Ik kom hier al heel wat jaren en een paar keer een auto gekocht. Goede service en behulpzaam En duidelijke afspraken maken via telefonisch contact bij eventueel vervanging van onderdelen en ook wat het gaat kosten Dus je weet ook gelijk waar je aan toe bent. Prima garage.
Wordt netjes geholpen en je hoort vooraf wat de kosten zijn. Ze zijn vriendelijk.
Top service.
Een uitstekende service met vriendelijk en deskundig personeel. Altijd in voor een praatje en denken mee om tot een goede oplossing te komen.
Duidelijk en hartelijk ontvangen met goede uitleg. Plek voor koffie en krant en compliment, een super schone garage!
Goede ontvangst Klantvriendelijk Mooie receptie en showroom.
komt gemaakte afspraken precies na
Zoals ik boven omschreef, goede service, en vriendelijke mensen.
Goed en snel!
Het was weer snel gemaakt.
Onderhoud auto volgens gemaakte afspraken, meedenkend met klant, en efficient in uitvoering van werkzaamheden.
Meteen geholpen en de auto was dezelfde dag weer klaar
Goede service en altijd vriendelijk geholpen.
het is zeer prettig om er langs te gaan
klantgericht, meedenkend en flexibel
prima service,en snel geholpen
Zoals altijd weer prima service.
Ondanks dat ik een dag te vroeg was ben ik toch uitstekend geholpen, waarvoor mijn dank.
altijd extra uitgaven in overleg, erg klantvriendelijk
Schuurnans is nog echt een dorpsgarage met aandacht en service voor zijn klanten. Zowel voor ( groot ) onderhoud als voor een APK waar je op kunt wachten kom ik iedere keer weer graag terug bij dit bedrijf.
Snelle service, aardige mensen
Service, vriendelijkheid, vakmanschap, kwaliteit, snelheid: het is er allemaal. En al heel lang!
snelle en vakkundige service
Toppie geholpen fijne monteurs en denken Met je mee,bedankt
Industrieweg 34
5262GJ Vught
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen