Snel geholpen
goed lekker kopje koffie klaar terwijl u wacht
Zoals altijd vlot geholpen door gastvrouw Monique, zij is altijd vriendelijk en handelt zaken vlot en bekwaam af. De servicebeurt gaf geen verrassingen en ook de matten set was vlot besteld en geleverd. Nette nota ook geen verrassingen kundige monteurs, ik kom hier graag.
Vriendelijk en vakkundig staan altijd voor je klaar zeer behulpzaam.
Prima onderhoudsbeurt en apk uitgevoerd.
Goed en netjes geholpen met een ondehouds beurt van mijn auto.
Vriendelijk personeel en snel geholpen.
Kwam met band met doorn erin vanuit Luxemburg. De volgende ochtend moest ik weer terug naar Frankrijk. Werd meteen geholpen en een uur later met nieuwe banden terug naar mijn huis in Frankrijk gereden.
Aardige mensen en goede en snelle service! Altijd goede ervaringen bij CarProf garage Van Boven.
Goed geholpen
de monteurs zijn vak mensen eh het kantoor personeel zijn altijd vriendelijk. dus lekker wachten bij een heerlijke kop koffie
De medewerk(st)ers zijn vriendelijk en nemen de tijd e.e.a. uit te leggen bij vragen
Snel en proffesioneel geholpen
Prijs/kwaliteit is top. Kundige monteurs super vriendelijke receptioniste.
Alles gaat in overleg
Van Boven is een fijne dealer. Ze staan altijd voor je klaar en een afspraak is vlot gemaakt. Iedereen is er heel vriendelijk, de koffie staat klaar. Wat mij betreft een aanrader!
snelle afspraak, Op afgesproken tijd geholpen. Ga zo door
Zie boven
Van afspraak en reparatie/onderhoud tot uiteindelijke oplevering is prima geregeld.
Mijn auto rijdt weer super
Ik heb volledig vertrouwen in Van Boven Emmen en ben altijd erg tevreden. Ik voel me na gedaan werk door dit bedrijf altijd veilig op de weg.
dan is toyota beter uitleg alle knopjes,en wij hadden auto besteld met weinig knopjes enz,ook geen uitleg besparende knop voor energie rijden,je moet de kruising altijd op rood zetten laat je hem in ernergie stand dan slaat hij af,,ik ben de enige nog die in deauto rijd.en ook nog had laatst de accu stuk .zit er op de deur handle een knopje om de deur te ontgrendelen,zoiets moet de verkoper toch uitleggen
Voor mijn gevoel word ik niet geconfronteerd met reparaties cq onderhoud welke niet noodzakelijk zijn
ik ben tevreden
Phileas Foggstraat 10