Vanwege de korte duur , kon ik wachten: in een speciale hoek van de showroom: hier rustte een (serene) rust : zeer waardevol !!!!
super geholpen weer!!!!
Problemen met de auto worden vakkundig verholpen.
Geen
Komt al jaren bij Garage Schuurmans altijd goede service en betrouwbaar
Goed service. Al meer dan 20 jaar klant. We worden altijd uitstekend geholpen.
Die was heel goed
Goed geholpen met APK keuring en nieuwe banden!
Erg tevreden
Afspraak snel gemaakt
Carproef Schuurmans, Dit is de beste garage, qua service, montage,etc.
Duidelijk advies en goed geholpen
Komt altijd afspraken na
Superfijn autobedrijf, met persoonlijke en prettige benadering. Prijzen zijn goed, geen verassingen en komt afspraken na.
Efficiënt en zeer hulpvaardig
Uitstekende service, vriendelijk personeel
Staan altijd klaar
Was door omstandigheden afspraak vergeten en na mijn telefoontje werd er direct een oplossing aangeboden.
Al meer dan 35 jaar een vertrouwde no nonsense garage. Duidelijke afspraken, goede prijsopgaves en denkt altijd mee met de klant
Altijd transparant overleg!!
Klantvriendelijke service, goed advies en meedenken met de klant.
Uurtje gewacht terwijl de auto gekeurd werd. Zelfs de rekening was positief.
Ik doe mijn verhaal en er wordt serieus geluisterd en bekeken wat ik bedoel met mijn melding van wat er volgens mij niet in orde is. BV een band die niet in orde is.
Snel een afspraak kunnen maken, bellen altijd om te overleggen.
Ik kon snel terecht. Gelukkig is mijn probleem snel gevonden en opgelost.
Industrieweg 34
5262GJ Vught