Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de betrouwbaarheid en open communicatie. De prijsopgaven zijn helder en er is aandacht voor reële kosten. De service is professioneel en vriendelijk, met praktische adviezen. Consistentie in kwaliteit en klantgerichtheid komt duidelijk naar voren.
Deze week 2 auto’s gebracht voor onderhoud en APK. Sander is zeer betrouwbaar, open en eerlijk doet alleen wat echt moet gebeuren geeft ook eerlijk advies. Anders - on is echt een top bedrijf.
24 April 2026
Kees
Odijk
Perfect overzicht van de kosten, en ook voor de oudere auto aandacht voor weer vele probleemloze kilometers
19 April 2026
Jan
Odijk
Sander staat altijd voor je klaar, ook in drukke tijden!
14 April 2026
Brenda
Odijk
Ik hoorde een gebrom links voorin dat toenam als ik harder reed. Ik vermoedde een kapot lager maar had de auto vrijdag al weer nodig. Sander gebeld en ik kon aan het eind van de dag al terecht. Sander had ondertussen al een lager besteld. De volgende middag kon ik hem al ophalen, geen gebrom meer. Geweldige service. Anton
30 March 2026
Anton
Zeist
De keurige uitstraling van de garage/ werkplaats zie terug in de systematische wijze van werken.
Andere reden
24 March 2026
Donald
Utrecht
Heb nooit eerdere zo'n nette garage gezien! Top service.
19 March 2026
JohnG
Driebergen
Er is oprechte aandacht en to the point communicatie.
4 February 2026
Jan
Zie boven
13 January 2026
Henk
Bunnik
Prettig in de omgang en klus goed uitgevoerd.
Andere reden
4 January 2026
Marinus
odijk
Ik wordt altijd correct en vriendelijk geholpen
9 December 2025
Anneke
Odijk
Klantgericht, betrouwbaar. Heldere prijsopgave. Via de app weet je waar je aan toe bent en wanneer je de auto weer kan ophalen. Ik krijg ook tips betreffende het onderhoud van de auto.
25 November 2025
Jan Donkersloot
Prima bandenwissel en opslag
24 November 2025
Anton
Zeist
Fijne en vlotte communicatie. En goede service!
8 November 2025
Anne
Odijk
Sander verstaat zijn vak. Hij geeft eerlijke adviezen en denkt goed met je mee. Daarnaast is hij vriendelijk. Echt een top bedrijf om je auto te laten onderhouden!
31 October 2025
Gerrit
Utrecht
Sander heeft in een drukke periode toch plaats gemaakt voor onze auto en snel een oplossing gevonden. Zeer klantvriendelijk.
29 October 2025
Conrad
De Bilt
Eerst offerte met wat er dient te gebeuren. Goede uitleg.
14 September 2025
Paula
FIJN GEHOLPEN BEN ER ERG BLIJ MEE
Aankoop onderdelen en/of accessoires
11 September 2025
Jim
Zeist
Zeer prettig geholpen met duidelijke uitleg wat er mankeerde. Dank!
10 September 2025
Jasper
Zeist
Deskundig zonder poeha uiterst transparant
6 September 2025
Gerard
Zijderveld
Sander heeft verstand van zaken, bespreekt met de klant welk onderhoud gewenst is en laat de keuze daarover bij de klant. Van tevoren wordt een rekening opgestuurd, zodat de klant weet waar hij aan toe is. Ik voel me geholpen en gehoord. Dat is erg prettig. Het zijn nog geen 5 sterren geworden, omdat ik nog geen ervaring heb met de kwaliteit van het onderhoud, alhoewel ik daar alle vertrouwen in heb.
11 August 2025
Gerrit
Zeist
Ik breng mijn auto al een jaar naar Sander en ben zeer tevreden over de service. Sander is een vriendelijke man, zeer duidelijk in zijn communicatie en toont oprechte interesse om mijn auto in goede staat te houden. Ik heb het gevoel dat ik nog lang bij Sander zal blijven, omdat ik vertrouw op zijn werkwijze en zijn kennis.
21 July 2025
Giuseppe
Driebergen
Ik heb goede ervaringen met Sander: vriendelijk, deskundig, eerlijk en hele redelijke tarieven.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
16 May 2025
Myrthe
Zeist
Sander staat altijd voor je klaar
14 May 2025
Cor
Odijk
Als er onverwacht iets voordoet word het binnen een week opgelost.
4 May 2025
Gerard van Hazendonk
BUNNIK
Zeer detaillistisch rekening. Duidelijk in afspraken en super service. Onze beide autos zijn hier in onderhoud. Enige nadeel: op tijd afspraak maken want zit flink vol. Maar bij pech konden we toch gelijk terecht!
29 March 2025
Anoniem
Odijk
Bent u ook zo nieuwsgierig wie er binnen Autobedrijf Anders On in Bunnik uw geliefde wagen verzorgt en de telefoon beantwoordt?
Groot gelijk, dat zou ik ook zijn. Sander Onwezen is de naam, uw Auto Monteur in hart en nieren. Als kleine jongen liep ik al bij mijn opa in het bedrijf, daar keutelde ik wat, mocht ik vegen, auto’s wassen en meekijken hoe hij het werk allemaal deed.
Naarmate ik ouder werd, mocht ik meer. Zo liep ik de vakanties en de weekenden hele dagen mee.
Vanuit daar ben ik mijn opleidingen gaan volgen en binnen het familiebedrijf komen te werken. Dit heb ik 18 jaar gedaan, met mijn voorliefde en passie voor FORD. Zo verliefd, dat ik me erin heb gespecialiseerd. En natuurlijk krijgt ieder ander merk van mij net zoveel liefde en aandacht.
Mijn droom was mijn eigen plek, waar ik mijn ideeën werkelijkheid kon laten worden.
“Kwalitatief goed werk verrichten, en de klant het gevoel geven dat hij thuis komt bij….ons!” Dat is wat ik wil overbrengen; dat u als klant zich thuis voelt bij ons. Wij zullen naar u eerlijk, open en oprecht zijn en zullen u geen nonsens verkopen. Samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen om zo tot een goed en gewenst resultaat te komen.
Dit geweldige avontuur ga ik niet alleen aan, mijn partner in crime Mariëlle Kroon, staat naast mij. Ons familiebedrijf dat klaar staat voor uw familie!
We zien u graag, de koffie staat klaar….(ook de limo).
Sander & Mariëlle
Bascule 2