Ik had een apk keuring en gelukkig was mijn auto goedgekeurd. Ik vroeg zelf om achter ruitenwisser nog te vervangen. Deze moest besteld worden maar was dezelfde dag nog binnen. Goed en snel.
Gewoon prima!
Er wordt met mij meegedacht en dat is wat ik wil. Ben niet een nummer maar een klant.
Goed te woord staan en snelle service
Een fijne garage met goede communicatie en denken altijd met je mee als er problemen zijn met de auto.
Ik kon snel terecht om mijn auto na te laten kijken. Gelukkig was het een klein probleem wat meteen verholpen is. Ik kon dezelfde dag nog met de auto weer naar huis rijden.
Goede service. Prima uitleg van zaken. Zullen je nooit belazeren. Kom er nu al jaren en heb geen reden om dat te veranderen.
Afgelopen maandag supersnel geholpen
Prima service denken mee met de klant
Een vlotte, vriendelijke en oplossend gerichte ervaring.
Altijd goede service en correct en op tijd
Word gelijk geholpen
Transparante communicatie en persoonlijke aandacht.
Alles volgens afspraak. Goed contact. Leenfiets beschikbaar.
Super fijne garage. Altijd vriendelijk en goede service. Weten mijn ook altijd te helpen en vantevoren te vertellen wat de kosten zijn en overleggen wat noodzakelijk is dat moet gebeuren.
Duidelijke en goeie uitleg van de werkzaamheden die bij de onderhoudsbeurt zijn uitgevoerd. En duidelijke uitleg bij de aanschaf van de pechhulp. Een klein minpuntje is dat mijn onderhoudsboekje niet is ingevuld terwijl ik deze op de voorstoel had klaargelegd.
Als nieuwe klant binnen gekomen vandaag. De airco moest op korte termijn werken vanwege de vakantie. Mijn man kreeg een leenfiets mee. Netjes een telefoontje wat de kosten gingen zijn en dezelfde dag was de auto weer klaar, gelijk ook maar een afspraak ingepland voor de APK.
Vorige week gebeld en nu al snel en netjes geholpen!
Wanneer je al meer dan 40 jaar klant bent zegt dit al genoeg. In een zin dus een heel goede relatie zowel m.b.t. de aankoop van onze auto(s), de onderhoud hiervan als de persoonlijke contacten.
Ben hier al jaren klant en altijd naar tevredenheid geholpen.
Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle en fijne hulp van vandaag. Vandaag wilde onze Clio na de eerste rit niet meer starten. Na een aanzet van de ANWB heeft mijn vrouw de auto naar jullie gereden, en hebben jullie ons vandaag direct en compleet kunnen helpen. Dat is echt hele fijne en snelle service - en geeft ons als klant echt een gevoel dat we op jullie kunnen bouwen als er iets aan de hand is. Dank voor jullie snelle en fijne hulp!
Alles naar wens.
Netjes en heel vriendelijk
Mijn ervaring met Carprof Schuurmans is op alle vlakken top. Onderhoud, bus huren, advies bij aankoop of uitvoeren van schadeherstel. Alles wordt correct, snel en tegen scherpe prijzen uitgevoerd. Ook voor een kleinigheidje tussendoor heeft men altijd tijd. Communicatie via mail en telefoon is top. Vriendelijke medewerkers, no-nonsense benadering en persoonlijk. Zo moet een mobiliteitspartner zijn.
Industrieweg 34
5262GJ Vught