Filters

6

Redelijk goed

Alles word goed uitgelegd , en stap voor stap word je er doorheen meegenomen. Het al begrijpen van bepaalde benamingen is wel een must vind ikzelf . Voor een echte beginner mist het nog wel wat info . Wat ik het vervelendst vind is dat de resolutie van het instructie film materiaal zeer laag is , op mijn pc kan ik de visuele handelingen daarom niet echt volgen , jammer. Op de antwoorden betreffende de vragen die je stelt moet je heel erg lang wachten

 • Aanbevelen? Nee
8

Sofoos goed en goedkoop met fijne cursussen

Ik had een probleem met mijn account. Dat is naar alle tevredenheid opgelost. Goede snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn leergierigheid heeft een beloning gekregen... Wat een prachtige site.

 • Aanbevelen? Ja
10

De cursussen zij leerzaam en praktisch

Beste Anton, mijn complimenten voor al de leerzame cursussen op het Soofos platform. Soofos bied heel wat mogelijkheden om je kennis te verrijken. Het platform is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De lessen zijn helder en duidelijk, maar vooral met veel waardevolle tips en adviezen. Kortom, prachtig ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeeeeeeeeeer tevreden!

Een prettige en duidelijke manier om je kennis uit te breiden / aan te leren. Zeeeeeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voortaan boek ik alleen nog maar een cursus via deze site!

Ik begin al wat ouder te worden, dus ik probeer een beetje bij de tijd te blijven en in mezelf te investeren. In het verleden heb ik wel een aantal cursussen gevolgd om mijn vaardigheden up to date te houden. Nou heb ik daar wat wisselende ervaringen mee. Soms heb ik het gevoel dat ik wat heb opgestoken, maar daar tel je wel een klein fortuin voor neer. De goedkopere cursussen kosten natuurlijk minder, maar daar leer je ook niet zoveel van. Tot een tijdje geleden zocht ik zomaar wat uit, maar onlangs ben ik gewezen op Soofos. Hier vond ik een ruim aanbod aan verschillende cursussen, maar kon ik ook goed de vergelijking zien tussen verschillende cursussen. Nu kan ik beter afwegen welke cursus ik wil volgen en heb ik zo meer waar voor mijn geld. Voortaan boek ik alleen nog maar een cursus via deze site. Echt een aanrader en zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting verrast

De cursus Grafisch ontwerpen verrast mij qua inhoud en opzet. Didactisch goed opgebouwd, heldere uitleg, mooie korte bondige filmpjes, inspirerende opdrachten die binnen een duidelijk kader je stimuleren alle mogelijkheden te onderzoeken. Ik word blij als ik de cursus volg, er gaat een wereld voor me open en soms daagt even het treurige besef dat dit werkveld goed bij me had gepast, maar dat de leeftijd een volledige omslag belemmert. De reden waarom ik de cursus volg: ik wil mijn kennis over vormgeving en effect vergroten t.b.v. het e-leaning lesmateriaal dat ik al enkele jaren ontwikkel. Geen softwarecursus, maar kennis aan de basis vergroten over kleur, vorm, opmaak, letters, kijken, uitwerking en daar creatiever mee omgaan. De cursus sluit volledig aan bij mijn behoefte. Niet dat alles nieuw is, maar het krijgt wel een verdieping die ik in cursussen over e-learning ontwikkelen niet heb aangetroffen (logisch). In het begin moest ik even wennen aan de spreeksnelheid, ik had persoonlijk iets meer behoefte aan ‘indalen’ op het moment zelf, maar toen ik daar eenmaal aan gewend was kon ik geen kritiekpunt vinden. Hooguit een tip: één filmpje wijden aan de hulpmiddelen voor deze cursus: creative cloud en welke open source alternatieven er zijn voor de opdrachten. Juist ook omdat wellicht meer mensen deze cursus volgen ter verbreding en verdieping van hun perspectief en niet om daadwerkelijk grafisch ontwerper te worden en (alvast) een duur abonnement op creative cloud willen nemen. Bernice Wessel, adviseur leren & ontwikkelen & ict

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service!

Na het aangeven van mijn probleem met inloggen, ontzettend snel en klantvriendelijk geholpen. Heel netjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig platform voor online cursussen

Ik maak reeds verschillende jaren gebruik van Soofos. Je kunt kiezen uit vele online cursussen in verschillende vakgebieden. Zo is er o.a. een ruime keuze in grafische vormgeving cursussen, maar ook in online marketing zijn er vele mogelijkheden. De cursussen zijn duidelijk opgesteld en voor een zeer mooie prijs kun je een jaar lang gebruikmaken van alle cursussen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon gemakkelijk

Dit is gewoon er makkelijk je kan in je eigen tempo de cursus volgen en eventueel een certificaat halen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Zeer leerzaam, goede uitleg, en niet te duur top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snelle oplossing van mijn probleem

Door onbekende oorzaak heb ik een verkeerd product ontvangen. Dit is meteen na bewijs van aankoop opgelost. Super snel en zonder moeite.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk en behulpzaam

zeer vriendelijk en een goede woord keuze het lijkt me een leuke collega om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
8

goede cursus

Korte en goede begeleiding heb ik de cursus goed kunnen volgen

 • Aanbevelen? Ja
10

Overzichtelijk en duidelijk

De website is overzichtelijk, alles is goed te vinden. Het is geen puzzeltocht om de cursus te vinden die ik zoek. De cursus zelf is duidelijk vormgegeven, goed te verstaan en te volgen. Ik heb mijn kennis weer kunnen updaten, en nieuwe dingen geleerd. Fijne website!

 • Aanbevelen? Ja
7

goede service

had een probleem maar wordt binnen 15 minuten geholpen, top

 • Aanbevelen? Ja
10

goede begrijpelijke structuur!

ik ben niet erg handig met de techniek. ik kan gewoonweg de ontwikkelingen niet meer bijhouden. ik heb een cursus gevolgd op soofos en ik heb geen moment moeten zoeken naar knoppen of links. gewoon duidelijk en overzichtelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Groot aanbod, goede service

Heel leuk om nu ook in Nederland online cursussen te kunnen volgen in je eigen tempo. Het aanbod is groot en het is een leuke manier om je vanalles te leren, of het nu om hobby's gaat of om je werk. Tot dusver volgde ik mijn cursussen op buitenlandse sites, maar toen ik Soofos ontdekte, was dat natuurlijk veel leuker. En minstens even goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring

Al heel wat online cursussen gedaan. Maar hier staan hele waardevolle cursussen bij. Kan natuurlijk niet of dit voor iedereen geld, is wel specifiek en welke cursusmaker en of leraar. Maar mijn ervaring met bv Martijn van Weeghel en zijn PhotoShop 2021 is top. Ook de support van Soofos is snel. Al met al 5 Sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer leuke manier om iets nieuws te leren.

Soofos is een overzichtelijke platform met een ruim aanbod aan leuke en interessante cursussen. De lessen zijn gestructureerd en in hapklare stukken ingedeeld en vind het persoonlijk erg fijn om deze stof via video’s tot mij te nemen. Hierdoor zijn de cursussen makkelijk te volgen ook als je maar af en toe een uurtje hebt. Nu twee gedaan en zeker snel weer iets nieuws zoeken.

 • Aanbevelen? Ja
2

NIET GOED

AL TWEE WEKEN DE LES NIET KAN VOLGEN.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Omar, Wat vervelend dat het niet lukte om lessen te volgen! Als het goed is heeft onze klantenservice contact met je opgenomen om het probleem op te lossen. Hopelijk lukt het met de tips die je van hen hebt gekregen nu wel weer om lessen te kunnen volgen op Soofos. Zo niet, zou je dan contact willen opnemen via support@soofos.nl? We helpen je graag! Groetjes, Team Soofos

10

Snelle reactie als er iets is

Soofos heeft een goed aanbod met cursussen! En wanneer er al eens iets is antwoorden ze snel!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel duidelijke en leerzame cursus

Deze cursus Photoshop wordt op een heel begrijpelijke en duidelijke manier gegeven. de afzonderlijke hoofdstukken zijn niet langer dan nodig is en daardoor makkelijk te volgen fijne cursus.

 • Aanbevelen? Ja
9

De service op het product achteraf is heel goed.

Ik ben heel goed geholpen en dus heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
4

Oefeningen ontbreken

De cursus was zeer theoretisch. Als je geïnteresseerd bent in psychologie, vind ik dat de grootste meerwaarde. Maar de oefeningen waarover gesproken wordt ontbreken en daarmee ook de brug naar de praktijk. De presentatie op zich (PowerPoint met voice-over) doet wat amateuristisch aan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Pauline, Jammer dat deze specifieke cursus niet beviel. We zullen contact opnemen met de instructeur om te kijken waar de cursus verbeterd kan worden. Mocht je in de tussentijd een andere cursus willen uitproberen, neem dan gerust contact op via onze klantenservice. We hopen natuurlijk dat onze andere cursussen wel goed bevallen. Groetjes, Soofos

Over Soofos

Met Soofos maken we van leren een ervaring: wij geloven dat je leert door te doen. Met honderden praktische, Nederlandstalige online cursussen leer je snel nieuwe vaardigheden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd