Al jaren tevreden !
Fijn contact en goede service !
Fijne mensen. Wordt altijd snel en goed geholpen
Snel plaatsen winterbanden
Perfect en super snel geholpen waardoor ik ook met mijn bedrijfje niet stil ben gevallen,..
Super geholpen altijd.
Onlangs hier een auto gekocht en daar zijn we zeer tevreden over. Het complete proces straalde vertrouwen uit: duidelijke communicatie, transparantie en een fijne, professionele benadering. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt vooropstaat. Wij zouden hier zonder twijfel opnieuw kopen.
Vriendelyk en duidelyk naar de klant toe en goede vakkundige monteurs leenauto meegekregen een vakgarage met een dikke pluim
Goede serviceverlening. Wordt goed op de hoogte gehouden. Mocht er iets voorvallen of worden opgemerkt tijdens werkzaamheden dan wordt er contact opgenomen met uitleg en advies.
zoals altijd
Super geholpen door Abby , al het personeel Altijd heel vriendelijk. Komen hier al jaren en altijd vol vertrouwen gaan we hier weer weg nu met een leuke nieuwe auto waar we blij mee zijn!! Thankx weer.
Vanochtend startte mijn auto niet. Carprof service heeft de accu opgeladen en ik kon dezelfde middag terecht bij Verharen. Direct een nieuwe accu ingelegd. Goede service!
Altijd bereid meteen te helpen
Netjes geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld. Bij vragen tijdens de koop en naderhand altijd snelle reactie. Voor ons komt het bedrijf netjes en betrouwbaar over.
Snel en vakkundig geholpen.
Auto bleef vloeistof lekken, net zolang gezocht, tot het lekker duidelijk was
Kwam zonder afspraak maar ben direct geholpen
Goed en volgens afspraak
Het bedrijf is goed bereikbaar. Er worden afspraken gemaakt door vakkundige mensen en die afspraken worden ook nagekomen. Fijn autobedrijf om zaken mee te doen.
Vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven je een fijn, vertrouwd gevoel.
Alles goed geregeld !
Je wordt vriendelijk en goed geholpen.
Ik ben goed geïnformeerd bij de aankoop van mijn auto. Vriendelijk te woord gestaan. Mijn op-/aanmerkingen werden direct opgepikt en in behandeling genomen
Netjes geholpen en auto snel geleverd en afspraken na gekomen zoals afgesproken
Top!
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen