Altijd goed geholpen, goede prijsafspraken. Correcte afhandeling en reparaties.
Goede professionele service
Komend bij de balie met een niet direct traceerbaar euvel, werd dit toch professioneel geanalyseerd en een reparatie uitgevoerd. Tussentijdse aanmelding en dan toch de tijd aan je geven!
Fijne garage. Afspraak altijd vlot gemaakt, heel flexibel als je een keer een probleem hebt. En heel aardige medewerkers!
x
Ik ben zeer tevreden over de service van Carprof Van Boven Emmen, deskundig en vriendelijk personeel. Carprof van Boven is echt een aanbeveling waard.
Alles is goed
Afspraken worden exact nagekomen
Nette eerlijke service.
Mijn Swift aangeboden voor 4 nieuwe Vredestein All Season banden plus een nieuwe accu. De auto in de middagpauze gebracht en tegen half drie al bericht dat de auto klaar is.
Ze doen wat ze zeggen
Alles volgens afspraak. Goede monteurs en fijne behandeling. Alles zoals besproken.
Afspraak gemaakt voor grote beurt en APK. Alleeen APK uitgevoerd. Grote beurt geentijd voor.
Een bedrijf zoals je wilt.
Kom er al jaren en altijd vriendelijk en correct geholpen
had probleem met draadloos gebeld worden hebben direct actie onder nomen systeem update en het werkte weer
lekker warm, koffie, krant, vriendelijk personeel
Mijn accu had het begeven en ben zonder afspraak naar de garage gereden. Ik werd vlot geholpen, ook zonder afspraak.
Prima service. Wordt rekening gehouden met de wensen van de klant qua planning. Leenauto mogelijk. Klantvriendelijk. Bij extra reparatie altijd even persoonlijk contact en afstemming. Goede prijs kwaliteit verhouding. Extra service door auto schoon te maken bijvoorbeeld. Nauwkeurige controle op eventuele andere mankementen die je zelf niet zijn opgevallen. Carprof pechhulp gratis bij periodiek onderhoud.
Als je langskomt met een probleem helpen ze je direct even. Een kleinigheid wordt ter plekke opgelost en soms ook kostenloos. Bij apk en beurt heb ik het gevoel dat ik niet bedonderd wordt. Nette prijzen en vervangd vervoer beschikbaar als je niet zonder auto kunt
Ik wordt altijd uitstekend geholpen door zeer vriendelijk personeel.
Ik ben zeer ontevreden omdat ik nog steeds de pas niet van jullie ontvangen heb. Wel de brief. Wel betalen maar geen service.
Bandenwissel....zomer naar winter; in een half jaar tijd een prijsverhoging van 30% (van 70 naar 97 euro). Hierover is vooraf niet gecommuniceerd.
Phileas Foggstraat 10
7821AK Emmen