Goede garage die goed communiceert.
Onderhoudsbeurt laten uitvoeren , netjes uitgevoerd en nadien hebben ze de auto gewassen terug geleverd , bij het afrekenen word de rekening zeer netjes gespeciviseerd door een zeer vriendelijke dame.
Pech op onze vakantiereis. Weer thuis naar van Boven Diagnose gesteld het de automaat is begroot en reparatie uitgevoerd binnen begroot bedrag. Daarbij 3 dagen vervangend vervoer. Wij zijn zeer tevrefen
Staat hier boven.
We waren al heel tevreden over de aankoop van een Alto en SX4, 12 maanden later bij de eerst volgende APK werden zaken keurig opgepakt, aangepakt. Afspraken worden nagekomen.
Top bedrijf, top mensen.
Correct en vriendelijk
Mijn ervaring is dat je heel duidelijk weet wat je kan verwachten en als er een dure ingreep gedaan moet worden dan wordt je van tevoren dat aan je medegedeeld. Ook bij de balie wordt je vriendelijk geholpen
Heel goed geholpen bij onderhoudsbeurt,leen auto en bijophalen eigen auto was die mooi gewassen.
Korte lijntjes, goede afspraken.
Altijd klantvriendelijke behandeling!!
perfecte uitleg, reparatie en netjes.
Zoals al jaren prima service
Altijd vriendelijk en goed geholpen. Goede adviezen
Professioneel vakkundig en flexibel
Makkelijk afspreken, prima leenauto, op tijd klaar en alle medewerkers zijn heel vriendelijk. Een aanrader!
Goede informatie over het de gang van zaken
Overleg is er voortdurend als iets extra moet gebeuren
Ze gaan zorgvuldig te werk en maken geen overbodige kosten .ik kom er al heel veel jaren voor onderhoud en reparaties.En altijd tevreden met het resultaat.
vakkundig, vriendelijk en transparant
Perfecte service zowel tijdens als na garantie periode. Wordt altijd vriendelijk geholpen en overleg en/of uitleg bij reparatie/herstel.
Wordt vooraf geïnformeerd dat de auto een service beurt nodig heeft,en of ik een leenauto nodig heb Altijd prima geregeld
Phileas Foggstraat 10
7821AK Emmen
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen