Goed geholpen goeie service. Goede nazorg. Vriendelijk..
Men gaat tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Zeer goede service en persoonlijke benadering.
Ik ben al jaren klant bij deze winkel .Het bevalt goed .Wordt goed geholpen professioneel. Klant vriendelijk .
Ik kom al jaren en jaren bij deze winkel. Ik heb (zonne)brillen en lenzen gekocht in de loop der jaren. De service is altijd uitstekend, men neemt de tijd voor de klant, -elke- klant, ook een klant die nog nooit eerder is geweest. Altijd vriendelijk, en zeer deskundig personeel. Hieronder kan ik maar één punt van ervaring aangeven, dus ik heb de oogmeting gekozen, echter ervaring met alles, brillen, zonnebrillen, zonnebril op sterkte, lenzen, controles, services als bril bijstellen en zelfs uitgebreid optometrisch onderzoek. Alles altijd top geregeld.
Vriendelijke behulpzame en zeer servicegerichte en gemotiveerde toppers. Nog 1 woord: Geweldig.
Veel expertisie in huis,klantgericht, uitstekende service
Ik voel mij altijd welkom als ik onverwachts langskom.
Erg behulpzaam en meedenkend ! Zeker ook een heel prettige winkel.
Ik ben al meerdere jaren klant.
De medewerkers nemen de tijd, zijn deskundig, behulpzaam en meedenkend.
Goed en vriendelijk geholpen, bereid om mee te denken, zonder pruttelen is op zicht een bril voor mij besteld, die na het meten ook nog snel klaar was. Ook afterservice so far erg aangenaam.
Er wordt meegedacht over wensen en het best mogelijke van de klant. Ik heb dit als erg prettig ervaren.
Worden altijd vriendelijk en goed geholpen. Zijn al velen jaren naar alle tevredenheid klant.
Ik ben vanaf binnenkomst geholpen door Jolande Ze heeft op een uitstekende manier de beste oplossing voorgesteld. Ook de oogmeting gebeurt op een rustige professionele manier. Vandaag bril opgehaald en ook daar wordt tijd voor genomen. Een echte topper
Goede en duidelijke service. Mooie kwaliteits brillen
Ze nemen de tijd voor je.En je krijg goed advies.niks is te veel!!
Prachtige winkel met zeer professioneel en vriendelijk personeel. Aandacht voor niet alleen je ogen,maar voor het gehele mens!
Heel positief, goed klantgericht en besteden veel aandacht voor oogmeting en keuze voor een nieuwe bril.
ben al jaren klant, en dat is niet voor niets zo! kwaliteit, professionaliteit, meedenkend, fijn in de omgang!
Geweldig bedrijf, leuke aardige, kundige mensen.
Lydia helpt me met het aanpassen van nieuwe lenzen. Dit doet ze met veel geduld en precisie. Ze is begaan met de klant en probeert het beste resultaat te halen.
Hele fijne contactlenzen aangemeten door Lydia. In de winkel ook altijd prettig geholpen als ik kom voor lenzenvloeistof of voor een bril erbij.
Tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Advies dat ik eerst naar de oogarts moest vanwege staar. Inmiddels aan beide ogen geholpen en vervolgens een nieuwe bril uitgezocht.
Mijn zoontje van 6,5 bleek staar te hebben. Na de operatie hebben ze mij heel goed geholpen met het adviseren welk montuur het beste bij zijn speciale glazen paste zodat het bijna niet opvalt. Hij is héél blij dat hij nu alles weer goed kan zien!!
Super blij dat mijn contactlenzen zelfs naar Frankrijk opgestuurd worden. Als dit geen service is!
Gedempte Gracht 56
1741 GD Schagen