Volgens afspraak op tijd aan klus begonnen en binnen de afgesproken tijd afgewerkt. Onder het genot van koffie of soep gerieflijk kunnen wachten in de koffiekamer.
Echt nog een familie bedrijf waar de klant nog koning is !!
Geen overbodige werkzaamheden, alleen wat nodig is en altijd in overleg
vriendelijke en adequate medewerkers. Punctueel en deskundig. Top garage
Vriendelijk en snel!
Alarmlampje ging branden, dus snel langs Schuurmans. Binnen 15 minuten diagnose en weer op pad
snel geholpen
Vriendelijke medewerkers en heldere uitleg. Aanrader
Zeer correcte behandeling en verteld wordt waar je aan toe bent.
Prima!
Nadat mijn vorige auto (Hyundai i10) werd total loss gereden, ontzettend goed geholpen, door Autobedrijf Schuurmans en hebben voor mij een fantastische nieuwe auto geregeld. De professionaliteit en de fijne manier van zaken doen maakt het voor mij een top bedrijf. En zeker een 10 waard.
Mijn ervaring is perfect..snelle service en uiters vriendelijke medewerkers ook in de shop..vriendelijk en beleeft ga zo door..
Vriendelijk, snel en correct
Altijd behulpzaam en meedenkend
en een kopje koffie
Wordt netjes en vriendelijk geholpen!
Binnen een uurtje is er bij mijn auto onderhoud uitgevoerd. Alle filters, olie etc. kunnen er weer tegenaan.
Werdt goed geholpen en op de hoogte gehouden van de kosten. En wordt mee gedacht.
Vriendelijke en deskundige service
Vriendelijk, snel en altijd meedenkend.
Goede service en klantvriendelijk.
De koppeling van mijn auto was kapot. Ik had gebeld voor advies. Ze hebben heel snel gehandeld en mijn auto kunnen maken. Super fijn!
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. Bij deze garage voel ik me helemaal thuis.
Super aardig en top service
Industrieweg 34
5262GJ Vught