Filters

10

Leren met een mooi eindresultaat

Veel geleerd en gedurende de cursus heb ik naar een mooi product kunnen toewerken voor een opdrachtgever van mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, informatief, duidelijk

De cursus die ik volgde was goed van opzet, super duidelijk en neemt je echt mee aan de hand.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne toegankelijke cursussen

Ik heb nu twee cursussen bij Soofos gedaan. Heel praktisch in elkaar gezet en toegankelijk. Het gaf mij net de tools die ik meteen kon toepassen. Ook zeer fijn dat je online kunt inloggen, waar je ook bent en de les verder kunt volgen. Last but not least, ze zijn betaalbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede cursus met prima begeleiding

Voor mijn hobby stamboomonderzoek wil ik een cursus maken die het mensen mogelijk maakt om online een gedegen cursus te volgen. De tools en handvaten heb ik geleerd via Soofos. Het gaf me de antwoorden die ik zocht. Helemaal fijn was het ook dat de instructeur Lonne me hier en daar goed op weg geholpen heeft. Helemaal blij mee! Een aanrader voor iedereen die zelf een online cursus wil maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig leren met deskundige begeleiding en feedback.

Mijn ervaring met het studeren via Soofos is dat ik het een prettige, handige werkbare online leeromgeving vind en de leerstof is deskundig, up-to-date en praktisch toepasbaar. De vriendelijke begeleiding is makkelijk bereikbaar en denkt met me mee.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top training over Blender

Ik volgde een training Blender. Ik ben blij verrast met alle mogelijkheden die dit programma biedt. De training is uitgebreid en knipt alles op in korte stukjes, waardoor je het beter kunt volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer uitgebreide en gevarieerde cursus, waarvan ik ontzettend veel heb geleerd.

Ik wist vooraf nog niks van online cursussen maken. Nu, aan het eind van deze online cursus, over online cursussen maken, heb ik zelf een online cursus gemaakt. Ik ben er super trots op en de verkoop gaat onwijs goed! Heel gaaf om via deze manier ouders te kunnen bereiken en ze ook echt verder te kunnen helpen! Groet, Margriet Verdegaal parentsletstalk.aboutsex Online cursus: De EHBSO De online cursus voor ouders van basisschool kinderen over de seksuele ontwikkeling bij basisschool kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiaste Cursus-gevers

Via wat surfen op de site van Soofos terechtgekomen. En een cursus gedaan. Prima ervaring, gedreven, enthousiaste mensen zeer fanatiek op hun eigen vakgebied

 • Aanbevelen? Ja
10

uitmuntend

Zeer klant vriendelijk Maken waar dat ze beloven Prima after sale dienstverlening Sympathieke, vriendelijke, meedenkende medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer compleet traject met alle facetten rondom webdesign

Het traject web-designer vond ik verrassend compleet. Niet zomaar een cursus wordpress maar ook alle andere facetten eromheen. Ik heb er veel van opgestoken. Een puntje van kritiek is dat enkele lessen van het wordpress deel niet helemaal in de juiste volgorde leken te staan en en dat sommige lessen nog een beeld geven van een verouderde wordpress versie. Maar met zoveel updates in wordpress en plugins zal dat moeilijk te voorkomen zijn denk ik. Maar vragen rondom e.e.a. loste Matthijs altijd snel op. Adobe CD was een verrassende software voor mij. Wel onduidelijk bij het aangaan van de cursus was dat je o.a. Adobe CD en Illustrator nodig hebt voor het volgen van de cursus. Het kan natuurlijk met proefversies maar die duren maar een week. Maar al met al een mooi volledig traject waar ik veel van geleerd heb!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een online traject waar ik niet van had verwacht daar zoveel van te leren!

Absoluut een cursus waar ik veel van heb geleerd door het vooral te doen. Ik had niet verwacht er zoveel uit te halen. Er zat ontzettend veel tijd in omdat ik tijdens het traject ook kennis moest krijgen over meerdere onderwerpen of programma's. Hier werd ik tijdens het traject in doorverwezen en kon ik gratis volgen via Soofos. Voor mij mag er dieper ingegaan worden in welk programma je de cursus kan maken en hoe je de montages erin kan verwerken. Het traject hielp mij enorm bij het structuur krijgen van de inhoud die ik aan wil bieden. De feedback van de instructeurs was duidelijk en heeft mij goed op weg geholpen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
7

Problemen met inloggen prima opgelost

Mijn problemen met inloggen zijn prima opgelost. Werd snel en doelgericht geholpen door de medewerker van de helpdesk.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht werkende app en veel te dure cursus

Ik moest iedere keer meerdere keren opnieuw inloggen om verder te komen in het cursus programma. Heel onhandig. De gevolgde dwarsfluit cursus was ondermaats en veel te duur voor het gebodene

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Peter, Dank voor je reactie en beoordeling. Helaas was er inderdaad op het moment dat je bezig was in de App een storing. Daardoor moest er vaker ingelogd worden dan de bedoeling is. Dat is als het goed is met de updates van de App verholpen weer, en zou dus niet meer moeten voor komen. De dwarsfluit cursus gaan we verder op induiken, en kijken wat daar aan de hand is. We zullen met de instructeur in contact gaan om te kijken hoe en waar de cursus verbetering nodig heeft. Stuur gerust je inhoudelijke feedback over de cursus naar ons toe via Support@soofos.nl, dan kunnen we dit meenemen richting de instructeur!

8

Voor ieder wat wils!

Soofos biedt een enorm scala aan cursussen aan, de ene nog uitgebreider dan de andere. Dus waar je dan ook graag wat meer over wilt weten, zoek en gij zult vinden! Of het nou een cursus is over fotografie, Microsoft Excel, de Adobe programma's, WordPress of misschien wel een cursus yoga of mindfulness, Soofos heeft het allemaal. Het enige nadeel is dan eigenlijk dat ik veel te weinig tijd heb om me in al die cursussen te kunnen verdiepen! Maar daar kan Soofos niets aan doen. :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig leuk en leerzaam

Leuke cursus waar je leert een reisblog/verhaal te maken door zaken in je op te nemen, te ordenen en later op papier te zetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Al een leuke/interessante, duidelijk uitgelegd cursus gevolgd. Daarna problemen met het behaalde certificaat; na een mailtje aan de klantenservice van Soofos is dit keurig voor me opgelost. Inmiddels met mijn tweede cursus begonnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn platform om je cursus te maken en te verkopen

Soofos is voor mij een perfect platform om mijn cursussen op aan te bieden. Het is heel gebruiksvriendelijk en het team staat altijd voor je klaar voor eventuele vragen. Met een gerust hart kan ik er mijn cursussen laten draaien. Echt een aanrader voor als je ook jouw cursus wilt delen met veel mensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Handige en toegankelijke site om je online cursus aan te bieden

Soofos is een handige site om je online cursus aan te bieden. Er is ook veel ondersteuning bij het maken van je cursus en vragen over bijv. techniek worden snel beantwoord. Ik vind het een prettige manier om mensen in aanraking te laten komen met mijn cursus.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect platform voor iedereen die een cursus wil verkopen

Ik was op zoek naar een platform waar ik gemakkelijk mijn cursus kon onderbrengen. Soofos maakt het super simpel om alles te beheren en regelt ook de betalingen voor je. Dat laatste was voor mij hetgeen wat me overhaalde om voor Soofos te kiezen en ik heb er geen moment spijt van gehad. Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes, maar die worden goed opgepakt door het team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Laaiend enthousiast als student en instructeur

Ik ben laaiend enthousiast over Soofos en kan het iedereen aanraden die een cursus wil aanbieden of die iets nieuws wil leren. Het platform is ontzettend gebruiksvriendelijk en de service en ondersteuning die ik van het Soofos team heb gekregen tijdens het opzetten van mijn cursus is ongelooflijk. Met name dank aan Anton en Lonne voor de altijd snelle reactie en oplossingsgerichte mindset!

 • Aanbevelen? Ja
6

Ingewikkeld maar met goede hulp

Het is elke keer moeilijk je gekochte cursus terug te vinden. Gelukkig helpt de customer service (Lonne) heel snel en goed. Gr,

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Annemiek, Dank voor je reactie, en vervelend om te horen dat het lastig voor je is om de cursus terug te vinden. We hebben wat veranderingen doorgevoerd, die het mogelijk makkelijker voor je maken! Gelukkig staat Lonne altijd klaar om je te helpen bij verdere vragen :),

10

leerzaam en dat in mijn eigen tempo

Soofos is een mooi platform met veel keuzemogelijkheden. Ik heb gekozen voor het traject Allround DTP en ben nu op driekwartvan de studie. Geweldig! De wijze waarop alles wordt uitgelegd en voorgedaan in de videos is rustig, begrijpelijk en helder. Dit alles aangevuld met de livesessies die ook nog eens terug te kijken zijn maakt mij een tevreden student.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Bij VVV Texel volgen we met 4 collega's een mooi online SEO training bij Soofos. Bij aanvang van de cursus bleek dat we 2 verschillende SEO cursussen hadden besteld. De support afdeling van Soofos heeft dit razendsnel en zonder kosten recht gezet. Nu kunnen we elkaar overhoren!

 • Aanbevelen? Ja
6

beetje meh.

ten eerste wordt ik op een of andere manier Joris genoemd door jullie automated messages. ten tweede is de content van de cursus een beetje van middelmatig niveau. ten derde is het heel naar navigeren door de cursus omdat dat in groupen/cursus en dan weer in een sidebar staat. ook wordt ik meerdere keren uit de cursus gezet terwijl ik wel ingelogd ben.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hoi Jeroen, Dankjewel voor je feedback! We hebben de automatische berichtjes gelijk aangepast, dus als het goed is heb je je eigen naam weer terug. Om je te kunnen helpen bij je andere feedback, hebben we iets meer informatie van je nodig. Zo horen we heel graag welke cursus je momenteel aan het volgen bent, en komen we heel graag met je in contact over welke problemen je precies ondervindt met navigeren door de cursus. Zo is het uit de cursus gezet worden een probleem dat we nog niet eerder hebben gehoord en graag verder willen uitzoeken. Zou je ons misschien willen mailen op support@soofos.nl?

10

Geweldig leerplatform voor cursisten én instructeurs

Ik ben al enkele jaren met veel plezier instructeur op Soofos. In die tijd heeft het platform een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Soofos is steeds overzichtelijker en beter geworden. En het aanbod aan cursussen wordt ook steeds uitgebreider en beter. Verder is de support ook top: als instructeur krijg je alle hulp die je nodig hebt bij het maken van een cursus. En als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Kortom, Soofos is een geweldig leerplatform voor cursisten én instructeurs!

 • Aanbevelen? Ja

Over Soofos

Met Soofos maken we van leren een ervaring: wij geloven dat je leert door te doen. Met honderden praktische, Nederlandstalige online cursussen leer je snel nieuwe vaardigheden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd