Super tevreden met de hulp en expertise bij het Keratoconuscentrum Nederland! Mijn zorgen en klachten worden serieus genomen en nog belangrijker, ze worden goed opgelost. Dankzij hun begeleiding en advies zie ik beter dan ooit en weet ik precies wat ik kan verwachten. Heb je keratoconus? Neem de moeite en ga hierheen!
Het keratoconuscentrum Nederland is heel professional en behulpzaam. Mijn ervaring is dat iedereen vriendelijk is en dat je met geduld en zorgvuldigheid wordt geholpen, ook wordt alles goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over mijn scelerale lens!
Na alle "reguliere" sclera-lensleveranciers en instanties te hebben bezocht, bleef er uiteindelijk één over die mij de perfecte lens aanmat. Het mooiste was dat ik eerder blij was met het resultaat dan zij, dus gingen ze nog even door en kreeg ik er nog een paar procent zicht bij!
I had an excellent experience at this eye clinic. The professionals were extremely attentive, knowledgeable, and experienced in addressing my specific needs. From the moment I arrived, I felt welcomed and well cared for. Their expertise and dedication to providing top-quality service truly stood out. I highly recommend this clinic to anyone looking for exceptional eye care.
Goed geïnformeerd over de keuze om naast een bril oom lenzen te gaan nemen
Zeer vriendelijk zeer vakkundig
Heel flexibel bij het maken en verplaatsen van mijn afspraak. Goede en duidelijk advies , heeft de tijd genomen om een goede oogmeting te doen om uiteindelijk de best passende contact lenzen te adviseren
Ik heb volledig het gevoel dat het om mij gaat en er is een hoge mate van deskundigheid
Heeft aandacht voor wat er nodig is. Geeft goede tips en adviezen. Is deskundig en denkt mee. Is de reistijd zeker waard.
Niet enkel oog voor het aanmeten van de lenzen, vraagt goed door welke algehele klachten er zijn cq welke verbeteringen met het zicht/dragen van lenzen gewenst zijn. Zeer kundig advies. Heel erg tevreden over het resultaat.
Ik werd behandeld door een hele lieve en geduldige arts. Hij vertelde alles wat hij deed en gaf duidelijke voorlichting. Ook legde hij uit hoe ik beter met mijn lens om kon gaan. De arts stond ook zeker open voor een gezellig gesprekje. Toppers zijn jullie!
I’ve had keratoconus for over 10 years and it’s been progressing. This visit was the first time in years that I came across a specialist who knew what they were talking about and who I knew I could trust with the result. I am going to have glasses - that nobody before could develop. It’s the first time in years that I’m going to see properly, I’m very happy!
Ik ben onlangs bij Keratoconuscentrum Nederland langs geweest om een bril op te meten. Ik wist niet dat dit mogelijk was met keratoconus. Ik ben zeer goed geholpen, en heel zorgvuldig door het proces heen begeleid door hen. Ze zijn zeer deskundig en vriendelijk. Ze hebben me ook geen illusies verkocht, heel eerlijk over hun diensten en producten.
Ik ben er met mijn zoon met down syndroom geweest omdat hij keratoconus heeft. Ze waren zeer behulpzaamen geduldig omdat het toch wat lastig was om het goed te kunnen bepalen welke glazen hij nodig heeft omdat hij niet goed antwoord kan geven. Ze waren erg lief en geduldig met hem. Binnenkort krijgt hij zijn nieuwe bril met nieuwe glazen. Ik ben benieuwd of hij beter gaat zien ermee.
Ik ben echt uitstekend geholpen. Het betreft een zeer deskundige en klantvriendelijke instelling. Men neemt echt de tijd om je te helpen. Alles is heel goed uitgelegd. Ik had van tevoren al een montuur gekocht. Deze werd met de glazen meteen in bestelling gezet. Na anderhalve week heb ik mijn bril netjes via Post.nl ontvangen. Super!
Goede instelling, ze leggen heel goed uit en ik besteed veel aandacht aan de patiënten.
Ben zeer tevreden klant, Was jaren opzoek naar iemand met kennis over mijn oogafwijking en eindelijk zit ik hier op mijn plek. Kreeg alles goed uitgelegd en er werd goed geluisterd en moderne apparatuur. Ik ben met een goed gevoel hier weggegaan.
Uitstekende hulpverlening bij het aanmeten van lenzen. Er is veel kennis aanwezig over het juist aanmeten van nieuwe lenzen.
Je bent geen nummer. Er wordt tijd en aandacht aan je besteedt. Beantwoordt je vragen naar tevredenheid. Zeer deskundig. Vriendelijk. Empatisch.
Zie bovenstaand.
Ik voelde me gezien en gehoord. Veel uitleg gekregen. Ze nemen de tijd voor je. Ik hoop dat mijn nieuwe glazen de verbetering gaan opleveren waar ik op hoop.
Er is alle tijd genomen voor een onderzoek. Er was een ontspannen sfeer en er werd goed doorgevraagd naar de klachten. Er werd ook niks opgedrongen. Al met al een hele positieve beleving.
Bril en contactlenzen boven verwachting goed aangemeten.
Goede specialistische zorg
Eindelijk, een specialist die mijn klachten serieus neemt, goed luistert en een oplossing probeert te vinden voor mijn klachten. Ook mijn pijnklachten en vermoeidheid zijn erkent en er wordt daadwerkelijk wat meegedaan. Ik ben onwijs tevreden over het keratoconuscentrum. Iedereen is vriendelijk en ze denken graag met je mee en staan je vriendelijk te woord. Ze werken snel en zijn flexibel en die combinatie is erg prettig.
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer