Ik vond dat ik toe was aan een nieuwe bril. Bij EyeCare Beverwijk werd er ruim de tijd en aandacht gegeven aan het meten van mijn ogen. En daarna werd ik goed geholpen aan een nieuw montuur. Zelf wist ik niet wat voor montuur ik zocht, maar ik weet wel wat ik mooi vind. Ik kreeg veel monturen te zien en niks werd opgedrongen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe bril en zonnebril die perfect bij me passen. En ik kreeg een goed advies hoe ik de brillen schoon moet maken zonder ze te krassen. Ik ben er helemaal bij mee. En ik kom hier weer terug als ik iets nodig heb.
Deskundig en vriendelijk
Leuk stel, fijn en goed geholpen!
Toevallig binnen gelopen om te kijken voor een bril mijn smaak is toch wel apart en hier door kon ik niks vinden in andere winkels. Eigenlijk gelijk gevallen voor een paar brillen, nu moest ik kiezen. Ruim de tijd, hulp/ advies bij twijfel. Eigenlijk een winkel die niet zo standaard is, top.
Professionele en kundige medewerkers, altijd een luisterend oor en meedenkend, zowel in de winkel als aan de telefoon! Zeer tevreden!
Vriendelijk en meedenkend.
Vriendelijk personeel, deskundig en altijd dezelfde mensen in de winkel en goede service.
Echte aandacht. Goed meedenken met de klant. Aardige en vriendelijke bejegening. Goede (na)service
Ik kom hier nu een paar jaar en ook mijn zoon en schoonfamilie komen hier inmiddels en zijn dik tevreden. Het personeel, een echtpaar, is heel deskundig, heel aardig en heel geduldig. Ook fijn dat er niet steeds wisselend personeel is. Mijn vader gaat binnenkort ook heen en ik hoop dat hij ook zo tevreden is!
We komen nu al heel wat jaren bij EyeCare in Beverwijk en wij zijn altijd zeer tevreden over alles. Het personeel is zeer vriendelijk en ze hebben je graag. Ze zijn professioneel en geven uitstekend advies. Echt een aanrader!!
Ik kom al jaren bij Eye Care te Beverwijk. Tot nu toe nimmer een negatieve ervaring gehad. Je wordt er deskundig geholpen en ik voel me op m'n gemak in die zaak. Dat komt ook omdat de zaak al jarenlang door hetzelfde echtpaar wordt geleid.
Zeer tevreden over het kundige ,vriendelijke en service verlenend personeel. In een woord, superrrrrr.
Overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel dat ruim de tijd voor je neemt, ook als je alleen even binnenloopt om je bril te laten bijstellen. Fijne multifocale glazen voor probleemloos zicht op alle afstanden.
2 keer in het jaar worden mijn ogen goed gecontroleerd . Het zijn mensen die goed service verlenen.
Voelt alleen wel als een dure opticien, ik heb in ieder geval nooit een aanbieding op een montuur onder de 100 euro. Terwijl alle reclames wel doen denken dat de opticien wereld er ook eentje van prijs vechters aan het worden is.
Vakkundig en vriendelijke. Denken goed mee met de klant. Winkel is overzichtelijk met ruime keus voor een bril die bij je past. Er wordt voldoende tijd genomen om tot de juiste keuze te komen.
weten waar ze het over hebben, nemen de tijd, geduldig en professioneel
Je wordt hier prettig en deskundig geholpen.
Ik ben super goed geholpen met mijn lenzen. Na samen wat oefenen en thuis zitten ze perfect en zie ik vele malen beter dan eerst.
Altijd een goed advies en zeker van een bril die bij je past. Dit is erg fijn bij een toch grote uitgave.
Goede locatie. Goede collectie Zeer vriendelijk, geduldig en vakkundig personeel. Nemen altijd meer dan voldoende tijd om je te helpen.
Maak binnenkort een afspraak om mijn ogen te laten opmeten. Heb moeite om te wisselen van bril, bijvoorbeeld met pianoselen.
vriendelijk en kundig
Kom al jaren voor lenzen. Een zeer vriendelijk en deskundig duo. Hele goede service. Altijd belangstellend. Prachtig ingerichte winkel. Hoewel in Beverwijk zeer veel concurrentie in de buurt zit, springt juist eyecare Beverwijk eruit vanwege de bovengenoemde punten.
Goede service, heel klant vriendelijk, snelle levering lenzen, bij vragen veel kennis over het onderwerp
Breestraat 114
1941 EL Beverwijk
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!