Uitstekend qua service en onderhoud en klantvriendelijkheid.
Geven heldere informatie. Verstand van zaken. Komen afspraken na.
Vakkundig advies bij reparatie. Er wordt gekeken naar alternatieven bij vervanging van dure onderdelen om de kosten te reduceren. Daarbij ook een snelle service. Top!
Er werd goed meegedacht om mijn probleem op te lossen
Geen klachten. Alles ging na wens.
De auto was voor een klein herstel. Toen ik de auto ophaalde waren ook de vloermatten gereinigd. Kijk, daar word ik nou blij van. Chapeau
goede rervice
Zeer hulpvaardig en een prima garage.jongens nog bedankt.
De werking van de airco van de auto was niet zoals je mag verwachten, na contact met Schuurmans garage was dit probleem snel opgelost.
zeer goed
Prima en snel gehlopen
Al vele jaren klant en nog steeds zeer tevreden! Altijd goed overleg met de klant!
Deskundig en betrouwbaar
Wordt vrijwel altijd direct en goed geholpen!!
gaat zo door
Snel ter plekke. Tijdelijk opgelost. Daarna naar de garage voor verdere reparatie.
Kom hier al jaren. Nooit klachten gehad.
Alleen voor een APK afspraak gemaakt; bij afgeven auto gevraagd of er ook een kleine beurt mogelijk was. Ondanks dat dit ongepland was werd de auto dezelfde dag gekeurd en werd de kleine beurt uitgevoerd.
Kom al vele jaren bij Schuurmans Vught. Alle jaren een top service. Kan geen negatief punt bedenken.
kwaliteitswerk
Gebeld dat de airco het niet goed doet, mocht de auto brengen en ze zouden de auto even tussendoor pakken. Dus een super service
keurige contacten
Klantvriendelijk goed overleg en goede service
Na schade werd onze auto snel en zeer vakkundig hersteld. Tijdens de herstelperiode mochten we gratis gebruik maken van een leenauto.
Aantal jaar geleden een Seat Leon gekocht, ondanks de zorg en service bleek deze auto niet goed te werken. Ik mocht de auto weer inruilen en met de vervanger heb ik tot op heden nooit problemen gehad. Zojuist weer service (40.000 km) gehad en zelfs na twee jaar is er kosteloos een reparatie uitgevoerd.
Industrieweg 34
5262GJ Vught