Goede en deskundige adviseur
Alle tijd en aandacht om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen Ook de oogarts was blij met het advies van de opticien
Sander neemt de tijd, geeft goed advies en denkt mee in oplossingen.
Top om zo geholpen te worden!
Sander is een professionele man die oprecht de tijd neemt, meedenkend en zeer professioneel te werken gaat om het beste resultaat te behalen! Altijd vriendelijk, geïnteresseerd met volle 100 procent aandacht voor klant en kwaliteit. Stelt de oogzorg als prioriteit! Ik kom hier al mijn hele leven en door de persoonlijke aandacht en geboden kwaliteit blij ik hier komen.
Prachtige zonnebril aangeschaft. Ruim de tijd genomen om uit te leggen waarom dingen werken zoals ze werken. Het resultaat is een bril die zit als gegoten. Ik ben erg tevreden.
Service gericht, kundig, positieve instelling
Sander is een uiterst vriendelijke en geduldige opticien. Doet alles wat nodig is voor de klant en regelt alles netjes als 'kleine zelfstandige'. Respect en zeker aan te bevelen.
Er wordt naar je persoonlijke wensen geluisterd en gehandeld.
Wordt op een rustige manier geholpen.Duidelijke uitleg en een goed resultaat.
Prettig, deskundig advies en ere wordt tijd voor je genomen.
Ik vind Eyecare een prettige winkel waar ik graag kom als het weer tijd is voor een controle en/of aanschaf van lenzen of bril. Sander Tjon weet veel en geeft goed advies. Hij neemt de tijd voor je en is leuk om te leren kennen, zonder dat het opdringerig is. Ook fijn om een kleine zelfstandige te steunen in plaats van de grote ketens, zeker in deze lastige tijden. Sander's enthousiaste verhaal hoe hij zijn tijd heeft ingezet om de kelderverdieping zelf te verbouwen: vraag er eens naar! Echt uniek om te horen hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen!
Ik loop al meer dan 20 jaar bij deze opticien, die sinds enkele jaren onder de hoede is van EyeCare. Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ik vind het fijn, om steeds hetzelfde gezicht te zien, en op deze manier ook een band op te bouwen. Naast mijn lenzen wilde ik ook een bril. Heel fijn hoe hier dan ook in geadviseerd wordt. Ik kan echt alleen maar complimenten geven over deze opticien en over Sander Tjon als persoon.
Van Mandersloostraat 57
2406 CC Alphen aan den Rijn
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!