Perfect geholpen. Ziekenhuis kwam er niet uit. Door de meting van de heer van de Braak kan mijn zoon weer goed zien en weer normaal functioneren! Mijn dank is groot!
Vakvundig vriendelijk
Bij Kaaschieter word je altijd vriendelijk geholpen. Of je nu komt om je bril te laten verstellen, een oogmeting te doen of een montuur uit te zoeken, de medewerkers nemen alle tijd en zijn vakkundig. Je kunt merken dat zij ervaren zijn en begrijpen wat zij doen. Ze leggen uit wat zij adviseren en wat de achterliggende gedachten hierbij zijn. Wat mij betreft: Klasse, Kaasschieter!
Vriendelijk en vakkundig
2x een bril uitgezocht bij dezelfde opticien en 2x dat hij bij aankomst een bril voorstelde die het ook werd. Je bent geen nummer maar een persoon en dat merk je.
Er werden nieuwe lenzen voor mij besteld, maar niet gevraagd naar mijn verzekering. Zelf ook niet op tijd aan gedacht, maar ik moest het hele bedrag zelf betalen. Als ik dat geweten had was ik naar een ander gegaan waar menzis wel mee samenwerkt.
Eerlijk en goed advies
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Ons zoontje van 6 werd als een heer behandeld wat hij zeer waardeerde.
Top Ben heel blij met mijn bril de juiste hulp gehad bij het uitzoeken Ook moeite gedaan om me snel te helpen Misschien niet de goedkoopste glazen maar zeker zeer vakkundig opgemeten
Betrokken, zoeken actief mee. nemen de tijd voor de klant
Mooie winkel, groot assortiment, professioneel, vriendelijk.
Mooie winkel, groot assortiment, professioneel, vriendelijk.
Ik ben op een prettige en professionele manier geholpen. Goede service. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en ervaren.
Er werd ruimschoots tijd genomen om te adviseren. Dat was net wat ik nodig had omdat ik met verschillende vragen zat.
Ogen goed onderzocht
Zie hier boven.
Altijd goede service, al meer dan 45 jaar klant
Laatste jaren altijd geholpen door dezelfde opticien maar ook eerdere ervaringen met ander personeel is heel goed! Inmiddels ca.30jr klant hopelijk nog vele jaren!
Jan van Schaffelaarstraat 11 1
3771 BP Barneveld
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!