Ontspannen sfeer. Duidelijk advies. Goede verdere communicatie. Goed bereikbaar.
De medewerkerster was heel prettig. En geduldig. En legde de zaken op een prettige manier uit.
Heel professioneel en kennis van zaken.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Duidelijk uitleg over mijn situatie over mijn ogen en hoe mijn zicht met kerataconus verbeterd kan worden.
I had a good fitting session for a new pair of contact lenses here. The staff were friendly and helpful, able to answer questions and made sure I knew everything I needed to.
Een hele goede service. Ze nemen echt de tijd voor je. Zeker een aanrader als je keratoconus hebt.
Ontzettend goed geholpen! Heel vriendelijk en behulpzaam, en er werd echt de tijd genomen. Wat ik het meest waardeerde is de oprechte betrokkenheid. je merkt dat er echt om je gegeven wordt. Ik heb hier een hele fijne en positieve ervaring gehad.!!
is de oplossing voor mijn oogprobleem, jarenlang dieprode ogen gehad{verkeerde lenzen}nergens oplossing doorgestuurd door oogarts oogziekenhuis rotterdam ook zeer snelle levering en service!
Ik ben door Rian Kleijs heholpen en zij heeft mij zeer vakkundig geholpen met het bepalen van de sterkte van mijn keratoconus. door haar krijg ik nu eindelijk een bril die ik behalve voor mijn beeldscherm ook normaal kan dragen. Een echte aanrader!
Chretien is fantastisch. Als hij er niet was geweest dan had ik nu niet zo goed kunnen zien.
Ik heb hier een hele goede ervaring gehad met mijn keratoconus. Ik had lange tijd moeite met het vinden van de juiste lenzen, maar hier ben ik echt goed geholpen. Er werd goed gekeken naar mijn ogen en het onderliggende probleem werd duidelijk en zorgvuldig vastgesteld. Ik kreeg duidelijke uitleg en advies, en er werd echt met mij meegedacht. Dankzij de juiste begeleiding en aanpak heb ik nu eindelijk lenzen die goed zitten en goed werken. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor en kan deze plek zeker aanbevelen
Betrokken, vriendelijk, duidelijk, zorgvuldig en vakkundig.
Fijne uitleg en personeel.
Het is niet de moeite waard om naar het Keratoconuscentrum te gaan voor contactlenzen. De medewerkers zijn vriendelijk, maar luisteren amper naar wat je zegt en hebben weinig kennis van zaken. De communicatie is zeer onduidelijk en het is duidelijk dat het enige doel is om zoveel mogelijk te verkopen. Eerlijk advies krijg je hier dus absoluut niet. Meerdere keren lenzen laten aanmeten en het resultaat werd alleen maar slechter. Mijn zicht was met lenzen ook vele malen minder dan zonder. Het is ook wel jammer dat er zoveel neppe reviews op deze website staan, waardoor patiënten met keratoconus naar dit centrum gelokt worden. "Centrum" is trouwens nogal een groot woord voor een enkele medewerker in een kleine kamer.
Bedankt voor uw review. We kunnen deze helaas niet koppelen aan een klant in ons systeem. We nemen feedback serieus en helpen u graag verder als u contact met ons opneemt met aanvullende gegevens.
Voor de metingen wordt heel precies met glaasjes gemeten. Ook verschillende contactlenzen gepast. Ik krijg voor linkse oog (het meest keratoconus) scleralens, rechts een vormstabiele lens. Er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt goede uitleg. Ook tips hoe je het best je scleralens kunt inzetten en luchtbellen kunt voorkomen, uithalen en schoonmaken. Een zeer deskundig specialist!!!
In nood hadden we de eerste keer aangeklopt voor een accuut geval. Er is prioriteit gegeven aan ons geval, dat ga ik altijd blijven waarderen.
I always feel welcomed and properly treated at the Keratoconus Center Netherlands.
Uitstekend advies en onderzoek
Goeie service
De persoonlijk aandacht en de professionaliteit, is in een woord top!
Beste service ooit. Veel informatie dat je niet overal krijgt
Zeer tevreden. Veel kennis van zaken
Prettige omgeving en zeer klantvriendelijke behandeling zonder druk op een zakelijke overeenkomst.
Een luisterend oor en begripvol, Ik ben heel goed geholpen en kan niet anders zeggen dat ik tevreden bent.
Ik ervaar mijn bezoek als persoonlijk en prettig. Ze nemen ruim de tijd en gaan echt tot het uiterste. In tegenstelling tot andere klinieken, had ik het idee dat zij beschikken over preciezere glazen. Geen idee hoe maar ik ging van 0.7 (met correctie) naar 1.0. Echt bizar!
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer