Goede advisering en de tijd nemend Je voelt je direct op je gemak en voelt je klant
GOED ADVIES MOOI ASSORTIMENT
Fijn geholpen en mijn man had ook een meting. En dat is allemaal correct verlopen. En als ik weer gemeten moet worden kom ik zeker ook bij EyeCare. Dus zo als ik het nu heb ervaren heeft u er 2 klanten bij.
Opnieuw gekozen voor een perfect zittende Lindberg. Na een nieuwe opmeting zitten er nu weer glazen in die ideaal zicht bieden. Niet goedkoop en de verzekering wil niet tussen komen. Maar goed en comfortabel zicht is de investering waard.
De oogmeting en uiteindelijk de aankoop van een nieuwe bril was voor mij de eerste ervaring met een opticien in Breda. De service was bijzonder professioneel en service-gericht. Vol lof!
Zeer vriendelijk, professioneel en deskundig personeel. Top service ! Ons gezin komt er voor lenzen, brillen en oogmetingen. Helemaal tevreden.
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Er wordt echt goed de tijd genomen voor de juiste lens! Wat een verschil met een anderen opticien!!
Zeer prettig geholpen, deskundig advies, mooie zaak!
Je wordt vakkundig geadviseerd en krijgt de volle aandacht. Mooie zaak!
Ben uitstekend geadviseerd
Sinds paar weken klant bij EyeCare en mijn eerste ervaring is zeer positief. Professioneel personeel, zeer vriendelijk en geven goed advies.
Ze zijn altijd even vriendelijk en bereid je te helpen met veel geduld. Erg prettige mensen.
Altijd uitstekend geholpen
Ik was het continu op en afzetten van een leesbril helemaal beu. Daarop zijn we met lenzen gaan experimenteren en na wat proefpogingen op mijn huidige lenzen uit gekomen en al een jaar heel tevreden mee.
Super goede service en vooral het meedenken voor het juiste product. Super vriendelijk personeel en behulpzaam. Hele mooie zaak!!
Ik heb sinds een jaar lenzen via deze zaak en ben extreem tevreden met de service, de uitleg, de deskundigheid, de klantvriendelijkheid. Fijne mensen, fijne zaak.
Snel, goed en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk en deskundig team!
Ginnekenweg 34
4818 JG Breda
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!