijk met een beetje meerwerk voor het maken van een uitsnede in de diffuser. Ook nog goed geholpen met vervoer van en naar huis, want auto mocht een dagje blijven. Prettige sfeer en alles prima in orde voor een goede prijs, ben er blij mee.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vriendelijk en professioneel

Meerdere keren auto’s gebracht en altijd vakkundig en creatief onderhouden

Fijn

Snelle en goede service

Prima service!

Prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

100% inzet voor goede service ...

Vervangend knipperlicht unit gekocht voor mijn auto. Leverancier had verkeerde kleur & model geleverd. Sander heeft het zsm als binnen zijn mogelijkheden lag opgelost en ik heb nu het juiste onderdeel en kan weer veilig gebruik maken van mijn auto.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prima service.

Vriendelijk en vakkundig

Ik ben hier onlangs geweest voor de APK. De keuring werd uitgevoerd terwijl ik er met een kopje koffie op kon wachten. Prima service en vakmanschap.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Totale geruststelling na kleine aanrijding

Na een moment van onoplettendheid had ik een aardig ingedeukte auto aan de zijkant. 'Toevallig' een maand tevoren met een vriend langs zijn garage gefietst om kennis te maken, dus toen ik merkte dat mijn wiel aanliep meteen langs Sander gereden. Vanaf dat moment heeft hij mij compleet 'ontzorgd' en alles keurig geregeld voor een deskundig herstel. Persoonlijk vind ik een kleine garage, waar ik echt contact heb met de monteur(s) erg fijn - hier is dat zo. Aan te bevelen, ook bij schade!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd vakwerk en eerlijk advies

Een paar keer nu bij Anders On geweest voor beurt, APK en wat kleine klusjes met advies. Altijd correct en eerlijk met scherpe prijzen zonder op kwaliteit in te boeten. Houden zo! Aanrader dus.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

No nonsense bedrijf met verstand van zaken

Apk met een aantal reparaties.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Bij mijn bestelling van auto spullen een goede service. Erg klantvriendelijk.

• Reden bezoek N.v.t.

Profesionele service

Men heeft gedaan wat nodig was en dingen die nog niet hoefden, naar de volgende keer verschoven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles gelukt

Superservice

Altijd goede ervaringen, vragen worden snel beantwoord en je weet snel waar je aan toe bent. Altijd een erg prettig gevoel om bij Sander over de vloer te komen, dus een dikke aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig geholpen, deskundig, vriendelijk en snel!

Grote beurt laten uitvoeren. Goed geholpen door Sander die bovendien goed advies geeft en niet te beroerd is om wat extra werk te verzetten. Duidelijke offerte en denkt met je mee. Ik ga hier vaker naar toe!

Supergoed geholpen zoals altijd

Sander is aardig, recht door zee en denkt altijd goed met je mee. Hij had een fijn leenautootje klaarstaan en zorgde dat mijn oude besje met een handige oplossing weer een jaartje veilig de weg op kan. Hij had me ook dure onderdelen kunnen aansmeren, maar dat doet hij nooit. Dus als er wat is, rij ik met plezier naar Bunnik vanuit Amsterdam. Dank je wel, Sander!

Snelle service !

Snelle en adequate analyse en service!

Nononsense

Heerlijk modern bedrijf gebaseerd op brede en historische kennis, aangevuld met de kennis van nu.

Vakkundige reparatie & Eerlijk advies voor 'n Nette & Marktconform prijs

Onderhoud & APK aan mijn auto laten doen. Gewoon netjes advies & goed contact. Kosten bespreking voorafgaand aan onderhoud. & reparatie. Duidelijke uitleg over gedane werkzaamheden bij ophalen van mijn auto. Zeker aanrader voor onderhoud aan uw auto !!!

Snel en vakkundig geholpen

Onlangs voor de eerste keer bij Anders On geweest omdat het lekker dicht in de beurt zit tov de garage waar ik meestal kom. Deze eerste keer is zeer goed bevallen, duidelijke uitleg over de werkzaamheden en tegen schappelijk bedrag leenauto meegekregen. Ik kom hier zeker weer.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle service voor een keurige prijs

Kende Anders On niet maar vanwege snel leeglopende band daar terechtgekomen. Vriendelijk, snel en voor een prima prijs uiteindelijk 2 banden vervangen. Kom zeker terug.

Eerste ervaringen zijn prima

Poosje terug voor het eerste mijn MG ZT naar Anders On gebracht voor een beurt en keuring. Prima service, communicatie goed en denkt mee met de wensen/eisen van de klant. Prijsstelling prima voor de gedane werkzaamheden. Kom daar zeker weer terug!

Super!

Snel en deskundig geholpen!

Bascule 2

3981 PH Bunnik

030 78 52 421

Over Autobedrijf Anders On

Bent u ook zo nieuwsgierig wie er binnen Autobedrijf Anders On in Bunnik uw geliefde wagen verzorgt en de telefoon beantwoordt? Groot gelijk, dat zou ik ook zijn. Sander Onwezen is de naam, uw Auto Monteur in hart en nieren. Als kleine jongen liep ik al bij mijn opa in het bedrijf, daar keutelde ik wat, mocht ik vegen, auto’s wassen en meekijken hoe hij het werk allemaal deed. Naarmate ik ouder werd, mocht ik meer. Zo liep ik de vakanties en de weekenden hele dagen mee. Vanuit daar ben ik mijn opleidingen gaan volgen en binnen het familiebedrijf komen te werken. Dit heb ik 18 jaar gedaan, met mijn voorliefde en passie voor FORD. Zo verliefd, dat ik me erin heb gespecialiseerd. En natuurlijk krijgt ieder ander merk van mij net zoveel liefde en aandacht. Mijn droom was mijn eigen plek, waar ik mijn ideeën werkelijkheid kon laten worden. “Kwalitatief goed werk verrichten, en de klant het gevoel geven dat hij thuis komt bij….ons!” Dat is wat ik wil overbrengen; dat u als klant zich thuis voelt bij ons. Wij zullen naar u eerlijk, open en oprecht zijn en zullen u geen nonsens verkopen. Samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen om zo tot een goed en gewenst resultaat te komen. Dit geweldige avontuur ga ik niet alleen aan, mijn partner in crime Mariëlle Kroon, staat naast mij. Ons familiebedrijf dat klaar staat voor uw familie! We zien u graag, de koffie staat klaar….(ook de limo). Sander & Mariëlle

Over Autovakmeester