Al jarenlang een vertrouwd adres waar je als klant nog persoonlijk wordt gewaardeerd.
Helder en vriendelijk. Nog nooit het idee gehad dat we hier belazerd werden. Top bedrijf!!
Zeer klantvriedenlijk en snel geholpen.
Klantvriendelijk en denken heel goed mee om het zo aangenaam mogelijk te maken.
Wederom naar tevredenheid geholpen
Wordt er prima geholpen en geadviseerd
Betrouwbare garage, prima service en personeel!!
Fijne garage met Brabantse vriendelijkheid
Heel vriendelijk personeel.
altijd perfect geholpen
als van ouds
Ik ben altijd heel tevreden met de service bij Schuurmans, ze denken en mee ook als er haast bij is. Goede prijs prestatie en vooral ook vriendelijke mensen (met humor). Ik kan Carprofs Schuurmans van harte aanbevelen.
Geweldige service en zeer vriendelijke mensen en personeel
Geweldige service en bijzonder klantvriendelijk
Altijd prettig en vrolijk contact. Wordt snel geholpen en geen vraag is te gek. Hele fijne vakmensen!
Goede service klantgericht en vooraf offerte voor onderhoud apk
Prima bedrijf kom afspraken na
Prima service, zeer goede communicatie en altijd een uitstekende ervaring.
Had een gigantische probleem, dat ze meteen verholpen hebben.
Snel reageren op mails, keurig ontvangst, auto staat netjes klaar in rijrichting
Lekker snel de zomerbanden verwisseld!
Vertrouwd adres
Prima bedrijf
Geweldige autogarage, zeer klantvriendelijk en een uitstekende technische kennis. En het belangrijkst, ze zijn zeer betrouwbaar. Kan niet beter
Industrieweg 34
5262GJ Vught