Ik kom er al heel veel jaren en blijf dat doen!
vlotte afhandelijk en vriendelijke ontvangst
Gewoon netjes geregeld en zoals het hoort en altijd berijd om mee te denken .
Van maken afspraak tot terug ontvangen auto na beurt alles goed geregeld
Tot op heden hebben wij zeer goede ervaring met CarProf Van Boven Emmen.De afspraken die met ons worden gemaakt worden zeer vakkundig opgelost .wij bevelen deze autobedrijf zeer aan ,als wij weer aan een nieuwe auto toe zijn gaan we hier zeker weer naar toe .Ook de afspraken met de verkoop gaat zeer soepel .van ons krijgt dit bedrijf een Dikke 10.
gewoon goed van afspraak maken, leen auto, reparatie en auto netjes gewassen.
top
Prima uitleg. Tevreden over gemaakte afspraken.
De ervaringen waren zeer goed, prima geholpen. De koffie was lekker. Iedereen vriendelijk. Goede uitleg wat er allemaal gebeurt is.
Zoals gewend, werd de reparatie weer snel en volgens afspraak afgehandeld en betaald. Ik kreeg die dag zelfs nog een auto om mee naar huis te komen.
Het hele proces van afspraak maken, de uitleg van en de servicebeurt zelf alles verloopt heel prettig.
prima behandeld door de mensen
Auto perfect en brandschoon afgehaald, super.
Al jaren een zeer tevreden klant!
In het weekend had ik opeens onderweg een lastig probleem met mijn auto. 's Maandags ben ik zonder afspraak naar mijn garage Van Boven in Emmen gegaan. Direct werd gekeken wat het probleem was, terwijl er door de vakantie maar 2 monteurs aanwezig waren en het erg druk was. De reparatie zou een dure grap worden. Mijn auto is al oud en daarom hebben de monteur en ik samen een goedkopere alternatieve oplossing bedacht. Goed meegedacht en goed opgelost.
Niels op aan te merken, zie bovenstaande
Schade aan de auto perfect geregeld, zowel de schade als de melding bij de verzekeraar
Het is een klantvriendelijk bedrijf. Ze bellen als er iets gerepareerd moet worden en het wat duurder uitvalt en je weet zeker dat de reparatie goed gebeurt
Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Meteen aan de beurt en voor de koffie op was, was de auto weer gereed.
Advies en aankoop in prettige sfeer. Ook heeft men extra inspanning gedaan om de auto snel afleverklaar te maken. Ook naleveren nieuwe boekjes geen probleem. Al met al goede ervaringen.
Ik ben professioneel en goed behandeld. De reparatie en inspectie (inclusief airco) is goed uitgevoerd.
altijd vriendelijk, niets is te veel ,koffie staat klaar ,uitstekende service . kortom: een heel tevreden klant
Goede service, vriendelijke mensen
Je wordt altijd goed geholpen
Van te voren wist ik waar ik aan toe was
Phileas Foggstraat 10
7821AK Emmen