Magische handen

Ik kom al meer dan 10 jaar bij Marsha voor een gezichtzbehandeling. En vehalve het feut dat ze een vakvrouw us die haar kennis op peil houdt, biedt ze ook een fantastische massage

Heerlijk ontspannen en professioneel

Mijn huid was nogal onrustig en ik twijfelde of ik wel moest gaan. Echter na de behandeling voelde alles heerlijk doorvoed aan. Heel blij met de producten van kalahari.

Fijn en ontspannend

Marsha neemt echt de tijd en geeft ook vaak aan wat ze doet tijdens de behandeling. Ik voel mij erg op mijn gemak bij haar. Een behandeling bij haar is zeker een aanrader!

Klantvriendelijk

Oplossingsgericht , klantvriendelijk, flexibel. Met andere woorden zeer tevreden

Positief

Deskundig en persoonlijk, heerlijk ontspannen tijdens de behandeling.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Ik kom sinds kort bij Marsha en het voelde gelijk goed. Heel vriendelijk, deskundig en ze neemt de tijd.

Vriendelijk, verzorgd en prettige behandeling

Vriendelijke ontvangst en prettige behandeling. Er wordt goed gekeken naar wensen klant en soort huid en prima massage.

Rustige vakkundige schoonheidsspecialiste

Ben al jaren heel tevreden over de behandelingen van Marsha. Maak tijdig een afspraak want haar agenda loopt snel vol.

Ontzettend prettige behandeling!

De behandeling was erg prettig en er wordt ook echt de tijd voor genomen.

Heel prettig

Het is heel fijn om naar Marsha te gaan. Je wordt in de watten gelegd en erg goed geholpen. Ze dringt er niet op aan dat je allerlei dure producten moet kopen. Daarnaast is ze ook erg gezellig om een praatje mee te maken. Ik ben heel blij dat ik voor Marsha heb gekozen.

Goede ervaring

Hygiëne staat in het vaandel. Behandeling goed. Vriendelijk.

Altijd een gezellige sfeer en perfecte behandelingen!

Goede behandelingen en adviezen.

Betrokken en eerlijk.

Ik heb het gevoel gehoord te worden en een eerlijk advies te krijgen.

Vriendelijk, deskundig, super schoon in één woord UITSTEKEND.

Je wordt vriendelijk ontvangen, deskundig geholpen . Ik word behandeld door Ina de pedicure. Ze is altijd vriendelijk en kan mijn vragen en probleempjes aangaande mijn voeten deskundig beantwoorden. De hygiëne staat hier hoog in het vaandel.

Heerlijk ontspannen!

Een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling die perfect aansluit op de behoeften van mijn huid op dat moment. Als herboren verlaat je de salon!

Altijd goed, klasse, vertrouwd en zeer professioneel.

Genieten

Deskundig,ontspannen en een fijne omgeving.

heel goed en plezierig.

Ben al heel wat jaartjes bij Marsha. Altijd prima !!!

Ik word netjes behandeld, geeft goed uitleg

Rustige professionele behandeling

Marsha is prettig en helder in de omgang en een echte vakvrouw.

Een heel ontspannen ervaring

Marsha is een fijn persoon die haar vak verstaat, altijd wel in voor een babbeltje en erg vriendelijk. Het feit dat ik volledig kan ontspannen tijdens een behandeling met een massage (en zelfs bijna in slaap dommelde) zegt alles... Er is een duidelijke structuur in de behandelingen en dat vind ik fijn. Je krijgt waar je voor komt! De locatie is ook ideaal, ik kan er naar toe fietsen maar er is ook in de omgeving plek om je auto (gratis) te parkeren.

Totale ontspanning

Een behandeling van Marsha is een totaal beleving, mooie producten met een professionele behandeling in een rust gevende omgeving